Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ayy canım allahım sağlık sıhhat versin analı babalı buyusun hayırlı bi evlat olsun inşallah sende tez vakitte toparlan inşallah
Kızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum

Kızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum
Allah analı babalı büyütsün canm darısı bizlere inşAllah cok sevindim senn adına daha dün gibi konusuyorduk burada simdi kucagına aldın bebegini

Can'ım inş hayırlı haberlerini alırız bu ay

Kızlaaar ağustos annelerine yazdım doğum hikayemi sizlerde okuyun
fırsat bulmuşken biraz bahsedeyim nasıl olduğumuzdan
Sabah geldik.hastaneye yazdım zaten 120.ye vuran bi sancım vardı onun dışında 60 70 vurdu.sancılarım
Doktor içeri alınca sancılardan dolayı ilk defa açıklık muayenesi yaptı daha önce olmayanlar korkmasın çünkü kasmayınca cidden hiç ağrımıyo bu muydu diyorsunuz
Baktı açılmama 1 parmak açılmam vardı sonra ultrason muayenesine geçtik bebeğimin baş çevresi büyüklüğü sınırı geçmiş
Doktorumuz hadi toparlan gel.konuşalım dedi kalktım toplandım içeri geçtim dedi ki şu an için normal yapabilirsin sancılar var açılma var ama başından dolayı sancı çekip çekip sezeryana.alcaz seni yaşadığımız bi şey böyle olsun istemiyorum dedi doktorumla da samimiyiz daha önce 2 kaybim oldugundan epeydir gidip geliyorum
Sezeryan olursa ne zaman yapacaksınız dedik hemen deyince biz şook dedi sancın açılman var ben seni böyle yollayamam
Neyse kabul ettik eve gittim.duş aldık eşyalarımı aldık görümcemlerle geri geldik hastaneye odamızı da süsledik fotoğrafçım.geldi bi kaç pozdan sonra vedalaşıp doğuma indim öğlen 2.22 sükürler olsun oğlum.yanımdaydı spinal sezeryan oldum ekip o kadar iyiydi ki çpk rahatlattılar beni Allâh razı olsun rabbim hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım seni merak edip girdim. Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Allah analı babalı büyütsün. Şimdi nasılsınız? Bebiş nasıl? Nescafe iç bol bol ve yürü canım. Bebişi bol bol emzir sütün gelmemiş olsa bile. Kendinize iyi bakın tatlım.

Csnım benim çok şükür iyiyiz nescafe içtim yürüyüşümü yapıyorum gazımıda çıkardım şükürler olsun sık sık emzirmeye çalışıyoruz sen nasılsın toparlandın mı biraz fıstığım nasıl?

Canım benimm çok şükür zor olan kısmı atlattık sık sık yürümeye çalışıyorum lavaboya gidip geliyorum
Çok dua ettim hepinizeeee hep aklımdaydınız

Canımm benim, maşallah sana ve oğluşuna.. Her şey çok güzel olmuş bak sağlıkla büyüt yavrunu:) çok sevindim her şeyin güzel geçmesine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…