- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.061
Canımm millet 10 çocuk yapıyo çatır çatır ne Göz ne bi şey biz daha ilkinde kamyon çarpmışa döndük :) Allâh beterinden saklasınCanım benim çok geçmişler olsun, kim nazar etti seni. inş bunu da hemencik atlatırsın, ateşin yükseliyorsa doktoruna hemen haber ver canım. kanda lökosite bakacaklardır.
Çınar' ım da iyi olsun, şimdi o dünyaya alışmaya çalışıyordur. huysuzluklarını yerim onun büyüdü de huysuzluk ediyor :)
İyiki var bu grup .Kızlar bu arada bu gün topiğimizin doğum günüüüü :) tam tamına bir yıl olmuş bugün, nasıl da geçmiş günler. onlarca bebeğimiz doğmuş, doğmak üzere... yepyeni hamişlerimiz var... tabi bir de bizler... bekleyen kalbinin en derininden isteyen bizler...
ben kendi adıma bir yıldır dertlerimi dinleyen, yeri geldiğimde benimle sevinen, en kötü günümde yine mesajlarıyla yanıbaşımda hissettiğim tüm güzel annişlere ve anniş adaylarına teşekkür ederim.
iyiki iyiki iyiki varsınız
Eki Görüntüle 1872280
Çok teşekkür ederim balııım koklamaz mıyımmm hiçç :) 3 kere 5 kere koklarım senin için :)Ben varıııımmmm ohh süper oluurr
Yaaaaa süper haber buuu, bugün moralim bozultu ama o kadar iyi geldi ki bu haber banafatma ana eli otunu ilk defa duyuyorum, bak işe yaramış ne güzell:))) nazlı kızdır inşallah geleeen
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bitanem.Tekrar geçmiş olsun canım benim, bol bol dinlen dikkat kendine:) Çınar'ımızı da kokla benim için
@Denizkizi2425 hoşgeldin aramıza. Daha çok yeniymişsin, umarım çok bekletmeden gelir bebişin
Eltimden şüpheleniyorum :) zaten arayıp hayırlı olsun da demedivalla nazar bu, kim o kem gözlü oyalım gözlerini
bugün ateşin nasıl tatlım, iyi misin?
İyi tatiller canimDenizden çıktım saç baş ıslak beni de aglattiniz çok şey değişti hayatımızda iyi günler de gördük kötü günlerde insallaj bundan sonrası bizin için daha da güzel olur hepinizi seviyorum iyi ki varsınız canlar
Aynen ben üzüldüm falan eşim kızdı deli misin sen dedi sonra güldüm geçtim zaten kısmetimden çıkmış dedim :)Canım olsun canın sağolsun bebişin ve sen iyi olun mal geri gelir nasıl olsa
Çok teşekkürler canım söyledim seni süt sıtması tutmuş dediCanım çok dikkat et kendine doktorunun ateşinin olduğundan haberi olsun . Cok geçmiş olsun Allah kolaylık versin
Süt sitması gogusteki sütün mayalanmasimiydi canım. Benim gorumcemin öyle olmustu ilerlememesine dikkat etmek lazimmet onun çok ilerlemisti mecbur kesip iltihabı akitmistilar . Ama genelde her lohusada duyuyorum oluyor geciyorÇok teşekkürler canım söyledim seni süt sıtması tutmuş dedi
Aynen öyle canım çok şükür ilerlemedi sağdıkça rahatlıyorumSüt sitması gogusteki sütün mayalanmasimiydi canım. Benim gorumcemin öyle olmustu ilerlememesine dikkat etmek lazimmet onun çok ilerlemisti mecbur kesip iltihabı akitmistilar . Ama genelde her lohusada duyuyorum oluyor geciyor
Sağ ol bitanem:) senin için de her şey çok güzel olacakKuzum benim Allah razı olsun en kısa zamanda sizdende güzel haberler duyucaz inş ben inanıyorum ve kalpten dua ediyorum sizler için
Yaaa doğum günümüz kutlu olsun o zamaaanKızlar bu arada bu gün topiğimizin doğum günüüüü :) tam tamına bir yıl olmuş bugün, nasıl da geçmiş günler. onlarca bebeğimiz doğmuş, doğmak üzere... yepyeni hamişlerimiz var... tabi bir de bizler... bekleyen kalbinin en derininden isteyen bizler...
