- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.901
Hayirlisi olsun cnm o bebegininde nasibi yokmus die dusunmekten baska caremiz yok insallah hemen hamile oldugunun mujdesini verirsin bize hayirlisiyla onu kucagina alirsin
O igg igm banada yapildi toksoplazma ve kizamikcik. Bu kan pihtilasma testi hemogramda pltye bakiyo dimi15 günde çıkıyor canım ve baya bi kan aldılar benden. geçen hafta cuma günü verdim, kolum hala mor
bira maliyetli benim ki ıgg ve ıgm de dahil 1200 tl tuttu ki bu allianzlı indirimli fiyat. DEvlet hastanesi yapamadı, üniversite hastanesi yapar dedi ki 2-3 düşük olursa yapıyormuş o da. Anlamıyorum ki 2-3 acı yaşanması niye bekleniyor.
ve eğer sonuçta pıhtılaşma çıkarsa, hamilelikte yaptırmadığıma nasıl üzüleceğim. bir yandan da bir sebep bulundu diye rahatlarım herhalde.
2 gün önce canım 27.8 di doktor kontrol altında olmalısın diye 2 günde bir kan veriyorum mecbur dış gebelik olabilir diye rahatlamaya çalışıyorum ama çok zormuş hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz inşallah artmaya devam ederşu an için artışın iyi görünüyor hatta iki katından bile fazlaya katlıyor. Dün 27.8 di değil mi? Her gün her gün ölçtürüp stres olma, şu an hamilesin tadını çıkar. haftaya çarşamba - cuma arası bir daha bakarsın. o zamana baya katlanmış olmalı zaten ve sonra da keseyi görürsün
O igg igm banada yapildi toksoplazma ve kizamikcik. Bu kan pihtilasma testi hemogramda pltye bakiyo dimi
2 gün önce canım 27.8 di doktor kontrol altında olmalısın diye 2 günde bir kan veriyorum mecbur dış gebelik olabilir diye rahatlamaya çalışıyorum ama çok zormuş hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz inşallah artmaya devam eder
Sigortalı hali 1200 se hiç de az değil.15 günde çıkıyor canım ve baya bi kan aldılar benden. geçen hafta cuma günü verdim, kolum hala mor
bira maliyetli benim ki ıgg ve ıgm de dahil 1200 tl tuttu ki bu allianzlı indirimli fiyat. DEvlet hastanesi yapamadı, üniversite hastanesi yapar dedi ki 2-3 düşük olursa yapıyormuş o da. Anlamıyorum ki 2-3 acı yaşanması niye bekleniyor.
ve eğer sonuçta pıhtılaşma çıkarsa, hamilelikte yaptırmadığıma nasıl üzüleceğim. bir yandan da bir sebep bulundu diye rahatlarım herhalde.
Yok ya degil. Ya benimde 12.haftam kan sulandirici ignemi birakmam gerek artik. Tup bebek oyle dedi ama ya bende varsa pihtilasma ve kesince bebeklerime bisey olursa birakmakta istemiyorum. Tup bebegi arayip sordum kendi doktorun karar versin dedi. Birakmasam ne olur diye sordum bir sey olmaz ama sonucta ilac dedi. Doktorumla konuscam eger bi zarari yoksa bebeklere birakmak istemiyorum dicem. 3 ayim bitmis simdi niye riske atiyim kiIGM ve IGG önlem olarak bakılıyor.
Pıhtılaşma için yapılanlar; Tromboz paneli (Faktör V, Faktör II, MTHFR C677T, MTHFR A1298C, PAI-1), Antitrombin III, Lupus Antikoagulanı(LA) diye geçiyor. Senin dediğinle aynılar mı bu tıpdilini anlamak zor.
Sen ne zaman biraktin kan sulandiricinipıhtılaşma için sadece kan veriyorsunuz.. bende yaptırdım..
Çok teşekkür ederim böyle şeyler duydukça inan çok umutlaniyorum allah büyük inşallah korktuğuma ugratmazTabi ki dış gebelik de ihtimal dahilinde ama bu şekilde başlayan ve yükselen sağlıklı çok gebelik oldu. Sonuçta bu bir hormon ve kana karışmaya başlıyor. Öyle bir anda 1000' e yükselecek değil ya. Belki geç yumurtladın ve geç döllenme oldu. Değerin yeni yeni yükseliyor demektir.
Benim de değerim dengesiz yükselmişti. Dış gebelik dediler, keseyi göremediler. Bir gün sonra göründü kese ve normal hamilelik olduğu çıktı ortaya. Sonra kaybettim ama o alakasız bir şeydi.
Hamilelik zor süreç ama sakin kalmaya çalış. Kontrol altında olsun diye iki günde bir aynı saatlerde ver o zaman kanı bakalım nasıl yükselecek.
Sigortalı hali 1200 se hiç de az değil.
Demek ki sigortası olmayan biri elini kolunu sallayarak giderse biraz zor yaptıracak.
Kuzucum,benim dr la anlaşamadığım bir konu da bu.ben her şeyin bir nedeni olduğunu düşünürken dr um günümüz tıp teknolojisinin bazı şeyleri açıklayamadığını söylüyor.
Ben de artık çok ince ayrıntıya girmeden nasipse gelir bağdattan yemenden nasip değilse ne gelir elden diyorum.
