• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok bir hafta da bu arada ben melekbaby yeni isim yeni totem yeni umutlar kararlıyım bu ay bebis gelecek takip falan yapmıyorum fındık topladım sıfır stres

@ada_aras kuzum tebrik ederim allahım tamamını erdirsin insallah sağlıkla kucağına aldığın güzel günleri göstersin Rabbim darısı başımıza artık

Homely_angel Homely_angel kuzum sen ne yaptın bat yakın var mı birşeyler

hoş geldin tatlım, yeni isim uğur getirsin hemen bebiş gelsin inş. Stres yoksa bebek vardır diyorum başka da bişi demiyorum.

Sen yokken bir bebek haberi aldıki mutlu olduk.

ben de hafta sonunu bekliyorum bakalım, kırmızılar mı gelir bebek haberi mi gelir göreceğiz :)

hoş geldin tatlım, yeni isim uğur getirsin hemen bebiş gelsin inş. Stres yoksa bebek vardır diyorum başka da bişi demiyorum.

Sen yokken bir bebek haberi aldıki mutlu olduk.

ben de hafta sonunu bekliyorum bakalım, kırmızılar mı gelir bebek haberi mi gelir göreceğiz :)

Amin inşallah Uğur getirir senin de kırmızılar gelmeyecek allahın izniyle inşallah güzel haberler alacaz canım bu ay belki bnm miniğim de doğum günümü bekliyordur kim bilir güzel düşünüp pozitif enerji gönderiyoruz etrafaaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:halay::halay::spor::KK55::KK55:

Amin inşallah Uğur getirir senin de kırmızılar gelmeyecek allahın izniyle inşallah güzel haberler alacaz canım bu ay belki bnm miniğim de doğum günümü bekliyordur kim bilir güzel düşünüp pozitif enerji gönderiyoruz etrafaaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:halay::halay::spor::KK55::KK55:

hepsine kocaman bir inşallah diyorum en yürekten :)

acaba ben de bir totem patlatsam mı? bir totemim var gerçi ama bi de imza yapsam mı?

Çok geçmiş olsun ttlim inşallah iyileşir
aaoooov acil iyileşmeli, vitamin, pekmez, meyve ne bulursan tık tatlım ağzına :)

Sağ olun canlarım.. Bugün çok ilginç bir şey oldu.. Şuan kanamam var:( hem de nasıl.. Ya yumurtlama dönemim kanamam oluyor benim, kistik durumla ilgili zaten bu.. Ama şuan ped taktım o kadar.. Yaa ben artık kafatı yiyicem, doktora gitmekten de canım çıktı.. Gitmiycem bu sefer:(

Allah allah çok da bildiğim bi konu değil canım onun öncesini degerlendirdinmi ki nasil oluyor bilmiyorum ki
Sağ olun canlarım.. Bugün çok ilginç bir şey oldu.. Şuan kanamam var:KK43: hem de nasıl.. Ya yumurtlama dönemim kanamam oluyor benim, kistik durumla ilgili zaten bu.. Ama şuan ped taktım o kadar.. Yaa ben artık kafatı yiyicem, doktora gitmekten de canım çıktı.. Gitmiycem bu sefer:KK43:

Sağ olun canlarım.. Bugün çok ilginç bir şey oldu.. Şuan kanamam var:KK43: hem de nasıl.. Ya yumurtlama dönemim kanamam oluyor benim, kistik durumla ilgili zaten bu.. Ama şuan ped taktım o kadar.. Yaa ben artık kafatı yiyicem, doktora gitmekten de canım çıktı.. Gitmiycem bu sefer:KK43:

İlginç gerçekten, bir yorum yapamadım ama bir gebelik testi mi yapsan ki? ada-aras öyle olunca aklıma her şey geliyor.
Doktor konusunda da çok iyi anlıyorum seni, doktor görmek istemiyorum yani o kadar. Ama sen bu durumda git tatlım, son doktora gidiş olur belki sonra hamiş gidersin ;)

Back