- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.201
Teşekkür ederim bu ilk idrar değildi sabah tekrarlarım ilk kez çok hafif de olsa görünce heyecanlandım
Darısı bana inşallah
Evet cnm bence de cok silik bi cizgi var sanki.. sonuctan bizi de haberdar etHadi bi bakın kızlar ya
Hadi bi bakın kızlar ya
Canim bu goruntu sonradan kaybolmadiysa iyi haber . Gecen bnde nova adli testi yapmistim bole oldu 5dkka sonra. Zamanla acildi kayboldu. Testlere guven olmuyorHadi bi bakın kızlar ya
Valla hala duruyor canım prodiktör le yaptım çıplak gözle daha net ama bakalım sabah tekrarlıcamCanim bu goruntu sonradan kaybolmadiysa iyi haber . Gecen bnde nova adli testi yapmistim bole oldu 5dkka sonra. Zamanla acildi kayboldu. Testlere guven olmuyor
birşey sorucam mazur görün hamileliğinizin 2. haftası yazıorya nasıl öğrendiniz bukadar erkenCanim bu goruntu sonradan kaybolmadiysa iyi haber . Gecen bnde nova adli testi yapmistim bole oldu 5dkka sonra. Zamanla acildi kayboldu. Testlere guven olmuyor
Sanmiyorum canim bu kadar erken sorun olmazdi heralde.Dün öğlen eşime negatif halini göstermek için bunu paketinden çıkarmıştım etkisi olur mu
:) canim totem yapiyoruz . Ya tutarsa...ordan devam edicez daha ortada bisey yok tabikibirşey sorucam mazur görün hamileliğinizin 2. haftası yazıorya nasıl öğrendiniz bukadar erken
İİMİŞŞ BENDE BİR YÖNTEM VAR SANIRIM VARSA BENDE HEMEN YAPİM ÖĞRENİM DEDİMDE KENDİMCE BENİM DE BAT 1 EYLÜL AMA 1.5 YILDIR UĞRAŞTIĞIM İÇİN ARTIK BAKMIORUM BİLE BEKLİORUM ESKİ ZAMANLARIM OLSA ŞİMDİYE BİR HAFTADIR TEST YAPIORDUM :d:) canim totem yapiyoruz . Ya tutarsa...ordan devam edicez daha ortada bisey yok tabiki
Canım önce kafada bitirmek gerekiyor. Aklımız hep bebekte olduğu için tutmuyor. Bn sahsen yapamıyorum her tarafta cocuklu aileler görüyorum hamileler görüyorum bu yaşta kaçışım yok. Bu yüzden kafadan atılamıyor ve zaman böle geçiyor benimde 1 yılı geçtiİİMİŞŞ BENDE BİR YÖNTEM VAR SANIRIM VARSA BENDE HEMEN YAPİM ÖĞRENİM DEDİMDE KENDİMCE BENİM DE BAT 1 EYLÜL AMA 1.5 YILDIR UĞRAŞTIĞIM İÇİN ARTIK BAKMIORUM BİLE BEKLİORUM ESKİ ZAMANLARIM OLSA ŞİMDİYE BİR HAFTADIR TEST YAPIORDUM :d
Yeni bat 26 eylülHomely_angel
Yani bir ağustos ayında hamiş olamadık eylülde oluruz vakası.. Bu arada eylülde olamayız. Eşim yurt dışına gidiyor 1-2 aylığına.. Ben eylülde hamilelik beklentisinde yokum ama sizlerle olayım diye yazdım. İstersen listeye eklemezsin canım
Yeni bat 26 eylülHomely_angel
Yani bir ağustos ayında hamiş olamadık eylülde oluruz vakası.. Bu arada eylülde olamayız. Eşim yurt dışına gidiyor 1-2 aylığına.. Ben eylülde hamilelik beklentisinde yokum ama sizlerle olayım diye yazdım. İstersen listeye eklemezsin canım
Olurmu oyle şey hamile kalana kadar beraberiz kızlar sonra hamileler topigi açıcazSen yine de bizlerle olacak canım bnmHomely_angel yok ortalıklarda yaklaşık olarak bir haftadır girmiyor sanırım yumrtlama dönemini burda geçirmek istemedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?