ben kendi adıma bir yıldır dertlerimi dinleyen, yeri geldiğimde benimle sevinen, en kötü günümde yine mesajlarıyla yanıbaşımda hissettiğim tüm güzel annişlere ve anniş adaylarına teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1872280
Canımmm geçmiş olsun sana.. Yaaa yerim seni, o yaşadığın ne bilmiyorum ama daha önce loğusalık depresyonu demişsin, umarım olmaz öyle bir şey, ama inan hemen hemen her anne yaşıyor.. Konuşuruz bunları uzun uzun, sen iyi ol canımÇok teşekkür ederimmm canım benim
Canım beni süt sıtması tutmuş haberim yok dünyadan :) doktor göğüslerini sağ geçer dedi gerçekten biraz rahatladım en azından ateşim düştü
Canım senin topik hepimize uğurlu geldi. bizde senin gibi pozitif birini tanimaktan çok mutluyuz. inş. bebiş siz kimse kalmayacak 2. Yıldönümünde :) sonra anneler topiginde devam ederiz inş.Kızlar bu arada bu gün topiğimizin doğum günüüüü :) tam tamına bir yıl olmuş bugün, nasıl da geçmiş günler. onlarca bebeğimiz doğmuş, doğmak üzere... yepyeni hamişlerimiz var... tabi bir de bizler... bekleyen kalbinin en derininden isteyen bizler...
Eki Görüntüle 1872280
Balııımmm teşekkür ederimmm çok şükür süt sıtmasını atlattım ama çok zorladı beniSağ ol bitanem:) senin için de her şey çok güzel olacak
Yaaa doğum günümüz kutlu olsun o zamaaanne güzel tanıdık birbirimizi.. Tüm acılarımızı mutluluğumuzu beraber yaşadık, daha da yaşayacağız:) seviyorum hepinizi
Canımmm geçmiş olsun sana.. Yaaa yerim seni, o yaşadığın ne bilmiyorum ama daha önce loğusalık depresyonu demişsin, umarım olmaz öyle bir şey, ama inan hemen hemen her anne yaşıyor.. Konuşuruz bunları uzun uzun, sen iyi ol canım
Canım ben alıcı gibiyim bütün nazarları üstüme toplama özelliğim var galiba :) allah beterinden saklasın kötü Gözlerden sakınsın hepimizi miniklerimiziKizlar ne zamandir girememistim topigimizin dogum gunu kutlu olsun nice yillarimiz olsun birlikteardaemre cok sevindim rabbim bu sefer tamamina erdirsin insallah sag saglim kucagina al
Homely_angel cnm sanki bu ay sendende sevincli haber gelecekmis gibi bi his var icimde
interiorarchitect cnm tamamen nazardan oluyo zaten lohusasin nazardan kem gozden cok cabuk etkilenirsin sen bol bol okusunlar sana canm
Canım ben alıcı gibiyim bütün nazarları üstüme toplama özelliğim var galiba :) allah beterinden saklasın kötü Gözlerden sakınsın hepimizi miniklerimizi
Amin cnm benm masallah cok enerjin yuksek dikkat cekiyosundur cevrende o yuzden alici gibi olman normalCanım ben alıcı gibiyim bütün nazarları üstüme toplama özelliğim var galiba :) allah beterinden saklasın kötü Gözlerden sakınsın hepimizi miniklerimizi
Ben lohusayım diye okuyamıyorumDikkat et bebeğim kendine bebeğine oku bol bol cevsen taşı yanında sürekli şu küçük defter gibi olanlardan allahın izniyle birşey olmaz daha
Ben lohusayım diye okuyamıyorumama annem eşim sürekli okuyo bize Allah'a emanetiz allah kötü niyetli insanlardan korusun hepimizi
Evet işte o beni mahvediyo pişmiş kelle gibi sırıtık geziyorum :)sonuç kamyon çatpmışa dönüyorum :)Amin cnm benm masallah cok enerjin yuksek dikkat cekiyosundur cevrende o yuzden alici gibi olman normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?