Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

bence de hepsinin işi başından aşmış durumdadır.

yaaa sen niye öyle ümitsizliğe kapılıyorsun, bu ay sen patlatacaksın bombayı bence :)

Kuzum kendini şartlama öyle benimde çok baş Ağrı'm oldu hala var göğüslerim adetime bir gün kala acımaya başladı onlara takılma lütfen bu ay bende adetim bitti 6.günden itibaren 15 güne kadar bi boş bi dolu yaptım sonra bende yapmadım tutmuş rabbim hayırlısı ile göndersin meleğini ama kendini şartlama Olurmu

bence de hepsinin işi başından aşmış durumdadır.

yaaa sen niye öyle ümitsizliğe kapılıyorsun, bu ay sen patlatacaksın bombayı bence :)

Valla neden bu kadar umutsuzum bilmiyorum havalardan sanırım ağzın bal yesin he mi bu ay ben patlatirsam bombayı peşimden gel :))

Tamam ablacım sartlamak yok artık hayırlı vakitte ne zamansa o zaman gelsin kurabiyem sende sağlıcakla al inşallah meleğini kucağına

Her şöyle aferin sana rabbimin bir bildigi var emin ol şuan ezan okunuyor o vaktini Zaman'ını biliyor emin ol en yakın Zaman'da alıcaz güzel haberlerinizi kutlıcaz sonra Allah razı olsun bı arada inş yavrum inş hayırlısı ile alırım bu kez kucağıma

İnşallah hepimizin adeti 9 ay lik bi gecikmeye uğrar bebis yüzünden İnşallah güzel haberler alacaksın abla merak etme sen

Ben geçen ay böyle konuları takip ettim ki ilk aydı denediğimiz, olmayınca bir garip oldum moralim bozuldu felan,

Doktora gittim bir sıkıntı var mı diye, çok şükür herşey iyiymiş korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay dene bir dedi , vücut hazırlansın bir sonra niye olmuyor diye stress yap dedi,

ki prolaktinim sınırın az üzerinde çıktı, o da stresten artıyormuş, yani stress yaptıkça bu iş zorlasıyor,

Kafanızı başka şeylere verin kızçeler

Canım benim bu ay negatif her kelimeyi yasaklıyorum, her tarafa + + ++++ + bir sürü pozitif enerji göndereceğiz :)
sen önden yolu aç hemen arkandan geleceğim ve Mayıs annelerinde buluşucaz inş :)

ilk ayda strese girilir mi hiç, naptın sen :)
dur bakalım yumyumların ilk kez spermitolarla karşılaştı. bir tanışacak, kaynaşacak

Aslında çok umutluydum ben bu aydan sonra sıcaktan heralde bi umutsuzluk çöktü ustume neyse aynen her yere pozitif pozitif gidin enerjiler yuppi
Canım benim bu ay negatif her kelimeyi yasaklıyorum, her tarafa + + ++++ + bir sürü pozitif enerji göndereceğiz :)
sen önden yolu aç hemen arkandan geleceğim ve Mayıs annelerinde buluşucaz inş :)

ilk ayda strese girilir mi hiç, naptın sen :)
dur bakalım yumyumların ilk kez spermitolarla karşılaştı. bir tanışacak, kaynaşacak
napak yıllardır türk filmlerinde öle gördük ilk seferden hamile kalınıyordu.. kadın tecavüze uğruyordu aa hamile.. bizde öle olcak sandık.. nerde.... bir de annem gil jenerasyonunun kafları aa ben bıraksam her sene hamileydim.. üstüne bir sürü kürtaj.. Allah canı gönülden evlat die tutuşana versin inşallah..

Anlaşılan 3-4 kişi kaldık artık kızlar.
Aynen ama bu iyi bir şey, herkes hamile demek ki
Dur bakalım, sen bu ay iyi çalıştın diye hatılıyorum.. Valla inan olana tek ilişkiyle bile oluyor.. Sen sakın umutsuz olma canım benim
selam kızlar
kırmızılar geldi bende de bu ayda geçti zaten umudum yoktu
yeni bat 24 eylül Homely_angel
İnşallah eylül güzel olacak

Ben de adet belirtileri erken erken başladı, 29 ağustos adet günüm ama sanki erken olucam. Böyle bir gergin haller, tatlı kriZleri, göğüs acısı, beyaz akıntı.. Sanırım ben de geliyorum eylüle.. Bir de bugün dr a gittim, alerji oldum galiba kaşınıyorum ben bitlendim mi diye:))) dr ilaç yazdı alerji olmuşum:)) sonra dedi ki gebelik var mı? Yok dedim çok net bir şekilde. İlacı aldım çıktım. Ama içmiyorum. Adet olunca içicem:) 1 2 gün daha kaşınayım..bunlar hep stres

Sana da bi gebelik sürprizi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…