• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hadi bende ikitane varda ben bunalıyorum hele bir dur ama emin ol takmamak en iyisi ayrıca inan bana bu yumurtlama günü çok farklı en güzeli temizlendikten sonra adet olana kadar bir gün boş bir gün dolu değerlendirmek ark ıkı yıl bekledi yok kız meğerse adeti biter bitmez yumurtlamış adetine 3 gun varken test yaptı kopkoyu bir kan verdi 900 çıktı o yuzden rabbım ol derse olur kuzum iyi düşünelim iyi olsun inş :KK200:

Şu gamsız relaaaks insanlara özendiğim kadar kimseye özenmiyorum zaten. Bense kontrol canavarı, her şey kontrol altında olmalı, böyle olunca da takmamak pek mümkün olmuyor canım :( Regli bittikten sonra iki günde bir en iyisi belki ama bazen vücut izin vermiyor ona da. Neyse bu ay bu dediğin geçti bizden ama bir daha ki ay bunu da deneriz be tatlım deneme tahtası gibi olduk :) Bu arada ben artık öyle ayakları filan dikmiyorum havaya, sadece uzanıyorum.

Çok tatlısın yaa:))) aynen ah o işler.. Ama yaklaşık 1 yıldır bir fiil çalışmıyorum. Ancak seminer falan veriyorum, bir de bir arkadaşımın yanına yardıma gidiyorum ve eski danışanlarıma devam ediyorum. Yani haftada bazen 2 3 gün gidiyorum bazen hep evdeyim. Hele kpss sürecinde.. O kadar sıkıldım ki sana anlatamam.. Yani yoğunluğa alışanlar inan yoğunluğu özlüyor canım:KK66:

Canım benim sen de öyle :KK68: çalışmak bazen çok yorucu geliyor, ahh keşke bu sabah uyanmasam evde olsam diyorum. Ama düşününce hiç çalışmadan da olmaz yaa alıştık biz bu düzene diyorum. Neyse bebiş olursa o zaman uğraşacak, tüm zamanımı alacak bir minik olacak zaten o zaman çalışmayıp acısını çıkartırız inş bu günlerin. Senin kpss sonuçları ne zaman belli oluyor? ya da bu sene bu kadro değişimleri olurken farklı bir karar var mı?

Ben bugün test yaptim

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-08-04-08-42-03.png
    SmartSelectImage_2016-08-04-08-42-03.png
    237,8 KB · Görüntüleme: 26
İnşallah olmazsın:KK66: uzun zamandır hamiş haberi veremedik sen yolu açarsın inşallah:) 29 ağustos benim doğum günüm, annesine sürpriz yapar mı miniğim dersin??

Soğan suyu içtim evet ama çooook oldu o:) onu da kistim için içtim ve işe yaradı:KK66: başka arı sütü-bal-polen deneyecektim olmadı, ilk 2 gün denedim denemez olaydım ne ağrıdı midem bana sor.. Senin kür ne merak ettim, inanırım çünkü ben öyle şeylere:))
Canım kestane balı keçi boynuzu özü içiyordum ancak ben süt maydonoz buharına oturmuştum onu tavsiye ederim denemekten zarar gelmez biraz oturup beklemesi zor oluyor ama . Çok eskilerde kocakarı tedavilerini de bu tarz yapıyorlarmış buharla karnı ısıtıp hatta bnm halam da öyle kalmış tek çocuğuna o üşütmesi varmış . Biz bayanlar anlamadan çok üşütüyoruz canım

Ben bugün test yaptim
Kuzum fotoyu yaklaştırınca ben de gördüm hafiften.zaten 34.gün hala adet olmadığına göre vardır bunda bir işaret:KK58:
İnşallah saat 3 te hayırlı haberler verirsin :)
Ayy sen bi müjde ver de bi de peşinden gelelim yahu.bekle bekle şiştik.

Homely_angel Homely_angel ardaemre ardaemre ben 20. gündeyim ve 1 dolu 1 boş 9.günden beri hep değerlendirdim ama 12. ve 18. Günler arası ovulasyon testim hiç pozitif olmadığı için boşuna değerlendirmiş olabilirim.
Bakalım dayanabilirsem bi 10 gün daha(5 ilişki) böyle devam etmeyi düşünüyorum.
gulit_me gulit_me inşallah ağustosta güzel haberler verirsin bizlere.

aynen canım bende sende kendimi görüyorum bende bu gidişle sezeryan olcam gibi çünkü bu haftada doğum olmazsa 10 u geçecek kafa çapı ve mecburi sezeryan olcam sanırım... tabi gönül istiyo normali ama önemli olan sağlıkla gelsin oğlum kucağıma.. rabbim nasıl uygun gördüyse öyle olur inşallah sen spinal oldun dimi canım?ağrın sızın var mı çok?
Hayırlısı olsun canım. Ben spinal oldum. Ağrım olmadı desem yalan olur. Ameliyat yerinde yanma hissi, ağrı oluyor. Sezeryan olursan sonrasında bol bol yürü ki gaz problemi olmasın. Ben bu konuda zaten sıkıntılı oldığum için yürüdüğüm halde gazımı çıkartamadım. Eve geldikten sonra hiç lohusa çarşafını falan serip yatmadım. Pek dinlenme şansım olmadı ve idare ettim. Sen de yaparsın. İnşallah normal olur da bunları yaşamazsın.

Hayırlısı olsun canım. Ben spinal oldum. Ağrım olmadı desem yalan olur. Ameliyat yerinde yanma hissi, ağrı oluyor. Sezeryan olursan sonrasında bol bol yürü ki gaz problemi olmasın. Ben bu konuda zaten sıkıntılı oldığum için yürüdüğüm halde gazımı çıkartamadım. Eve geldikten sonra hiç lohusa çarşafını falan serip yatmadım. Pek dinlenme şansım olmadı ve idare ettim. Sen de yaparsın. İnşallah normal olur da bunları yaşamazsın.
canım benim çok şükür aldın bebeğini kucağına ya eminim onun kokusuyla tüm ağrın sızın geçiyordur şu an sancılarım var geçmezse öğleden sonra doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım

kızlaar bugün sancılarım var dua edin de gerçek sancı olsun 2 saat önce başladı devam ediyooo umarım bugün yarın alırım oğlumu kucağımaaa dualarımdasınız :dua:

Canım benim hadi hayırlısıyla al kucağına Çınar bebeği :) Dualarımda olacaksın.

Kuzum fotoyu yaklaştırınca ben de gördüm hafiften.zaten 34.gün hala adet olmadığına göre vardır bunda bir işaret:KK58:
İnşallah saat 3 te hayırlı haberler verirsin :)
Ayy sen bi müjde ver de bi de peşinden gelelim yahu.bekle bekle şiştik.

Homely_angel Homely_angel ardaemre ardaemre ben 20. gündeyim ve 1 dolu 1 boş 9.günden beri hep değerlendirdim ama 12. ve 18. Günler arası ovulasyon testim hiç pozitif olmadığı için boşuna değerlendirmiş olabilirim.
Bakalım dayanabilirsem bi 10 gün daha(5 ilişki) böyle devam etmeyi düşünüyorum.
gulit_me gulit_me inşallah ağustosta güzel haberler verirsin bizlere.

Canım acaba sen 12. günden önce mi yumurtluyorsun? 30. günde yumyum olsa 44-45 te regli olman gerekir.

Back