- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.081
Teşekkür ederim canımm inşallah sende sağ salim sağlıkla kavuşursun yavrunainteriorarchitect çok geçmiş olsun atlatmana sevindim inslh dikislerinde iyileşir tez zamanda...
Homely_angel dan haber varmı ben bu ay ondan güzel haber gelecek inslh diye düşünüyorum hahirlisiyla
Canm ya allahim korusun insallah senide yavrunu daEvet işte o beni mahvediyo pişmiş kelle gibi sırıtık geziyorum :)sonuç kamyon çatpmışa dönüyorum :)
Amin canımm hepimizi inşallah sende yavrunu sağlıkla kucağına al inşallahCanm ya allahim korusun insallah senide yavrunu da
KizlarHomely_angel dan heber bu sakinlik iyi birseye iseret bence diğer hamileliğinde de boyle sessizliyin ardindan guzel haberi vermisdi insallah bu defada oyle olur
Canim seninde bugün hamiş kalacağin gün olarak görünüyor inslh güzel haberler verirsin sende :)Bnm aklım dan da bu geçiyor inşallah güzel haberler le gelirHomely_angel
Canim seninde bugün hamiş kalacağin gün olarak görünüyor inslh güzel haberler verirsin sende :)
Bu sessizlik banada aynı şeyi hatırlattı. :)KizlarHomely_angel dan heber bu sakinlik iyi birseye iseret bence diğer hamileliğinde de boyle sessizliyin ardindan guzel haberi vermisdi insallah bu defada oyle olur
Ay kiz delimisin sen hemen kan testi yaptir ve doktora git yaaa allah korusun birsey olur sonra pisman olursun annenede soyle kendi koru cok yorma insallah guzel haberler verirsinBenim idrar testimde hayalet çizgi çıktı kızlar ve yürümek zorundayım bu günlerde şehir dışından annem geldi . Ona şehri gezdiriyorum.Yürüdükçe kahverengi sulu akıntım çoğalıyor. Anneme de bişey söylemek istemiyorum . Napcam bilemedim evde yatmak istiyorum karnımda agrılar var bi de
Canım haklısın ama yoğunlaştı kanamaya dönüştü adet oldum demek . Oysaki çok umutluydum . Nyse en azından rahat gezdiririm artık :)Ay kiz delimisin sen hemen kan testi yaptir ve doktora git yaaa allah korusun birsey olur sonra pisman olursun annenede soyle kendi koru cok yorma insallah guzel haberler verirsin
Kızlar günaydın, benden pek ümit yok maalesef. Kırmızılar yok ama testlerde negatif. Karnım ve kadıklarım ağrıyor bir iki güne başlar sanırım.
Canım hayırlısı olsun kismetimiz neyse göreceğizKızlar günaydın, benden pek ümit yok maalesef. Kırmızılar yok ama testlerde negatif. Karnım ve kadıklarım ağrıyor bir iki güne başlar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?