- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.921
Canım adet günü yumutlamış olabilirsinKızlar yine ben yine sorun.dün pvuda pozitif bugün adet oldum.bat 8 eylülHomely_angel
Aynen mysteriouss un dediği gibi korunmayı bırakınca adette de değişimlee oluyor canım. Bnm de kahverengi lekelenmen artık olmuyorHerkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Ay cnm hayırlı olsunKızlar sonucum 361 çıktı.inşallah bu sefer rabbim tamamına erdirir.
Bende direkt kahverengi leke ile adet kanamasi baslardi bu ay ilk defa once 2 damla pembe damla geldi ve ertesi gunu sadece nokta kadar kahve akinti geldi sonraki gunde sabaha karsi kanama geldi demekki korunmayi birakinca dengesi bozuldu maalesef bu ay hamilelik gerceklesmedi yaniAynen mysteriouss un dediği gibi korunmayı bırakınca adette de değişimlee oluyor canım. Bnm de kahverengi lekelenmen artık olmuyor
Aslında tatmak avantaj mı dezavantaj mı kararsızım.sen tattın ne olduğunu biliyorsun,istiyorsun.Âmin bitanem ben bu duyguyu tattım ıkı kez şükürler olsun rabbim olmayanlara versin önce hayırlısı ile inşallah
Az bi ihtimal ama onu ben de düşünüyorum.çünkü dr 21 temmuzda yumurtlamış olabilirsin dedi.ben o zaman adetliydim ama.Canım adet günü yumutlamış olabilirsin
Sağol kuzum.inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.Ay cnm hayırlı olsun
Amin kuzum sağol.iniallah sağlıkla hayırla tamamına erer.ada_aras canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inslh :)
Sen ne zaman biraktin kan sulandiricini
Princess91 ben de bu yabancı kim diyorum :)
Çok sağol kuzum.kaybım olduğu için çok rahat değilim şimdilik.
İnşallah sağlıkla devam eder.
Sen neler yaptın uzaklaşmak iyi gelmiştir biraz.
İnan tadı yoktu sensiz buraların.
Princess91 hoş geldiin canımm:))
Canım iyiyiz çok şükür çok yoğun geçiyor gün nasıl bitiyo anlamıyorum bol bol uyuyun enerji biriktirin çok ihtiyaç olacak :)interiorarchitect nasılsın bebis nasıl?
Yaa sorma reglim bittiğinden beri eşim grip oldu, ayy varya ne ateşi düşüyor ne öksürüğü bitiyor.. Çalışma da yok.. Gitmiyor yani:)) salıya kadar düzelir umarım:)Hosbulduk ttlim nasılsın nasıl gidiyor herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?