• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tamm canım haberdar edelim. Hem de ne zor. Okula gidip gelirken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum. Şimdi sürekli doğumu düşünerek geçiyor. Ohal ilan edilmesi bile bebeğimi nasıl etkileyecek diye düşünüyorum. Çünkü memurların izinleri raporları hep iptal. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alsaydık bir.
Yürüyüş yapıyor musun canım?
Aynı durum bende de var canım okuldayken su gibi.geçiyordu zaman daha rahattım bi de ağrı sızı yoktu evde oturmaya başlayınca başladı sıkıntılar
İnşallah etkilenmezsin canım inşallah hiçbirimz hiçbir bebek bu.yaşananlardan etkilenmez
Günlerim öylesine yogun yorucu geçiyor ki evin içinde yürüyüşe takatim kalmıyor geceleri gündüzleride malum yanıyo adana

Rahim normal dedi doktor ancak yine kistim oluşmuş ya . Niye böle oluyo ? Korunmaya devam et dedi de dinleyeceğimi hiç sanmıyorum zaten hemen olmuyor

Bence bu kistlerin sebebi yediğim içtiğim hormonlu besinler yüzünden. peki kist için bir tedavi filan gerek duydu mu?
ben de korunmamıştım hatırlarsan zaten olmadı da.

Bu beklemek ne kadar zormuş Daha bu ay başladık çalışmalara ama çatlıcam meraktan. Yarın sabah başka bir konu için doktora gidicem ve kan testi yapacak. Şeytan aklıma giriyo araya bhcg yi de sıkıştırıver diye Ama bat 1 ağustos. 1 hafta öncesinden kanda belli olur mu? Ne olur bir fikir verir misinizzz??? Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin.

b-hcg çatlamadan 10 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor. Regle 1 hafta varsa demek ki daha 7 gün geçmiş, belli olma ihtimali çok düşük.

interiorarchitect interiorarchitect A arzerk ikinize de çok çok kolay doğumlar diliyorum. Annelerini çok uğraştırmadan sağlıkla doğsunlar inşallah. Son göbüşler nasıl? kocaman oldu mu?
Not: o an aklınıza gelirse bize dua etmeyi unutmayın!!!!

interiorarchitect interiorarchitect A arzerk aynen kızlar o an aklınıza gelirsek bende dua istiyorum:))))
Aklımdasınız kızlar, inşallah o an dua ederim. Hamile kaldığımdan beri isteyen herkesi duama katıyorum canım. Allah en en en kısa zamanda sizlerden güzel haberler almayı nasip etsin.

interiorarchitect interiorarchitect canım doktordan geldik. Kızım biraz aşağı inmiş ama kanala girmemiş. Kafa çapı hemen hemen 10 cm olmuş. Doktor çarşambaya kadar bekleyelim dedi. Çarşamba tekrardan bakacak. Sanırım büyük bir ihtimal sezaryen olacağım.

Bence bu kistlerin sebebi yediğim içtiğim hormonlu besinler yüzünden. peki kist için bir tedavi filan gerek duydu mu?
ben de korunmamıştım hatırlarsan zaten olmadı da.
Gdo mu ? Valla dikkat etmeye çalışıyorum ama sağlıksız besinlerden kaçış yok günümüzde canım . Yok cnm kendiliğinden erimesini beklicez.
Canım sen de erkek bebek seviyorsun galiba benim gibi çok tatlı profiller . Allah hayırlı evlat versin bize. Ben artık diyorum ki 4 kızım olsada olur yeterki sağlıklı olsunlar . (O kadar doğurabileceğimi sanmıyorum da:oops::KK24:)

interiorarchitect interiorarchitect canım doktordan geldik. Kızım biraz aşağı inmiş ama kanala girmemiş. Kafa çapı hemen hemen 10 cm olmuş. Doktor çarşambaya kadar bekleyelim dedi. Çarşamba tekrardan bakacak. Sanırım büyük bir ihtimal sezaryen olacağım.

Canım her şey kısmet, hangi doğum şeklinde sen de kızın da iyi olacaksa öyle olsun varsın. hadi bakalım son düzlüğe girdin artık :)

Gdo mu ? Valla dikkat etmeye çalışıyorum ama sağlıksız besinlerden kaçış yok günümüzde canım . Yok cnm kendiliğinden erimesini beklicez.
Canım sen de erkek bebek seviyorsun galiba benim gibi çok tatlı profiller . Allah hayırlı evlat versin bize. Ben artık diyorum ki 4 kızım olsada olur yeterki sağlıklı olsunlar . (O kadar doğurabileceğimi sanmıyorum da:oops::KK24:)

Canım ben her ikisini de ayrı seviyorum. Sadece giden bebişim erkekti ya herhalde o yüzden bir hassasiyetim var. Sağlıklı olsun da hepsinden olsun inşallah. ben de hayatımda bundan sonra korunmayacağım diyorum :KK48:

Bu arada benim regli hala sökülmedi, üç gündür naz yapıyor :(

Bundan öncekiler sökülmüş muydu hemen bnm 3. Gun yada 2.gun sökülüyor gerçi senin normal günün bugün hayırlısı neyse o olsun inşallah
Canım ben her ikisini de ayrı seviyorum. Sadece giden bebişim erkekti ya herhalde o yüzden bir hassasiyetim var. Sağlıklı olsun da hepsinden olsun inşallah. ben de hayatımda bundan sonra korunmayacağım diyorum :KK48:

Bu arada benim regli hala sökülmedi, üç gündür naz yapıyor :KK43:

interiorarchitect interiorarchitect A arzerk ikinize de çok çok kolay doğumlar diliyorum. Annelerini çok uğraştırmadan sağlıkla doğsunlar inşallah. Son göbüşler nasıl? kocaman oldu mu?
Not: o an aklınıza gelirse bize dua etmeyi unutmayın!!!!
Canım benim göbüşler Nirvana da :) yarın babyshower partim var resim atarım sizlere de :)
Dua içinde bu hafta isimlerinizi alıp hastane çantama koycam giderken dua etcem inşallah sizlere

Canım bizim kafa capı normal haftasında şu an şükürler olsun. daha çatıya inmemiş sancı da üç kez 45 vurdu ama Önemsiz.
Kilomuz 2880 olmuş boyu da 49 cm muhtemelen haftaya catı muayenesi olacak.
Bi de haftaya doğumu konuşuruz dedi

Bu arada benim regli hala sökülmedi, üç gündür naz yapıyor :KK43:
Hala kurtajin verdigi dengesizlik mi acaba? Bnmde regl günüm geldi iki gün sonra . Kistimde olmuş ya ağrı yapıyor olsada kistim de rahatlasa diyorum. O da kanayıp gitse

Allah yardımcın olsun interiorarchitect interiorarchitect cım benide yaz listene :halay:
Ben hala adet olmadım Homely_angel Homely_angel test yapıyorm negatif :kızgın: 18 inde olmam lazımdı 7 gün geçti tık yok :oha:
zaten eşimde sperm sorunu var varikosel yokmus cok sükür doktor iki ay ilac tedavisi verdi proxeed die bi ilac ve klomen :KK14: ben birde bugün keçiboynuzu kürü yapmaya basladım eşime hepimiz için hayırlısı olsun canlar göbüşler :anneadayı: dolsun :KK200:

Back