• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar kizim artik karnimda degil kucagimda :halay: sukurler olsun ki iyiyiz. Hamileligin basladigi gunden bugune kadar sizin desteklerinizi hep hissettim. Allah im olmasini isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsin insallah.

Canım hayırlı uğurlu olsun, hoşgelmiş Zeynep :) çok sağlıklı, çok mutlu, çok başarılı bir ömrü olsun inşallah. Güle güle, mutlulukla büyütün :KK200:

Hadi hayırlı olsun kurun tatlım corek otunu çiğneyerek ye daha etkili oluyormuş inciri de kuru bıraktığın gün bırak bence yumurtaları buyutuyormus ama catlamasina engel oluyormuş sanırım incir bi zamanlar öyle okumuştum
Ben balı severim, tarçını da severim. bir tek çörek otu sorun benim için yani onu da yerim de bu kadar yoğun olunca yiyebilir miyim diyordum ama dün akşam ve bu sabah yedim. hiç zorlanmadım canım. midemi filan rahatsız edecek mi onu yaşayıp göreceğim :) faydası olsun da gerisi hiiiç önemli değil :)

Hadi hayırlı olsun kurun tatlım corek otunu çiğneyerek ye daha etkili oluyormuş inciri de kuru bıraktığın gün bırak bence yumurtaları buyutuyormus ama catlamasina engel oluyormuş sanırım incir bi zamanlar öyle okumuştum

şu an incir yemiyorum canım, sadece kürü yapıyorum ;)

Hadi rast gele kaptannnn inşallah bu ay gelecek güzel haberler:))) ovulasyon testini erken yapmaya başladı ozaman bi de geç kalmayalım:))

hihihihiii :) inşallah canım bu ay bebek patlaması olsun buralarda.
ok erken başlarım bakalım değişiklik görecek miyiz testlerde.

Kizlar kizim artik karnimda degil kucagimda :halay: sukurler olsun ki iyiyiz. Hamileligin basladigi gunden bugune kadar sizin desteklerinizi hep hissettim. Allah im olmasini isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatsin insallah.
Hayırlı uğurlu olsun canım bol bol kokla kuzunu :)

Âmin bitanem Allah razı olsun inş yarın gene kan vericem dualarınızı esirgemeyin sizde dualarımdasınız
Canım benim her şey güzel olacak inşallah:) sen de bizim dualarımızdasın:)
Canımmm Allah analı babalı büyütsüün:))) ohh miss kokulu hoş gelmiş:) sen iyisindir umarım:) güzel dileklerin için teşekkür ederiz;)

Gözün aydın canım allah sağlıklı uzun ömür versin bebegine size bagışlasın

evet tatlım, yine totem, sonuna kadar totem :) pek totemliği kalmadı benimkinin alışkanlık haline döndü ama olsun.

biz seninle aynı zamanları bekleyeceğiz galiba, eğer kürü yaparsan karşılaştırma yaparız bakalım :)
Tmm yapalım kestane balı olsaydı daha iyi olurdu aslında ama şuan yaşadığım yerde bulamicam neyle olursa artık bnde bugün yarın başlarım . Bu ay bol dua edicem bi de kürtajdan sonra herseyi bırakmıştım

Tmm yapalım kestane balı olsaydı daha iyi olurdu aslında ama şuan yaşadığım yerde bulamicam neyle olursa artık bnde bugün yarın başlarım . Bu ay bol dua edicem bi de kürtajdan sonra herseyi bırakmıştım

ben kestane balı ile başladım, markette buldum canım. olmazsan diğer ballar da olur bence. haydi bu ay tüm çalışmalar başlasın ;)

Ben balı severim, tarçını da severim. bir tek çörek otu sorun benim için yani onu da yerim de bu kadar yoğun olunca yiyebilir miyim diyordum ama dün akşam ve bu sabah yedim. hiç zorlanmadım canım. midemi filan rahatsız edecek mi onu yaşayıp göreceğim :) faydası olsun da gerisi hiiiç önemli değil :)

Canım sen birinci haftasında mısın hamileliğin kan testiyle mi belirledin?

Aynen bir kaç kişi kaldık diğerleri napsin sürekli bebisleri uyaniyordur buldukları ilk fırsatı dinlenmek için kullaniyorlardir bende de 3vgundur bi baş ağrısı var bu belirti değildir sanırım :KK43: sadece akıntı var şu gibi başka da hiç bise yok 14. Günden sonra bi değerlendirme de olmadı zati bende durumlar bu kendimi hamile gibi de hissetmiyorum
Anlaşılan 3-4 kişi kaldık artık kızlar.

Back