- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 29
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.781
Hayirli zamanda hayirlisiyla olsun. Annesini cok bekletmesin minik. Hosgeldin :)Herkese selaaammmm artık bizde bebiş istiyoruz..buradakilerle aynı heyecanı yaşadığımı düşündüğüm için topige geldim hoş geldim ugurla geldim isteyen herkese nasib olsun
Hosbuldum tsk ederim amiiiinnn...sizdemi vekliyorsunuz..Hayirli zamanda hayirlisiyla olsun. Annesini cok bekletmesin minik. Hosgeldin :)
Benim ikizlerimi bekliyorum 10 hafta biticek 2 gun sonra :) rabbim sizede nasip etsinHosbuldum tsk ederim amiiiinnn...sizdemi vekliyorsunuz..
Kızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Masallah canim. Cok gecmis olsun. Allah anali babali buyutsun insallah+Kızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Ayyy canim tebrik ederim anali babali buyusun hos geldi kucuk prensKızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Allah analı babalı büyütsün canm darısı bizlere inşAllah cok sevindim senn adına daha dün gibi konusuyorduk burada simdi kucagına aldın bebeginiKızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Can'ım inş hayırlı haberlerini alırız bu ayKuzum fotoyu yaklaştırınca ben de gördüm hafiften.zaten 34.gün hala adet olmadığına göre vardır bunda bir işaret
İnşallah saat 3 te hayırlı haberler verirsin :)
Ayy sen bi müjde ver de bi de peşinden gelelim yahu.bekle bekle şiştik.
Homely_angel ardaemre ben 20. gündeyim ve 1 dolu 1 boş 9.günden beri hep değerlendirdim ama 12. ve 18. Günler arası ovulasyon testim hiç pozitif olmadığı için boşuna değerlendirmiş olabilirim.
Bakalım dayanabilirsem bi 10 gün daha(5 ilişki) böyle devam etmeyi düşünüyorum.
gulit_me inşallah ağustosta güzel haberler verirsin bizlere.
Bitanem Allah analı babalı büyütsün inş maşallah sizeKızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Kızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Canım seni merak edip girdim. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Allah analı babalı büyütsün. Şimdi nasılsınız? Bebiş nasıl? Nescafe iç bol bol ve yürü canım. Bebişi bol bol emzir sütün gelmemiş olsa bile. Kendinize iyi bakın tatlım.Kızlaaar ağustos annelerine yazdım doğum hikayemi sizlerde okuyun
fırsat bulmuşken biraz bahsedeyim nasıl olduğumuzdan
Sabah geldik.hastaneye yazdım zaten 120.ye vuran bi sancım vardı onun dışında 60 70 vurdu.sancılarım
Doktor içeri alınca sancılardan dolayı ilk defa açıklık muayenesi yaptı daha önce olmayanlar korkmasın çünkü kasmayınca cidden hiç ağrımıyo bu muydu diyorsunuz
Baktı açılmama 1 parmak açılmam vardı sonra ultrason muayenesine geçtik bebeğimin baş çevresi büyüklüğü sınırı geçmiş
Doktorumuz hadi toparlan gel.konuşalım dedi kalktım toplandım içeri geçtim dedi ki şu an için normal yapabilirsin sancılar var açılma var ama başından dolayı sancı çekip çekip sezeryana.alcaz seni yaşadığımız bi şey böyle olsun istemiyorum dedi doktorumla da samimiyiz daha önce 2 kaybim oldugundan epeydir gidip geliyorum
Sezeryan olursa ne zaman yapacaksınız dedik hemen deyince biz şook dedi sancın açılman var ben seni böyle yollayamam
Neyse kabul ettik eve gittim.duş aldık eşyalarımı aldık görümcemlerle geri geldik hastaneye odamızı da süsledik fotoğrafçım.geldi bi kaç pozdan sonra vedalaşıp doğuma indim öğlen 2.22 sükürler olsun oğlum.yanımdaydı spinal sezeryan oldum ekip o kadar iyiydi ki çpk rahatlattılar beni Allâh razı olsun rabbim hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım benimm çok şükür zor olan kısmı atlattık sık sık yürümeye çalışıyorum lavaboya gidip geliyorumMaşallah sanainteriorarchitect o gaz önemli gerçekten sen hemencecik çıkarmışsın ağrı esigin bayağı yüksekmis canım bol bol yürü daha çabuk toparlanirsin arkadadim darısı da bize olur inşallah
Canımm benim, maşallah sana ve oğluşuna.. Her şey çok güzel olmuş bakKızlaaar ağustos annelerine yazdım doğum hikayemi sizlerde okuyun
fırsat bulmuşken biraz bahsedeyim nasıl olduğumuzdan
Sabah geldik.hastaneye yazdım zaten 120.ye vuran bi sancım vardı onun dışında 60 70 vurdu.sancılarım
Doktor içeri alınca sancılardan dolayı ilk defa açıklık muayenesi yaptı daha önce olmayanlar korkmasın çünkü kasmayınca cidden hiç ağrımıyo bu muydu diyorsunuz
Baktı açılmama 1 parmak açılmam vardı sonra ultrason muayenesine geçtik bebeğimin baş çevresi büyüklüğü sınırı geçmiş
Doktorumuz hadi toparlan gel.konuşalım dedi kalktım toplandım içeri geçtim dedi ki şu an için normal yapabilirsin sancılar var açılma var ama başından dolayı sancı çekip çekip sezeryana.alcaz seni yaşadığımız bi şey böyle olsun istemiyorum dedi doktorumla da samimiyiz daha önce 2 kaybim oldugundan epeydir gidip geliyorum
Sezeryan olursa ne zaman yapacaksınız dedik hemen deyince biz şook dedi sancın açılman var ben seni böyle yollayamam
Neyse kabul ettik eve gittim.duş aldık eşyalarımı aldık görümcemlerle geri geldik hastaneye odamızı da süsledik fotoğrafçım.geldi bi kaç pozdan sonra vedalaşıp doğuma indim öğlen 2.22 sükürler olsun oğlum.yanımdaydı spinal sezeryan oldum ekip o kadar iyiydi ki çpk rahatlattılar beni Allâh razı olsun rabbim hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım benimm çok şükür zor olan kısmı atlattık sık sık yürümeye çalışıyorum lavaboya gidip geliyorum
Çok dua ettim hepinizeeee hep aklımdaydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?