Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aynen mysteriouss un dediği gibi korunmayı bırakınca adette de değişimlee oluyor canım. Bnm de kahverengi lekelenmen artık olmuyor

Aynen mysteriouss un dediği gibi korunmayı bırakınca adette de değişimlee oluyor canım. Bnm de kahverengi lekelenmen artık olmuyor
Bende direkt kahverengi leke ile adet kanamasi baslardi bu ay ilk defa once 2 damla pembe damla geldi ve ertesi gunu sadece nokta kadar kahve akinti geldi sonraki gunde sabaha karsi kanama geldi demekki korunmayi birakinca dengesi bozuldu maalesef bu ay hamilelik gerceklesmedi yani

Âmin bitanem ben bu duyguyu tattım ıkı kez şükürler olsun rabbim olmayanlara versin önce hayırlısı ile inşallah
Aslında tatmak avantaj mı dezavantaj mı kararsızım.sen tattın ne olduğunu biliyorsun,istiyorsun.
Ama ne olduğunu bilmediği bir şeyi o kadar hevesle istemeyebilir insan.
sonuçta isteyen herkes kavuşsun.bakabilecek olan çocuk sahibi olsun.haberlerde çöpe atılmış bebekleri okuyunca içim parçalanıyor.
Hayırlısıyla ben bu topikte bir kaç ay içinde herkesin mutlu haberi vereceğine inanıyorum.

canım 9+ 3 gibi yoğun kansmam olunca kesti doktor.. yeni doktorum kansma bitince riske atamam dedi test yapalım dedi pıhtılaşma varsa mecbur kanamanda olsa o iğne vurulcak dedi 300 tl verdim genetik testmiş.. çok şükür çıkmadı bişey..

Kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok bir hafta da bu arada ben melekbaby yeni isim yeni totem yeni umutlar kararlıyım bu ay bebis gelecek takip falan yapmıyorum fındık topladım sıfır stres

ada_aras kuzum tebrik ederim allahım tamamını erdirsin insallah sağlıkla kucağına aldığın güzel günleri göstersin Rabbim darısı başımıza artık

Homely_angel kuzum sen ne yaptın bat yakın var mı birşeyler

Princess91 ben de bu yabancı kim diyorum :)
Çok sağol kuzum.kaybım olduğu için çok rahat değilim şimdilik.
İnşallah sağlıkla devam eder.
Sen neler yaptın uzaklaşmak iyi gelmiştir biraz.
İnan tadı yoktu sensiz buraların.

Yerım seni bende özledim sizi her hamileliğin kaderi farklıdır canım stres yapma bu hamileliğin keyfini çıkarmaya bak yat dinlen kendini yormadan uğraşacak birşeyler bul pozitif enerji yolla bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…