- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.441
Canm aysegul insallah rabbim sirasi gelen herkesi sagsaglim kurtarsin hamile kalmak isteyenlere de tez vakitte nasip etsinKııızlaaar isimleri alayımmmm
Not alıp çantama koycam hastaneye giderken dua mı etcemmm inşallah rabbim de kabul eder
be cansu :) bebişlerim 34. haftayı görerek sağlıklı sıhhatli doğsunlar die dua istiorum.. İNŞALLAH çok kolay bir doğum olur.. Sağlıkla kavuşursun cenne kokuluna...Kııızlaaar isimleri alayımmmm
Not alıp çantama koycam hastaneye giderken dua mı etcemmm inşallah rabbim de kabul eder
yazdım canım benimm rabbim kucağına versin inşallah bebeğini.. rabbim olmayanlarada nasip etsin...Canm aysegul insallah rabbim sirasi gelen herkesi sagsaglim kurtarsin hamile kalmak isteyenlere de tez vakitte nasip etsin
yazdımm canım benim :)be cansu :) bebişlerim 34. haftayı görerek sağlıklı sıhhatli doğsunlar die dua istiorum.. İNŞALLAH çok kolay bir doğum olur.. Sağlıkla kavuşursun cenne kokuluna...
Kııızlaaar isimleri alayımmmm
Canım bende tugba en kısa zamanda hamile kalırız inş bekleyen arkadaslarla sende sag salim kucagına al inş :)Kııızlaaar isimleri alayımmmm
Bundan öncekiler sökülmüş muydu hemen bnm 3. Gun yada 2.gun sökülüyor gerçi senin normal günün bugün hayırlısı neyse o olsun inşallah
Canım benim göbüşler Nirvana da :) yarın babyshower partim var resim atarım sizlere de :)
Dua içinde bu hafta isimlerinizi alıp hastane çantama koycam giderken dua etcem inşallah sizlere
Hala kurtajin verdigi dengesizlik mi acaba? Bnmde regl günüm geldi iki gün sonra . Kistimde olmuş ya ağrı yapıyor olsada kistim de rahatlasa diyorum. O da kanayıp gitse
Allah yardımcın olsuninteriorarchitect cım benide yaz listene
Ben hala adet olmadımHomely_angel test yapıyorm negatif 18 inde olmam lazımdı 7 gün geçti tık yok
zaten eşimde sperm sorunu var varikosel yokmus cok sükür doktor iki ay ilac tedavisi verdi proxeed die bi ilac ve klomenben birde bugün keçiboynuzu kürü yapmaya basladım eşime hepimiz için hayırlısı olsun canlar göbüşler dolsun
Kııızlaaar isimleri alayımmmm
yok be canım 28 inde adet oluyorum yine...
iki ay kullanıcaz etkisi olmasa bekleme taraftarı degilim zaten canım tüp bebek denerim sperm sayısı belli sayının altında oldugu için aşılama da olmaz direk tüp bebek dedi doktor sordum da bakalım iki ay beklemedeyiz :)Varikosel olmaması güzel canım, ameliyatla filan uğraşmıcaksınız çok şükür. O ilaçlarla da çözümünü buluyorlar, sen hiç kafana takma. en kötü mümkün olursa tüp bebek deneyin derim ben.
iki ay kullanıcaz etkisi olmasa bekleme taraftarı degilim zaten canım tüp bebek denerim sperm sayısı belli sayının altında oldugu için aşılama da olmaz direk tüp bebek dedi doktor sordum da bakalım iki ay beklemedeyiz :)
bu ay ben de umutluymuşum baya moralim bozuldu ama kısmet canım, ne zaman yazıldıysa o zaman olcak inş.
Rabbim belki hiç bebek nasip etmeyecek...Allah ol derse olur...Anne olmayı ben de istiyorum ama artık durumu kabulleniyorum...Eskisi gibi heyecanla beklemiyorum canım...Belki herkes listede hamiş olacak ben hala yazılı kalacağım...
Allah ne isterse öyle olur yapacak birşey yok takdiri ilahi...
Evet geldi cnm . Insallah kisti de alir goturur cunku agri yapiyor. Cektirme canim hemen bence , baska doktora gitson iki aydır benim de ağrılı ve çok yoğun olmuştu. belki de kistti. bu ay ağrı sızı yok, miktar da çok az. Anlamadım gitti, bir başka doktora daha mı gitsem yoksa tekrar rahim filmi mi çektirsem bilemiyorum.
Senin de kist dağılır inş canım, geldimi kırmızılar?
Rabbim o en güzel anında sesini duysun, bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Gülşah canım benim ismim de.
canım benim seni de yazdım listemee rabbim inşallah kabul eder... en kısa zamanda sağlıkla yavrularınıza kavuşursunuz..ohh ne güzel ne güzel. göbüşlü hamişleri seviyorum ben :) tamam resimleri de bekliyoruz.
süpersin yaaa neler düşünmüşsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?