• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Amin canım. Ben bu sayfayı açtığımda ilk bebişimi bekliyordum, sonra Aralık ayında hamile kaldım ancak 14.haftada sonlandı. Şimdi beklemeye devam ediyorum. Biz bu sayfada çooook hamiş haberi aldık hatta bir sürü bebişimiz doğdu. (1.sayfada görebilirsin:nazar:) Biz de sıramızı bekliyoruz şimdi, Allah ne zaman ol derse olacak inş :)
Tabiki Rabbim nasip etsin inş hepimize.inş senin de müjdeli haberlerini alırız bi an önce :anneadayı:

Bunu bana mı sordun bilmiyorum ama cvpliyim :KK70: aynen benim de sancım oluyor yumurtlama günlerimde akıntım oluyor uzuyor ordan da anlıyorum. Evet ağrı kesilince yumurtlaman bitiyor ama her ay o günlerde çatlamayabiliyor yumurta benim bikere çatlamamıştı regliyle beraber atçaksın demişti doktor.
Evet canim sana sordum :) nasil yani catlamama sansida mi var hadi ya :/ ama bu cok nadir olur heralde? Benimde hep agridan anlarim mesela bu ayda agri cok oldu bazen akintili da oluyor ama bu ay akintim hic olmadi diyebilirim akintinin olmamasi ne anlama geliyor onuda bilmiyorum ama agridan anlamistim ovulasyon oldugunu :) catlamamasida sşans meselesi heralde

Evet canim sana sordum :) nasil yani catlamama sansida mi var hadi ya :/ ama bu cok nadir olur heralde? Benimde hep agridan anlarim mesela bu ayda agri cok oldu ama akintim hic olmadi diyebilirim akintinin olmamasi ne anlama geliyor onuda bilmiyorum ama agridan anlamistim ovulasyon oldugunu :) catlamamasida sşans meselesi heralde
Normalde de akıntın olmuyor mu ? Onu ben de tam bilmiyorum ama iyi düşünelim iyi olsun çatır çatır çatlasın yumoşlar :D bi de şey sorucam tsh tiroid testi yaptırdın mı sen hiç troid de engelmiş öyle bişey olursa en baştan hap kullanmak gerekiyormuş

kız olunca böyle nazlı işte :)
ben de sıkıldım biraz galiba yaa, uğraşmak istemiyorum bu konuyla artık. milletin kazayla istemeyerek elde ettikleri için doktora gitmekten sıkıldım. bugün böyle bir ruh halindeyim.
Hadi bende ikitane varda ben bunalıyorum hele bir dur ama emin ol takmamak en iyisi ayrıca inan bana bu yumurtlama günü çok farklı en güzeli temizlendikten sonra adet olana kadar bir gün boş bir gün dolu değerlendirmek ark ıkı yıl bekledi yok kız meğerse adeti biter bitmez yumurtlamış adetine 3 gun varken test yaptı kopkoyu bir kan verdi 900 çıktı o yuzden rabbım ol derse olur kuzum iyi düşünelim iyi olsun inş :KK200:

Ahh tatlım ahh arada bi geliyorlar bana deli yanım çıkıyor meydaneeee :)
bu ara işlerim de çok yoğun, o yüzden de bunaldım galiba.
Ama olsun her şey günü gelir çoook güzel olur. Lay lay looom :21:
Çok tatlısın yaa:))) aynen ah o işler.. Ama yaklaşık 1 yıldır bir fiil çalışmıyorum. Ancak seminer falan veriyorum, bir de bir arkadaşımın yanına yardıma gidiyorum ve eski danışanlarıma devam ediyorum. Yani haftada bazen 2 3 gün gidiyorum bazen hep evdeyim. Hele kpss sürecinde.. O kadar sıkıldım ki sana anlatamam.. Yani yoğunluğa alışanlar inan yoğunluğu özlüyor canım;)
Hadi bende ikitane varda ben bunalıyorum hele bir dur ama emin ol takmamak en iyisi ayrıca inan bana bu yumurtlama günü çok farklı en güzeli temizlendikten sonra adet olana kadar bir gün boş bir gün dolu değerlendirmek ark ıkı yıl bekledi yok kız meğerse adeti biter bitmez yumurtlamış adetine 3 gun varken test yaptı kopkoyu bir kan verdi 900 çıktı o yuzden rabbım ol derse olur kuzum iyi düşünelim iyi olsun inş :KK200:
Canımmm seni çok özledim, inşallah nazlı kızın gelir sana en kısa zamanda:)) arkadaşının olayı da süpermiş;) ben de dün adet olmadım:) ama hamile kalmam imkansız diye düşünüyorum. Öyle bir aydaki eşimle 3 gün birlikte olabildik o da yumurtlamadan önceydi.. Şimdi umutlandım arkadaşından ötürü:)

