• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Slm kızlar Nasılsiniz ben Bayadir giremedim tatildeydim bakamadım salı tekrar cikicam Bebek ısını attım biraz kafamdan :) Homely_angel Homely_angel takvimin uğurlu olsun cnm gelsin bebis bir an once :) @gulit_me canim bu ay benim de yumurtlama da kanama gibi leke oldu ama iyi bişeymis diye okudum ben heryerde @jindam Can'ım gözün aydın Masallah Cinar beye saglikla büyüsün ins .. Sana da Cook gecmis olsun az kaldı lahusalik zor donem hic hatırlamayacaksın bu zor gunleri ins az kaldı .. Yeni hamile haberleri var cok aevindim kızlar ada_aras ada_aras @ardaemre gozunuz aydın kızlar darısı bize ins .. Bende durumlar ayni adet günüm yarin bu ay yumurtlama günlerim de lekenmem oldu ovu testim de kopkoyuydu değerlendirdik hep ama sonuc negatif yine sabah test yaptım tek cizgi :KK43: iki gun once de leke geldi yine cok ümitlendim yerleşme kanaması mı acaba diye :KK43:

ohhh süper iyi tatiller canım o zaman :) Amin canım inşallah. senin de kafadan uzaklaştıysa gelmesi yakındır :)

Kızlar uzun zamandır sessiz takip ediyorum forumu.ama kendimi zor tutuyorum.yazmak anlatmak,yorum yapmak istiyorum ama stres yapmamak ve düşünmemek için biraz uzak kalmak istiyorum.
@Beyazmelek16 bebeğini güle güle büyüt.Allah sana ve bebeğine sağlık versin. Hnf sllms Hnf sllms şimdilik iyi gisiyor.teşekkür ederim. @dilfeza çok sağol.hayırlısıyla her nasip vaktine esirdir.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. @ardaemre hayırlı olsun nisan annelerinde gördüm geçen.işim aceleydi hemen çıkmak zorunda kaldım yazamadım.tekrar hayırlı olsun.doğum nisan gözüküyor ama diğerleri sezaryense erken olur. belki de birlikte nisan annesi oluruz hayırlısıyla. Princess91 Princess91 bu ay senden haber gelecek gibi.bakarsın bayram sizin eve erken gelir :) Homely_angel Homely_angel senin tahlil sonuçları çıkmıştır herhalde.ters bir durum yoktur inşallah. @gulit_me inşallah kısa süre sonra bebek topiklerinde konuşuruz.

Siz iyi olun da canım az gelsen de olur :) yeter ki bize her gelişinde güzel haberler getir. Tahlil sonuçlarım çıktı canım genel anlamda iyi ama bir tane heterozigot çıkan var, onun için de doktorla tekrar konuşacağız.

Siz iyi olun da canım az gelsen de olur :) yeter ki bize her gelişinde güzel haberler getir. Tahlil sonuçlarım çıktı canım genel anlamda iyi ama bir tane heterozigot çıkan var, onun için de doktorla tekrar konuşacağız.
Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar topiğinde çok görmüştüm bu heterezigot u.
Eğer varsa iğne ya da hap kullanılıyor sanırım.eğer düşük orandaysa belki bize verdikleri gibi bebek aspirini falan kullanırsın.

Homely_angel Homely_angel cnm merhaba.. seni eylul anneleri topiginden taniyorum.. beni hatirladin mi bilmem.. 14. haftada enfeksiyon nedeniyle kaybettim ben de oglumu.. Allah bi daha yasatmasin inşallah sana da bana da, kimseye..
Seni burda buldum, benim bat 5 eylul bu ay dusukten sonra ilk kez denedik.. insallah mayista bulusuruz seninle :dua::KK46::KK66::KK9:

Canım benim hoş geldin, aynı haftada aynı şeyleri yaşamışız. Allah bir daha göstermesin öyle sıkıntılar. İnşallah en kısa zamanda hepimize bebişlerimizi nasip etsin.
İyi ki bulmuşsun, listemize ekliyorum hemen ve en kısa zamanda da yanına hamiş yazarım inş. ve umarım ikimiz için de dediğin gibi Mayıs 2017 anneleri olur :)

