- 29 Haziran 2014
- 4.213
- 4.243
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.261
Önerin için teşekkür ederim @Hnf sllms deniycem mutlaka doktor ilaç vermişti bu sabah ama kullanamiycam durumlar netlesene kadar
Benide yazarmısın canım bat 10 eylül
Söyle canım yumurtlama gününden önce ki günleri değerlendirdim 22 si yumurtlama günümde annemdeydim ondan önce ama değerlendirdim bi de diyeceğim tek şey stresten uzak durun ben anneme gittim denize girdim kafamı boşalttım o kadar iyi geldi ki hemen geldi bebeğim diğer aylar hep stresli geçti o yüzden olmadıÖncelikle hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla kucağına al
Yumurtla döneminde çalışma olmadı demişsin ozaman nasıl olduki anlatırmısın lütfen bende yumurtlama günümü kaçırdım diye üzülüyordum
Canım ben Normal test yapmadım dijital yaptım o da + işareti çıkıyo ve kaç hafta olduğunu gösteriyobelirgin miydi cizgi cnm hayirli olsun
Canım dualarım hepinizle rabbim tez zamanda kavuştursun sizi bebeklerinize sakin bi daha umutsuz deme her zaman umutlu ok dua et sabır et emin ol rabbim senin için en hayırlısını verecek hiç ama hiç stres yapma sıkma tatlı canınıcanım tebrik ederim
lütfen bana dua et hamilelerin duası kabul olur
bu sayfadaki en umutsuz kişi benim çünkü
ah canım daha adet görmedim ben ama pazar günü test yaptım negatif çıktı:/Listemiz ne kadar da güzelleşmeye başladı. hamişlerimiz giderek artıyor. tü tü tü maşallaaahAy sonuna hepsine hamiş yazarım inşallah.
Y yasi_35 - test bekliyoruz!
@minnoskabarikkek - test bekliyoruz!
@nwlpkrgrlr - test bekliyoruz!
@melita09 - 30 Ağustos
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@dilfeza - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
HERSEYDUAUZERINE50 - 6 Eylül
@pastelove - 6 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül
kızlar nasılsınız? merakla ve heyecanla sizlerden haber bekliyoruz. bat lar geldi de geçti. umarım hiç kimse kırmızıları görmemiştir. haydi siz de bize güzel sonuçlar bildirin
canım tebrik ederim
ah canım daha adet görmedim ben ama pazar günü test yaptım negatif çıktı:/
Listemiz ne kadar da güzelleşmeye başladı. hamişlerimiz giderek artıyor. tü tü tü maşallaaahAy sonuna hepsine hamiş yazarım inşallah.
@melita09 - 30 Ağustos
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@dilfeza - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@pastelove - 6 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül
kızlar nasılsınız? merakla ve heyecanla sizlerden haber bekliyoruz. bat lar geldi de geçti. umarım hiç kimse kırmızıları görmemiştir. haydi siz de bize güzel sonuçlar bildirin
Listemiz ne kadar da güzelleşmeye başladı. hamişlerimiz giderek artıyor. tü tü tü maşallaaahAy sonuna hepsine hamiş yazarım inşallah.
@melita09 - 30 Ağustos
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@dilfeza - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@pastelove - 6 Eylül
Y yelizyz - 7 Eylül
Pardon canım anladım tşklertatlım sen ilk sayfadaki ana listede varsın. günü gelenlere sormak için bazen mesajlar atıyorum. yukarıdaki küçük liste o yüzden
@myssterious
Bende sonuçlar suppeeer doktora göre 1 aylık kendi hesabıma göre ise 3 haftalık hamileyim. Darısı heppinizin başına insallahhh
idrar yolları iltihabı aşılmaz bir problem değil
sakın canını böyle küçük şeyler için sıkma
Öyleymiş yaa bugün doktora iyiki sordum . İzinsiz bitkisel hiçbirşey kullanmamak gerekiyormuşcanım maydanoz suyu sakın içme
erken gebelikte rahmi hareketlendirdiği için düşüğe neden olabiliyor
Sana da hayırlı olsun canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım tebrik ederim
Benimde 3 gun gecti ayni gun cnm adet tarihimizBenim bat'ım 3 gün geciktiii... Kırmızıları görmedim inşallahta görmeyizzzzz :)
@myssterious
Bende sonuçlar suppeeer doktora göre 1 aylık kendi hesabıma göre ise 3 haftalık hamileyim. Darısı heppinizin başına insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?