Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canim adet oncesk agri ya cok benziyor kasiklarim agriyor bazen akintili oluyor bazen akıntısız ama sanciyla belli ediyor kendini benim sorunum catladigini nasil anlariz daha 3 kere Korunmasıziliski yasadigimiz icin doktora gidip catlatma ignrsi vs.dusunmuyorum belki bilen cikar diye sorayim dedim. Agri kesildigi zaman mi acaba catliyodur yada senin dedigin gibi agri baslayinca yani yumurtkamam baslayinca gun asiri denemek en iyisi

Yani adetten 10 gun veya 15 gun sonra mi catliyor yumurta ? Evet gebelik dusunuyorum yumurtladigim zaman bayagi agrim oluyor ama ne zaman catliyor ve ne zman iliskiye girmem lazim hamilelik icin anlamadim
Canım AppStore dan veya uygulama indirdiğin yerden maybe baby veya my calendar uygulamasını indir o da takibini kolaylaştırabilir. En son adetin ne Zamandı?

Canım AppStore dan veya uygulama indirdiğin yerden maybe baby veya my calendar uygulamasını indir o da takibini kolaylaştırabilir. En son adetin ne Zamandı?
Canim bu dedigin program ovulasyon programi mi? Bende takvimim diye bi program var bi kac gun once yukledim gelecek ayin yumurtlama donemini gosteriyor gebelik sansi yuksek gebelik sansi az vs.yaziyor. En son 11temmuz da olmustum canim ilk gun tam kanama olmasada ilk gunu 11 temmuz takvime gore adetime 8 gun var ovulasyon ve dogurganlik gunlerimi belirledi simdiden o gunlere gore yapicam bu ay insallah tutar. 3 kere korunmasiz iliski denedik 3 yillik evliyim bu ay baslamak istedik. 2 kere meni icerde kaldi afedersin sadece idrar yaptigim zaman akinti seklinde disari atmisti kendini bu en son yapmamizda ayaklarim yukarida tutmama ragmen meni disariya cikti kendi kendine

Benim de son adetim 11 temmuz :) 21-31 temmuz doğurgan dönem olması lazım şuan geçmiş olabilir ama kesin bişey yok hiçbi Zaman geç döllenme falan varmış. Evet o tip program bnm dediklerim de. İlişkiden sonra kalçanın altına yastık koyup en az yarım saat yatman spermlerin gidişini kolaylaştırır Can'ım hatta ayaklarını havaya dikmen de çok iyi olur. Üç ay çok kısa bir süre zaten bizim bi sene korunmadığımız halde olmadı sonra hormon testleri yapıldı bi problem çıkmadı çok şükür bu ay da ilk defa çatlatma iğnesi oldum. Ama sen de eğer istersen kontrol amaçlı bi gidebilirsin doktora bi de zaten sadece yumurtlama günlerinde Rahmi'm ağzı açılıyor diğer günlerde spermin akıp gitmesi çok normal

Canim yok biz 3 aydir degil bu ay basladik ve 3 defa korunmasiz iliski yasadik onun disinda korunuyoduk yanlis anlasilma olmus :) 2 kere korunmadigimiz zaman meni hic disariya cikmadi dedigin gibi ayaklarimi yukari kaldirdim 3.de yani en sin ki korunmasiz iliskide ayaklarimi yukari kaldrmama ragmen meni hoop kendiliginden kaydi gitti disariya anlayamadim neden bide adet oldugun tarihten 15 gun sonra dogurganlik oluyor diye biliyorum programda da hemen hemen oyle gosteriyor ve ben 28 inde deneme yapmisim simdi kaydettigim takvime bakiyorum da tutmadi galiba ben 30 gunde bir adet oluyorum bu arada sen ?

He şimdi anladım canım yumurtlama günü ortalama o günlere denk geliyo ama sen yine de o on gün içinde gün aşırı birlikte ol. Olsun zaten akıp gidiyorsa yumurtlaman bitmiş demektir sperm üç gün yaşıyor içerde tutmuşsa o iki gün tutmuştur zaten. Benim bazen değişiyor ayın kaç çektiğine göre bi de stresime göre. Ama genelde 29-30 günde bir oluyorum ben de. Ayy evlendiğimiz ilk ay korunmamıştık 10 gün gecikti reglim gittim balayında oldum ne beterdi az kaldı reglilerimize ve senin ilk denemen sakın moralini bozma tutmazsa da çok normal vücut spermle yeni tanışıyor sonuçta

Hadi ya kotu olmus desene balayinda adetli olmak pof :/
Yani sperm hic disari akmadigi sadece ayaga kalktigim ve afedersin idrar sirasinda aktigi zaman yumurtlama donemimde oldgum icin mi akmadi yani alicagini almistir o zaman bunu kesin olarak bildigin icin mi söylüyorsun tahmini mi canim disariya akip akmamasinin nedenini cunku en son bugun oldu 3.iliski ayaga kalmamama ragmen dışarıya atti kendini :) rabbim en guzel en hayirli zamani bilir insallah o zaman olur kim istiyosa dedigin gibi moral bozmak yok :)

