- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.941
Yaa sorma reglim bittiğinden beri eşim grip oldu, ayy varya ne ateşi düşüyor ne öksürüğü bitiyor.. Çalışma da yok.. Gitmiyor yani:)) salıya kadar düzelir umarım:)
Çok zor olmus senin içinde ama bir meleğin var artık inşallah haftaya kan verdiğinde iyi bir sonuç çıkar :)
Kizlarrr benim galiba kucuk bir gobegim cikti :) acaba bebek gobegimidir ki o daha erken sanki ama :)
Kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok bir hafta da bu arada ben melekbaby yeni isim yeni totem yeni umutlar kararlıyım bu ay bebis gelecek takip falan yapmıyorum fındık topladım sıfır stres
@ada_aras kuzum tebrik ederim allahım tamamını erdirsin insallah sağlıkla kucağına aldığın güzel günleri göstersin Rabbim darısı başımıza artık
Homely_angel kuzum sen ne yaptın bat yakın var mı birşeyler
Yaa sorma reglim bittiğinden beri eşim grip oldu, ayy varya ne ateşi düşüyor ne öksürüğü bitiyor.. Çalışma da yok.. Gitmiyor yani:)) salıya kadar düzelir umarım:)
Selam kızlar bugün regl oldum haliyle ağustos umudu bitti. Eylül inşallah olurr
hoş geldin tatlım, yeni isim uğur getirsin hemen bebiş gelsin inş. Stres yoksa bebek vardır diyorum başka da bişi demiyorum.
Sen yokken bir bebek haberi aldıki mutlu olduk.
ben de hafta sonunu bekliyorum bakalım, kırmızılar mı gelir bebek haberi mi gelir göreceğiz :)
Amin inşallah Uğur getirir senin de kırmızılar gelmeyecek allahın izniyle inşallah güzel haberler alacaz canım bu ay belki bnm miniğim de doğum günümü bekliyordur kim bilir güzel düşünüp pozitif enerji gönderiyoruz etrafaa
hepsine kocaman bir inşallah diyorum en yürekten :)
acaba ben de bir totem patlatsam mı? bir totemim var gerçi ama bi de imza yapsam mı?
Yap gitsin valla diğer totemin ne merak ettim))
eğer hamiş olursam söylücem tatlım diğer totemi
o zaman yapıyım gitsin bakalım kısmetimizde ne var bu ay :)
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah daim olur bu ay güzel güzel haberler veririz
umarım canım hepimizin bu uzun bekleyişleri artık keyifli bekleyişlere dönüşür. Şeytan diyor git kan ver, bu meraktan kurtul. Ama beklemeliyim.
Canım bugün kan verdim 131.34 e yükselmiş 2 ye katlanıyor gibi değil miamin canım inşallah.
Çok geçmiş olsun ttlim inşallah iyileşir
aaoooov acil iyileşmeli, vitamin, pekmez, meyve ne bulursan tık tatlım ağzına :)
Sağ olun canlarım.. Bugün çok ilginç bir şey oldu.. Şuan kanamam varhem de nasıl.. Ya yumurtlama dönemim kanamam oluyor benim, kistik durumla ilgili zaten bu.. Ama şuan ped taktım o kadar.. Yaa ben artık kafatı yiyicem, doktora gitmekten de canım çıktı.. Gitmiycem bu sefer
Canım bugün kan verdim 131.34 e yükselmiş 2 ye katlanıyor gibi değil mi
Sağ olun canlarım.. Bugün çok ilginç bir şey oldu.. Şuan kanamam varhem de nasıl.. Ya yumurtlama dönemim kanamam oluyor benim, kistik durumla ilgili zaten bu.. Ama şuan ped taktım o kadar.. Yaa ben artık kafatı yiyicem, doktora gitmekten de canım çıktı.. Gitmiycem bu sefer
Evet canım süper gidiyor, maşallah
şimdi sıra kese görmek de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?