Çok tatlısın yaa:))) aynen ah o işler.. Ama yaklaşık 1 yıldır bir fiil çalışmıyorum. Ancak seminer falan veriyorum, bir de bir arkadaşımın yanına yardıma gidiyorum ve eski danışanlarıma devam ediyorum. Yani haftada bazen 2 3 gün gidiyorum bazen hep evdeyim. Hele kpss sürecinde.. O kadar sıkıldım ki sana anlatamam.. Yani yoğunluğa alışanlar inan yoğunluğu özlüyor canım:KK66:

Canımmm seni çok özledim, inşallah nazlı kızın gelir sana en kısa zamanda:)) arkadaşının olayı da süpermiş:KK66: ben de dün adet olmadım:) ama hamile kalmam imkansız diye düşünüyorum. Öyle bir aydaki eşimle 3 gün birlikte olabildik o da yumurtlamadan önceydi.. Şimdi umutlandım arkadaşından ötürü:)
Bitanem benim bende seni çok özledim :KK200: ayrıca o iş 2 kez olmuş 3 kez olmuşa bakmıyor bende dış gebelik geçirdiğim ay ıkı ilişki olmuştu onlardan biriyle hamile kalmışım ark hep oyle diyordu meğerse kız 2 sene hep 14. Gunu sayıyordu yanlışmış sen nasip ederse hatta hepiniz mutlaka bigün dolu bir gün boş yapın ben bu ay öyle yapıyorum artık gerisi Takdir-i İlahi :KK46:

Bitanem benim bende seni çok özledim :KK200: ayrıca o iş 2 kez olmuş 3 kez olmuşa bakmıyor bende dış gebelik geçirdiğim ay ıkı ilişki olmuştu onlardan biriyle hamile kalmışım ark hep oyle diyordu meğerse kız 2 sene hep 14. Gunu sayıyordu yanlışmış sen nasip ederse hatta hepiniz mutlaka bigün dolu bir gün boş yapın ben bu ay öyle yapıyorum artık gerisi Takdir-i İlahi :KK46:
Ben de haziran için yaptım onu da o da tutmadı:) şuan regl başladı bu arada.. Yok yaa bakalım benim dr ne diyecek, cuma randevu var :)

kız olunca böyle nazlı işte :)
ben de sıkıldım biraz galiba yaa, uğraşmak istemiyorum bu konuyla artık. milletin kazayla istemeyerek elde ettikleri için doktora gitmekten sıkıldım. bugün böyle bir ruh halindeyim.
Allah bazilarini cocuk vererek bazilarini da cocuk vermeyerek sınıyor iste canim. Bu sınavımızı gerektiği gibi atlatsakta yavrularımıza tez zamanda kavuşsak inşallah

Kizlar merhaba benim sorum şu; her ay duzenli adetim var evet yumurtladigimi da adet agrisina benzer bi agri oluyor o sekilde anliyorum sancidan vs. Bu olusan yumurta catlayinca mi iliskiye girmek gerekiyor yoksa yumurtladigin zaman mi yani agrj baslar baslamaz mi yoksa catlayinca mi ? Birde catladigini agri birden ortadan kaybolunca mi anliyoruz??
Canım o günler yaklaşınca gün aşırı ilişkiye gir yeterli ağrı tamamen kayboluncaya kadar

