Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Çok teşekkür ederim cnm bnm amin inşallah bu ay 14 16 kaçtı diye saldım zaten o yüzden bu ay kafam rahat deniz kum güneş geciyo vaktim şuan da gunesleniyorym:))) resimleriniz çok güzel maşallah subhanallah allahım bekleyenleri beklediklerine kavuştursun en hayırlı vakitte
Tgbptn Princess91 canlarııım sizleri de yazdım rabbim kabul eder inşallah dualarımızııı :)

Eki Görüntüle 1862092 Eki Görüntüle 1862087 bu da babyshowerımızdan göbüşlü resmimiz :)

Hiç belli olmaz canımm ama iyi.yapıyorsun takmamakla bol.bol Denizin güneşin tadını çıkar :) inşallah rabbim en kısa zamanda bebişini de kucağına verir bi sonraki yaza bebişle gidersşn denizlere :)

Amin canım inşallah hepimiz bir daha ki yaza bebis ler imiz ile birlikte denize gireriz
Hiç belli olmaz canımm ama iyi.yapıyorsun takmamakla bol.bol Denizin güneşin tadını çıkar :) inşallah rabbim en kısa zamanda bebişini de kucağına verir bi sonraki yaza bebişle gidersşn denizlere :)

Evet geldi cnm . Insallah kisti de alir goturur cunku agri yapiyor. Cektirme canim hemen bence , baska doktora git

Süper, ağrı varsa ve yoğunsa genelde atıyormuş kisti.
Çok iyi yorumları olan bir doktor duydum, üstelik iş yerime de çok yakın. Ona da bu hafta gitmeyi düşünüyorum. gerçi muayene ücreti çok abartılı ama.

ayyy ne kadar güzel olmuşsun sen böyle, maşallah kocamaaan maşallah.
her şey çok şeker olmuş, artık zamanı dolunca gelsin minik adam :)
Ayyy canımsııın çok teşekkür ederimmm:) amin amin inşallah canım vakitlice gelir inşallah miniğimm senin meleğin de bi an önce cee eee ben geldim der inşallah :)

Merhaba bayanlar bu topiğe yeni yazıyorum öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin. Bende 7 aydır korunmuyorm geçen ay serophene tedavisi oldum ve otrivelle vuruldum ama olmadı bu ay yine başladı doktor serophene verdi. Birde ek olarak inofolic kullancam şasesini sabah akşam 2 şer paket olmak üzere. Bu şekilde tedavi olan veya inofolic ile hamile kalan var mı acaba bi yardımcı olur musunuz??

Inofolic hamile kaldigim ay kullanmistim canim. Hatta ben sabah aksam 1er paket kullaniyordum esim sabahlari 1 paket kullaniyordu. Ayni zamanda klomen kullanmistim ve tedavi surecinde ilk ayimdi. Sukurler olsun ki 10 ay sonunda o ay hamile kaldim. Insallah sende biran once bebisine kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…