Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın kızlar yarım saat önce testi tekrarladım ama bunda yok? Hala adet olmadım kahverengi akıntı devam bugün 3. Gün. Bunun yanında dünkü çok barizdi çıplak gözle

Eklentiler

• 20160829_073110-1.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 47
:) canim totem yapiyoruz . Ya tutarsa...ordan devam edicez daha ortada bisey yok tabiki
İİMİŞŞ BENDE BİR YÖNTEM VAR SANIRIM VARSA BENDE HEMEN YAPİM ÖĞRENİM DEDİMDE KENDİMCE BENİM DE BAT 1 EYLÜL AMA 1.5 YILDIR UĞRAŞTIĞIM İÇİN ARTIK BAKMIORUM BİLE BEKLİORUM ESKİ ZAMANLARIM OLSA ŞİMDİYE BİR HAFTADIR TEST YAPIORDUM :d

Canım önce kafada bitirmek gerekiyor. Aklımız hep bebekte olduğu için tutmuyor. Bn sahsen yapamıyorum her tarafta cocuklu aileler görüyorum hamileler görüyorum bu yaşta kaçışım yok. Bu yüzden kafadan atılamıyor ve zaman böle geçiyor benimde 1 yılı geçti

Bende bu ay olsun çok istiyorum. Bi kaç aydır düşünüyoruz ama düzenli ilişki olmuyordu.geçen ay hayatımda ilk defa gecikti çok heyecanlandım ama nasip olmadı.maalesef kafada çocuk düşüncesi varsa bu düşünceden uzaklaşılmıyor.uzaklaşılmadığı sürecede bu istekle sınanıyorsun.şu an hastayım yarın bitecek inşallah. Ama ben hastayken bile sürekli araştırma içindeydim.benim bir evladım var çok şükür.rabbim eğer hayırlıysa bana bu ay ikinci evladı nasip etsin inşallah. Benimle birlikte isteyen herkesinde yüzünü güldürsün.ben bu ay ovulasyon testi aldım.adet tarihim değiştiği için yumurtlama gününü takip edeceğim inşallah.

Kızlar tatil dolayısıyla çok sık giremiyorum, ama her gün okuyorum yazdıklarınızı:) bugün yarın adet olucam sanırım

Kızlar 3 gün gecikmeyle bu sabah hastalandım İlk kez gecikme oldu ve umutlandım.. silik çizgi anlamsızmış demekki... Çok canım sıkıldı. Nasip kısmet bi dahaki aya artık. Bat 25 eylül.

Yeni bat 26 eylül Homely_angel
Yani bir ağustos ayında hamiş olamadık eylülde oluruz vakası.. Bu arada eylülde olamayız. Eşim yurt dışına gidiyor 1-2 aylığına.. Ben eylülde hamilelik beklentisinde yokum ama sizlerle olayım diye yazdım. İstersen listeye eklemezsin canım

Sen yine de bizlerle olacak canım bnm Homely_angel yok ortalıklarda yaklaşık olarak bir haftadır girmiyor sanırım yumrtlama dönemini burda geçirmek istemedi sanırım

Sen yine de bizlerle olacak canım bnm Homely_angel yok ortalıklarda yaklaşık olarak bir haftadır girmiyor sanırım yumrtlama dönemini burda geçirmek istemedi sanırım
Olurmu oyle şey hamile kalana kadar beraberiz kızlar sonra hamileler topigi açıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…