Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın herkese ya kızlar birşey soracam bende bir kaç gündür şu gibi akıntı geliyordu bugün iç camasirimda yoğun yapışkan bi akıntı gördüm yumurta akıntısı na göre köyü bu yumurtlama akıntısı olabilir mi bugün 21. Günüm kv nin yanına gidiyoruz değerlendirme olabilir mi bilmiyorum

Slm kızlar Nasılsiniz ben Bayadir giremedim tatildeydim bakamadım salı tekrar cikicam Bebek ısını attım biraz kafamdan :) Homely_angel takvimin uğurlu olsun cnm gelsin bebis bir an once :) gulit_me canim bu ay benim de yumurtlama da kanama gibi leke oldu ama iyi bişeymis diye okudum ben heryerde @jindam Can'ım gözün aydın Masallah Cinar beye saglikla büyüsün ins .. Sana da Cook gecmis olsun az kaldı lahusalik zor donem hic hatırlamayacaksın bu zor gunleri ins az kaldı .. Yeni hamile haberleri var cok aevindim kızlar ada_aras ardaemre gozunuz aydın kızlar darısı bize ins .. Bende durumlar ayni adet günüm yarin bu ay yumurtlama günlerim de lekenmem oldu ovu testim de kopkoyuydu değerlendirdik hep ama sonuc negatif yine sabah test yaptım tek cizgi iki gun once de leke geldi yine cok ümitlendim yerleşme kanaması mı acaba diye

Kızlar uzun zamandır sessiz takip ediyorum forumu.ama kendimi zor tutuyorum.yazmak anlatmak,yorum yapmak istiyorum ama stres yapmamak ve düşünmemek için biraz uzak kalmak istiyorum.
Beyazmelek16 bebeğini güle güle büyüt.Allah sana ve bebeğine sağlık versin. Hnf sllms şimdilik iyi gisiyor.teşekkür ederim. dilfeza çok sağol.hayırlısıyla her nasip vaktine esirdir.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. ardaemre hayırlı olsun nisan annelerinde gördüm geçen.işim aceleydi hemen çıkmak zorunda kaldım yazamadım.tekrar hayırlı olsun.doğum nisan gözüküyor ama diğerleri sezaryense erken olur. belki de birlikte nisan annesi oluruz hayırlısıyla. Princess91 bu ay senden haber gelecek gibi.bakarsın bayram sizin eve erken gelir :) Homely_angel senin tahlil sonuçları çıkmıştır herhalde.ters bir durum yoktur inşallah. gulit_me inşallah kısa süre sonra bebek topiklerinde konuşuruz.

Hamile kaldığım aydaki gibi yumrtlama akıntısı gördüm bugün hep ama sevgili uyuz kocisim bugün canı istemiyor yani bu ay kaldı sanırım senin iyi olmana sevindim stres olma

Sana da bi gebelik sürprizi olur inşallah
Canım yok bunlar adet belirtisi fark ediyorum artık 1,5 yıldır vücudumun analisti oldum
Canım sen değerlendirirsen çook iyi olur ama belki de başka güzel bir şey habercisidir
Canımm ohhh kafanı dağıtmana çoook sevindiiim:)) ben kanamayı bilmiyorum ki umarım iyi bir şeydir:) görücez zamanla:)))
İnşallah canım benim:) sen de dikkat et kendine canım benim:) uğra arada buraya

Günaydın kızlar. Kusura bakmayın,kızım doğduğundan beri size hiç yazamıyorum. Doğurdu da kayboldu demeyin doğum yapanlar için :) ben 11 gündür kızımla tek kalıyorum. Ve hem bebek hem ev işleri hem de misafire hazırlık çok zor oluyor. Bazen telefona saatlerce bakmadığım oluyor. Kızımın bazen gaz problemi oluyor ve bizi uğraştırıyor. Bende durumlar böyle.
Sizler nasılsınız? Yeni hamiş haberleri var çok çok sevindim. Hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Ve kızlar pozitif düşünün, burası size bebek isteğini çok fazla düşündürüyorsa azıcık uzaklaşın. İnşallah en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alırız. Kendinize iyi bakın..

Günaydın merhaba hanımlar :) uzun süredir buralardayım ama yazmak nasip olmadı hiç. sabah sabah herkesde bir takvim görünce pek bir sevindim, neşem yerine geldi doğrusu. hamile olan herkese Allah'ım sağlıklı bebişler ve rahat bir hamilelik nasp etsin inşaallah :) henüz hamile olamayan bizim gibilere de öncelikle hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin :)

Kuzu bnm regli tarihi 10 eylül oldu umarım değerlendirme olurda hamis yazarsın çünkü hamile kaldığım ay ki gibi yumrtlama akıntısı var allah büyük hayırlısı neyse o olsun inşallah Homely_angel

Ağustos ayında hamiş olamadım, eylül uğurlu gelsin. Bu ay da olmadı @myssteriouss yeni bat 22 Eylül. 3. Denemede bakalım sonuç ne olacak. Ufaktan sinirlerim bozulmaya başlıyor. İnşallah sizlerden hayırlı haberler gelir

Ne güzel belirtiler normal ilerliyor demek dikkat et kendine . Bende iyim canım bebek istemeye devam
Günaydın Can'ım iyiyim ya halsizim göğüslerim çok acıyor cumartesi tatile gidicez bavul yapmam lazım hiç bişi yapmadım daha bıraksan bütün gün uzanırım sen nasılsın iyimisin

Ne güzel bir telaşe allah bizede nasip etsin

Homely_angel cnm merhaba.. seni eylul anneleri topiginden taniyorum.. beni hatirladin mi bilmem.. 14. haftada enfeksiyon nedeniyle kaybettim ben de oglumu.. Allah bi daha yasatmasin inşallah sana da bana da, kimseye..
Seni burda buldum, benim bat 5 eylul bu ay dusukten sonra ilk kez denedik.. insallah mayista bulusuruz seninle

Cnm bnm hoşgeldin allahım sabırlar versin sana aratmadan tez vakitte hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah hem sana hem bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…