Rica ederim, umutlandırmak değil de seni rahatlatmak isterim. Çünkü inan ki şu an elinde olan hiç bir şey yok. bekleyeceksin ve inşallah bebeğine kavuşacaksın.Çok teşekkür ederim böyle şeyler duydukça inan çok umutlaniyorum allah büyük inşallah korktuğuma ugratmaz
Çok zor olmus senin içinde ama bir meleğin var artık inşallah haftaya kan verdiğinde iyi bir sonuç çıkar :)Rica ederim, umutlandırmak değil de seni rahatlatmak isterim. Çünkü inan ki şu an elinde olan hiç bir şey yok. bekleyeceksin ve inşallah bebeğine kavuşacaksın.
Ben 14 hafta hamiş kaldım, her haftasında ayrı bir şey oldu. önce değerler anormaldi, bir doktor dış gebelik dedi, ilaç vermeye kalktı. ertresi gün başka doktor keseyi gördü, ama umutsuz konuştu, sonra kese büyüdü kalp atışları duyuldu. Tam rahatladık 12 haftalık olduk dedik, ikili de biyokimyasal risk çıktı, onunla uğraşırken bir gece uykudayken suyum geldi ve 3 gün sonra kürtaj oldum. Anlayacağım evet hamilelik bir serüven ve Allah' a dua edip beklemekten başka çare yok. Eğer o bebek dünyaya gelecekse her türlü gelir, ömrü yoksa da elden bir şey gelmez.
şu an ben de çok istiyorum tekrar ama hep diyorum ki sağlıklıysa ve hayırlısıysa bu ay olsun. Bakarsın haftaya bugün ben de kan testi yaptırırım :)
Can'ım çok ama çok sevindim sağlıkla gelsin yavrun ınşKızlar sonucum 361 çıktı.inşallah bu sefer rabbim tamamına erdirir.
Çok sağol kuzum.inşallah Allah en kısa zamanda senin paşaların yanına bi prenses nasip eder :)Can'ım çok ama çok sevindim sağlıkla gelsin yavrun ınş
Âmin teyzesi Nazlı çıktı galiba bizim Prenses biraz 7 aydır uğraşıyoruz bakalım :)Çok sağol kuzum.inşallah Allah en kısa zamanda senin paşaların yanına bi prenses nasip eder :)
Ben de kürtaj sonrası 4 ay bekledim.5 ay da öncesi etti 9 ay yani.Âmin teyzesi Nazlı çıktı galiba bizim Prenses biraz 7 aydır uğraşıyoruz bakalım :)
Kuzum bende eylül ve ekim ayında dış gebelik geçirdim bende korunma aylarını sayarsam bu ay 9.ayım olucak benimde ıkı ay önce rahim filmi çektirdim tıkanıklık vardı ama açıldı bu ay bende 6 günden 15.güne kadar bi dolu bi boş yaptım 3 gündür yapmıyorum ama sıkıldımBen de kürtaj sonrası 4 ay bekledim.5 ay da öncesi etti 9 ay yani.
Zaman mühim değil sağlıkla gelsinler.yaşımız aman aman ileri değil nasılsa.87 doğumlusun diye hatırlıyorum.
Yanarım yanarım korunduğum günlere yanarım.
Yoksa sen benim yıllar önce kaybettiğim ikiz kardeşim misinsenle aynı şeyleri tıpatıp yaşıyoruz be canım, ben de doktoruma bir sebebi olmalı diyorum o da tıpta hala keşfedilmemiş şeyler var bazen sebep de olmayabilir diyor. Bu testi de kendi doktorum yapmamıştı, ben başka bir perinatoloğa gidip hikayeyi anlattığımda dediki; 14 haftalık bir hamilelik düşük değil erken doğumdur. O yüzden sebebini bulmaya çalışalım ama bulamayabiliriz. rahim ağzı yetmezliği kontrolünü yaptı, %99,9 ray değil dedi, bir de hatırlarsan ben de su gelmesine rağmen bebek 3 gün içeride kaldı ve hiç bir kanama olmadı. Ray olsaymış bebek de kendiliğinden gelirmiş. Sonra bu pıhtılaşma üzerinde durdu işte sonuçlar gelince bakalım bişi çıkacak mı. ama kolay değil, çünkü cidden normal fiyatlar değil bunlar.
8 gün çokmuş aslında.cuma falan test yaparsın belki.gerçi sen dayanamazsın geçen de adete 5 gün kala kan vermi$tin galiba.Kuzum bende eylül ve ekim ayında dış gebelik geçirdim bende korunma aylarını sayarsam bu ay 9.ayım olucak benimde ıkı ay önce rahim filmi çektirdim tıkanıklık vardı ama açıldı bu ay bende 6 günden 15.güne kadar bi dolu bi boş yaptım 3 gündür yapmıyorum ama sıkıldım25. Yada 26.günde adet oluyorum yumurtlama geçmiştir die düşünüyorum zaten 8 gün kaldı Regle sadece sol kasıgımda sürekli bi batma var arada bel Ağrı'sı başkada bişi yok
Âmin bitanem ben bu duyguyu tattım ıkı kez şükürler olsun rabbim olmayanlara versin önce hayırlısı ile inşallah8 gün çokmuş aslında.cuma falan test yaparsın belki.gerçi sen dayanamazsın geçen de adete 5 gün kala kan vermi$tin galiba.
Test falan kullan diycem de ben aylarca kullandım pek yararını göremedim.ya da ben yapamadım.dur bakalım hayırlısıyla kurban bayramı bereketiyle gelir.bekleyen herkes bebeğine kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?