Evet evet doktora sormuştum ben sadece yumurtlama günlerinde rahim ağzı açılıyor hatta bi aletle muayene ediyor açılmış mı diye. Ben direk ordan anlıyorum bitip bitmediğini çünkü bazen iki üç saat yatıyorum uyuyorum falan kalkınca çıkıyor ne var ne yok ah diyorum gitmeyin öteki türlü yumurtladığında dışarı çıkan daha az oluyo. Ama ilişkiden sonra hemen yıkanma sabah yıkan ve tuvalete gitmemeye çalış yatabildin kdr yat bunlara dikkat ettiğin sürece Rabbim de nasip ederse inş bi an önce hamile kalırsın canım

Ayy demekki sana sormam rabbimin bir lütfu ya cok ama cok tesekkur ediyorum canim benim Allah razi olsun demekki icine girdigi zaman ovulasyon donemimde oluyorum icerden kendiliginden ciktigi zaman ugrasmama gerek kalmiyor desene :) adet gununden 10 gun sonra gun asiri denemeye devam edicem bu ay senin tavsiyene uyacagim ta ki yavrucuklar disari cikana kadar adet gunumuz bir olucak buyuk ihtimalle burdan guzel haberler veririz insallah birbirimize bizde katiliriz kervanina

Rica ederim Can'ım benim bi yıldır araştırmaktan okumaktan bilgi sahibi oluyo insan :) aynen ta ki adetine bi hafta kalana kdr devam et gün aşırıya. Ayy inş Cnm olmayız da burdan müjdeleri paylaşırız. Ben ilk defa iğne oldum bi de bu ay stres üst seviyede

Canim cok soru sordum biliyorum ama sey dicektim senin ovulasyon doneminde sanci agri vs.oluyor mu yani anliyo musun ne zaman yumurtlayabildigini? Ben genelde anliyorum adet sancilarina benzer sancilar oluyor diyorum yumurtluyorum :) agri sak diye birden kesiliveriyor o zaman yumurtam catliyor mu acaba bunun hakkinda bi bilgin var mi ??

Yerinde olsam çatlamadan sonraki 14. gün sabah test yapardım. Ama unutma idrara geç geçtiği oluyor, yani negatif çıkarsa hemen umutsuzluğa kapılma.

Rabbim insallah cumle isteyene nasip eder hamilelik duygusunu bebis kokusunu lutfen sende stres yapma insallah tutacak yakin zaman da guzel haberler vericez birbirimize destek olmamiz lazim stresi yen ki yavrucuklarimiz guzel tutunsun kaygilanma stres yokkkk tamam mi bende stres yapmiyorum burda duygylarimi paylastikca :)

Ahh tatlım ahh arada bi geliyorlar bana deli yanım çıkıyor meydaneeee :)
bu ara işlerim de çok yoğun, o yüzden de bunaldım galiba.
Ama olsun her şey günü gelir çoook güzel olur. Lay lay looom

Ay Cnm bnm sağol çok :* aynen stres yok inş Rabbimin izniyle anne olucaz biz de en kısa zamanda. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Yerinde olsam çatlamadan sonraki 14. gün sabah test yapardım. Ama unutma idrara geç geçtiği oluyor, yani negatif çıkarsa hemen umutsuzluğa kapılma.
İlk aylar çok test yapmıştım hep negatif şimdi hiç hevesim yok ama meraktan da ölücem Eğer cesaretimi toplarsam yapıcam haftaya pazartesi falan. Negatif çıkarsa da reglimi beklerim artık

İlk aylar çok test yapmıştım hep negatif şimdi hiç hevesim yok ama meraktan da ölücem Eğer cesaretimi toplarsam yapıcam haftaya pazartesi falan. Negatif çıkarsa da reglimi beklerim artık

bilmez miyiz o bekleyememe, meraktan kıvranma günlerini :) İnşallah sonu güzel olsun da beklediğine değsin canım.

Bunu bana mı sordun bilmiyorum ama cvpliyim aynen benim de sancım oluyor yumurtlama günlerimde akıntım oluyor uzuyor ordan da anlıyorum. Evet ağrı kesilince yumurtlaman bitiyor ama her ay o günlerde çatlamayabiliyor yumurta benim bikere çatlamamıştı regliyle beraber atçaksın demişti doktor.

İnş canım inş bütün bekleyenler kavuşsun bebişlerine bi an önce:) senin var mı bebişin :)

Amin canım. Ben bu sayfayı açtığımda ilk bebişimi bekliyordum, sonra Aralık ayında hamile kaldım ancak 14.haftada sonlandı. Şimdi beklemeye devam ediyorum. Biz bu sayfada çooook hamiş haberi aldık hatta bir sürü bebişimiz doğdu. (1.sayfada görebilirsin) Biz de sıramızı bekliyoruz şimdi, Allah ne zaman ol derse olacak inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…