Yeni bat 26 eylül Homely_angel Homely_angel
Yani bir ağustos ayında hamiş olamadık eylülde oluruz vakası.. Bu arada eylülde olamayız. Eşim yurt dışına gidiyor 1-2 aylığına.. Ben eylülde hamilelik beklentisinde yokum ama sizlerle olayım diye yazdım. İstersen listeye eklemezsin canım

Ekliyim tatlım sonuçta takip ediyoruz oradan durumu ;)

Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanlar topiğinde çok görmüştüm bu heterezigot u.
Eğer varsa iğne ya da hap kullanılıyor sanırım.eğer düşük orandaysa belki bize verdikleri gibi bebek aspirini falan kullanırsın.

telefonda doktor çok önemli değil tek başına dedi ama istersen bir hemotologla görüştürürüm seni daha net oluruz dedi canım. gidicem bakalım doktorun yanına tekrar.

Canım benim hoş geldin, aynı haftada aynı şeyleri yaşamışız. Allah bir daha göstermesin öyle sıkıntılar. İnşallah en kısa zamanda hepimize bebişlerimizi nasip etsin.
İyi ki bulmuşsun, listemize ekliyorum hemen ve en kısa zamanda da yanına hamiş yazarım inş. ve umarım ikimiz için de dediğin gibi Mayıs 2017 anneleri olur :)
Hoşbulduk canım. Amin inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi konuşuyo oluruz burda gene..

Benim bat 19 eylül bu arada:)
Yarın ovulasyon testine başlıyorum Ama bayramda şehir dışında olacağım. Bayrama kadar yumurtladım yumurtladım anlayacağınız..başka ovulasyon testi deneyen var mı aranızda?

Canım ben bir kaç gündür kafa tatili yaptım :) bilgisayar başına hiç geçmedim. benim yumyum başlıyor bakalım. testlere başladım henüz silik çizgi modunda :)
İyi yapmışsın canım bu ay beraberiz 2 gün arayla sanırım ben çatlamayı ağrılardan hissediyorum bi de sürekli gün aşırı ilişki olduğu için o teslere gerek duymuyorum canım . Daha çok kasmıyor mu canım onlar?

Benim bat 19 eylül bu arada:)
Yarın ovulasyon testine başlıyorum Ama bayramda şehir dışında olacağım. Bayrama kadar yumurtladım yumurtladım anlayacağınız..başka ovulasyon testi deneyen var mı aranızda?

hoş geldin :)
burada ovulasyon testlerini deneyen çok var canım, ben de kullanıyorum. Soruların olursa yardımcı olmaya çalışırız.

İyi yapmışsın canım bu ay beraberiz 2 gün arayla sanırım ben çatlamayı ağrılardan hissediyorum bi de sürekli gün aşırı ilişki olduğu için o teslere gerek duymuyorum canım . Daha çok kasmıyor mu canım onlar?

evet bu ay peşpeşe heyecan var :) o testleri doktor da kullanma diyor ama ben net görmeyi tercih ediyorum.

myssterioust: 47898759 .!.:
hoş geldin :)
burada ovulasyon testlerini deneyen çok var canım, ben de kullanıyorum. Soruların olursa yardımcı olmaya çalışırız.
Hoşbuldum:) benim adetim çok düzenliydi aslında ama bi kaç aydır bi tuhaflık var anlayamadığım.sadece ovulasyona bağlı kalmam gün aşırı yapmaya çalışırım Ama kullanan arkadaşlara sorum şu ki çift çizgiyi gördüğünüz gün mü ilişki ertesi gün mü ilişki olması gerekiyor?

Hoşbuldum:) benim adetim çok düzenliydi aslında ama bi kaç aydır bi tuhaflık var anlayamadığım.sadece ovulasyona bağlı kalmam gün aşırı yapmaya çalışırım Ama kullanan arkadaşlara sorum şu ki çift çizgiyi gördüğünüz gün mü ilişki ertesi gün mü ilişki olması gerekiyor?

adet düzensizleşmesini yani bir kaç gün kaymaları çok yaşadık ve bu iyiye işaretmiş. Çünkü vücut farklı bir durum algılayıp hazırlık yapıyormuş. Çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat tam vaktiymiş. Ve o yüzden ben öncesindeki gün ve sonrasındaki gün yapmaya çalışıyorum. Yani öncesinde hazır olsun diye gönderiyorum bir nevi :) sonrasında da tam çatlamaya denk getirmeye çalışıyorum.

Back