Can
Yani adetten 10 gun veya 15 gun sonra mi catliyor yumurta ? Evet gebelik dusunuyorum yumurtladigim zaman bayagi agrim oluyor ama ne zaman catliyor ve ne zman iliskiye girmem lazim hamilelik icin anlamadim :KK43:
ım mesela bnm adet siklusum 28 gün 23 gün temiz oluyorum 5 gün adetli normal şartlarda. Benim yumurtlamamda 28-14 yine 14. Güne geliyor yani ilk adet günümü baz alırsam bn adetten demekki 9 gün sonra yumurtam çatlıyor ve çatladığı sırada orada spermin olması gerek.

Rica ederim Can'ım benim bi yıldır araştırmaktan okumaktan bilgi sahibi oluyo insan :) aynen ta ki adetine bi hafta kalana kdr devam et gün aşırıya. Ayy inş Cnm olmayız da burdan müjdeleri paylaşırız. Ben ilk defa iğne oldum bi de bu ay stres üst seviyede :KK17:
Igneler aşırı stres yapıyo cnm bn iki ay hap kullandım iğnede vurulmuştum okulda öğrencilere ne bagırıyordum varya sonra kendimden utandıydım

Sizdede mi vardı? Ameliyat mı oldunuz?

Benim ilaçla küçüldü ama yeteri kadar küçüldü mü emin değilim.Tutmazsa çok üzülürüm...
Canım ilaç carpıntı yaptığı için içememiştim soğan suyu. İçmiştim bir kaç ay öyle kaybolmuştu ama biliyor musun yeri bazen ağırıyor ve şuan yine kistim olmuş çikolata değil ama o da aynı yerde olmuş . O bölge sıkıntılı kalıyor sanırım .

yok cnm doktor 34. haftayı görürsek çok iyi diyor 32. haftaya da razı.. 7.5 ayı tamamlamam gerek.. Sağlıklı sıhhatli olsun cnm inşallah hemencecik kalırsın dualarımdasınız..
Ay sağolasın canım allahım size sağlık versin . Sahi tahmin edebildim aslında erken doğuma alırlar seni diye . Yani canım çalışman ve yorulman için bir zorunluluğun yoksa mutlaka keyfine bak kafan ve vucudun her zaman rahat olsun bebeişlerde orda rahat dururlar inşallah o zamana kadar

Can

ım mesela bnm adet siklusum 28 gün 23 gün temiz oluyorum 5 gün adetli normal şartlarda. Benim yumurtlamamda 28-14 yine 14. Güne geliyor yani ilk adet günümü baz alırsam bn adetten demekki 9 gün sonra yumurtam çatlıyor ve çatladığı sırada orada spermin olması gerek.
oncelikle cevabin icin çok tesekkur ederim canim:KK15: Bende 30 gunde bir adet oluyorum ve nette arastirdigim kadariyla adet oldugun gunu sayarak 16.gununde ovulasyon gerceklesiyormus bende adetim bittikten sonraki gunler gun asiri denerim illaki catladigi gune denk gelir :oops:

İnşallah 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi bi zaferin olur tatlimmmm bakalım bnm bat ne zamana gelecek de yeni bi batım olacak mı
İnşallah olmazsın;) uzun zamandır hamiş haberi veremedik sen yolu açarsın inşallah:) 29 ağustos benim doğum günüm, annesine sürpriz yapar mı miniğim dersin??
Canım sen bitkisel şeyler denemişmiydin soğan suyundan başka ? Bnm hamile kalmamda bitkiler işe yaramıştı çünkü bence yani:olamaz:
Soğan suyu içtim evet ama çooook oldu o:) onu da kistim için içtim ve işe yaradı;) başka arı sütü-bal-polen deneyecektim olmadı, ilk 2 gün denedim denemez olaydım ne ağrıdı midem bana sor.. Senin kür ne merak ettim, inanırım çünkü ben öyle şeylere:))

Back