Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bence gelmeye niyeti yok hayırlısı artık:) sen nasılsın

kız olunca böyle nazlı işte :)
ben de sıkıldım biraz galiba yaa, uğraşmak istemiyorum bu konuyla artık. milletin kazayla istemeyerek elde ettikleri için doktora gitmekten sıkıldım. bugün böyle bir ruh halindeyim.

Princess91 kuzum sabah ilk idrarla tekrar test yaptın mı
33.gün mü bugün?
Ayyy inşalllah birlikte nisan annelerine dahil oluruz.
Bu arada ben 18.gündeyim ve ovu testim negatif.acaba erken mi yumurtladım.offf bu ovulasyon ikilemi beni öldürücek.artık test mest yapmadan 1 dolu 1 boşla 17 ağustosu beklicem.

Yaptım cnm negatif hayırlısıyla insallah tutturmuştursun inşallah kuzum

Tam benim kafam şuan:)) bu arada dr sana iyi geldi, ben de perşembeye randevu aldım ama bugün adet olmazsam cumaya değiştiricem üstüne basa basa 3. Günü gel dedi adam, ama işte bazen amaan gitmeyeyim de demiyorum değil.. Senin adına sevindim, için kaynamış bu dr a belli:)

Princess91 canım senin kaç gün geçmiş oldu? 3 gün falan daha beklesen de kan mı versen? İdrara geç geçiyormuş ya:)

Kızlar mrb bir yıllık evliyim korunmuyoruz benim hormon testlerimde bi problem yoktu eşimin de aynı şekilde çok şükür. Bu ay temmuzun 11inde Regl oldum reglimin üçüncü günü klomen başladım 5 gün kullandım. 23 temmuz cumartesi günü solda 18.4 sağda 19.2 iki tane yumurtam oluştu ve o gün çatlatma iğnesi oldum. O gün ve ertesi gün çok sancım oldu dört gün birlikte olduk. Bugün 10.gün biraz sancım oluyor arasıra size sorum şu olucak sizce kaç gün sonra test yapmalıyım reglime daha 9 gün var beklemek çok zor

Tatlım şuan ne istediğimi bende bilmiyorum mal gibiyim sıcaktan mayisip kaldım cumaya kadar beklerim gelmezse tahlil yaptırırım 32. Gün bugün normal de 28 30 arası oluyordum

Canım aslında doktor iyi mi geldi bilmiyorum. Çünkü bu doktor kaybımla ilgilendi. Hamilelik nasıl olsa olur deyip durdu. Ama önemli testleri istedi. Yok yok bu ara bana geldiler, doktor moktor da fayda etmiyor. Psikiyatra mı gitsem ki

Umarım senin doktordan iyi şeyler duyarsın tatlım.

merhaba hoş geldin. Bugün 10.gün ise regline 4-6 gün kalmış olmalı neden 9 gün hesapladın anlayamadım. Çünkü çatlamadan 14-16 gün sonra regli beklenir???

Kizlar merhaba benim sorum şu; her ay duzenli adetim var evet yumurtladigimi da adet agrisina benzer bi agri oluyor o sekilde anliyorum sancidan vs. Bu olusan yumurta catlayinca mi iliskiye girmek gerekiyor yoksa yumurtladigin zaman mi yani agrj baslar baslamaz mi yoksa catlayinca mi ? Birde catladigini agri birden ortadan kaybolunca mi anliyoruz??

merhaba hoş geldin. Bugün 10.gün ise regline 4-6 gün kalmış olmalı neden 9 gün hesapladın anlayamadım. Çünkü çatlamadan 14-16 gün sonra regli beklenir???
Hoşbuldum Can'ım :) ben de onu anlayamadım zaten geçen ayın 11inde olmuştum Regl oyüzden bu ay da o gün olursun dediler bana da saçma geldi çünkü yumurtlamam olalı baya oluyo valla kafam allak bullak

Ayın 1inde Regl oldun diyelim olduğun günü 1 sayıp on gün ekle. Ayın 10u ile 20 arası doğurgan dönem oluyor dedi benim doktorum :) yumurtladığın gün şeffaf uzayan bi akıntın olabilir ordan da anlayabilirsin. Ama buna güvenip korunmadan ilişkiye girmek de tehlikeli eğer çocuk istiyorsan o günleri iyi değerlendirmek lazım

ağrı durumu kişiden kişiye değişiyor, o yüzden net bir şey söylemek mümkün değil.

ilişki zamanı için ise çatlama öncesinden başlayarak gün aşırı ilişki öneriyor tüm doktorlar. Çünkü yumyumlar çatladığında içeride hazır kıta bekleyen spermitolar olsun diyoruz. Devam ederek de destek kuvvet gönderiyoruz

Hoşbuldum Can'ım :) ben de onu anlayamadım zaten geçen ayın 11inde olmuştum Regl oyüzden bu ay da o gün olursun dediler bana da saçma geldi çünkü yumurtlamam olalı baya oluyo valla kafam allak bullak

Normalde düzenli adet görüyor musun? Eğer 30 günlükse periyotların o zaman 9 gün kalmış olmalı. Ama tarihlerden anladığım 26-27 de bir oluyorsun ki bu durumda 4 gün kadar sonra reglin olur. Kesin olmamakla birlikte 2 gün sonra da idrarda görünme olasılığı var.

29-30 günde bir oluyorum ama klomen kullandığım için yumoşlarım normalden daha erken oluştu sanırım oyüzden 23 ünde oldum iğnemi çatlamam da erkene alınmış oldu böylece. Doktorum da test için bi gün söylemedi adet olursan da olmazsan da gel dedi. Ama ben sabırsızlandım test konusunda

Yani yumurtanin catlamis olmasini nasil anlayacagim onu anlamadim

Yani adetten 10 gun veya 15 gun sonra mi catliyor yumurta ? Evet gebelik dusunuyorum yumurtladigim zaman bayagi agrim oluyor ama ne zaman catliyor ve ne zman iliskiye girmem lazim hamilelik icin anlamadim

Tatlım şuan ne istediğimi bende bilmiyorum mal gibiyim sıcaktan mayisip kaldım cumaya kadar beklerim gelmezse tahlil yaptırırım 32. Gün bugün normal de 28 30 arası oluyordum
Anladım canım, hadi hayırlısı sabredip bekleyelim o zaman:) inşallah hamilesindir, o kadar gönülden istiyorum ki bunu:)
Anladım, ama en azından hamilelik nasıl olursa olur demiş bu da çok iyi bir haber:) sen bunaldın biraz ister istemez, biraz rahatla, kafanı topla.. Sen değil miydin hep pozitif ol diyen arada olur inan herkese, hiç bir şey kafaya takmaya değmiyor inan ki
Cevap gelmiş zaten de eğer anlıyorsan ki bence bu çok güzel çatlamadan önce başla bir boş bir dolu devam et ama en önemli etken kafan rahat olsun, eşini de kendini de kasma ki stres olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…