• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

son iki aydır benim de ağrılı ve çok yoğun olmuştu. belki de kistti. bu ay ağrı sızı yok, miktar da çok az. Anlamadım gitti, bir başka doktora daha mı gitsem yoksa tekrar rahim filmi mi çektirsem bilemiyorum.
Senin de kist dağılır inş canım, geldimi kırmızılar?
Canım tekrar neden rahim filmi düşündün? Ben de bu reglime yeniden randevu aldım başka dr a? Ama tekrar rahim filmi der diye korkuyorum, zor olmuştu hatırlarsan benimkisi ya.. İnşallah artık bana bir şey söylerler. Bu aldığım dr da özel muayenehanesi var ama testleri dışarda yaptırıyormuşsun, bakalım nasıl olacak??
Rabbim o en güzel anında sesini duysun, bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Gülşah canım benim ismim de.
Yaaa seni hep gizem diye hayal ediyordum benn:olamaz: nickin de etkili herhalde bunda;)
Rabbim belki hiç bebek nasip etmeyecek...Allah ol derse olur...Anne olmayı ben de istiyorum ama artık durumu kabulleniyorum...Eskisi gibi heyecanla beklemiyorum canım...Belki herkes listede hamiş olacak ben hala yazılı kalacağım...
Allah ne isterse öyle olur yapacak birşey yok takdiri ilahi...
Seni çoook iyi anlıyorum ve inan ben de senin gibi düşünüyorum. Hatta eşimle de konuştum, şu son dr kontrolünden sonra 3 tane en fazla tüp deneriz, olmadı evlat ediniriz diyorum. Eşim olacağına çok inanıyor ama biz daha hassas oluyoruz sanırım..
@Tugbanusta @melekbaby canlarııım sizleri de yazdım rabbim kabul eder inşallah dualarımızııı :)
Beni unutmaa;)
Kızlar yeni bir duyum aldım, babalara da folik asit içirmek faydalı oluyormuş. Hadi bakalım tartışmaya açıyorum :KK15:
Yaa ben de duydum bunu ama çok da emin olamıyorum. Ama folic asit zararlı bir şey değil, bence denenebilir. Ben ağustos reglimden sonra denemeye varım aslında..

Canım tekrar neden rahim filmi düşündün? Ben de bu reglime yeniden randevu aldım başka dr a? Ama tekrar rahim filmi der diye korkuyorum, zor olmuştu hatırlarsan benimkisi ya.. İnşallah artık bana bir şey söylerler. Bu aldığım dr da özel muayenehanesi var ama testleri dışarda yaptırıyormuşsun, bakalım nasıl olacak??

Yaaa seni hep gizem diye hayal ediyordum benn:olamaz: nickin de etkili herhalde bunda:KK66:

Seni çoook iyi anlıyorum ve inan ben de senin gibi düşünüyorum. Hatta eşimle de konuştum, şu son dr kontrolünden sonra 3 tane en fazla tüp deneriz, olmadı evlat ediniriz diyorum. Eşim olacağına çok inanıyor ama biz daha hassas oluyoruz sanırım..

Beni unutmaa:KK66:

Yaa ben de duydum bunu ama çok da emin olamıyorum. Ama folic asit zararlı bir şey değil, bence denenebilir. Ben ağustos reglimden sonra denemeye varım aslında..
Seni Unutur muyum ven hiççç en baştasın :KK200:

Kızlar merhabalar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. interiorarchitect interiorarchitect canım çok tatlı olmuşsun maşallah :) inş. allah sağlıkla kolay bir doğum nasip etsin.
Burdaki yazılanları okuyunca ir faydam olur diye düşünüp kendi yaptığımı söylemek istedim sizlere, allah herkesi biran önce bebeklerine kavuştursun inş.
Bazılarınız biliyor ben aralık sonunda düşük yapmıştım. Düşükten hemen sonra soğan kürünü uyguladım. Bütün herşey temizlensin diye ve 1 ay korundum. Oarada eşimin değerleri çıkmıştı, folik asit değeri erkeklerde de sperm kalitesi için çok önemli, biraz düşük çıkmıştı ve eşimde o ay düzenli folik asit kullanmaya başladı. Birde burda Homely_angel Homely_angel arkadaşım keçi boynuzu pekmezini bana söylemişti. Onun da etkisi vardır belki ama eşim onu da içti her sabah ve ben ocakta tekrar hamile kaldım şükürler olsun. Umarım hepinizin işine yarar.
Canım benim cok tesekkur ederim Allâh razı olsun sende sağlıkla sıhhatle al kucağına miniğini inşallah :)

Merhaba hanımlar giremiyorum pek mAul oglusum beni biraz yoruyor birsey sorucam sizlere komsumla cok sammimiyiz birbirimize surekli gidip geliyorum 2 yasinda bir Kizi var biraz aglak mizmiz huysuz bir cocuk ben ona gittigimde ya da o bana geldiğinde oglum cok huzursuz uyumuyor ve surekli agliyor komsum kucagina aldiginda susuyor ama ben cocuk tan dolayi biraz gergin oluyorum zarar verir diye korkuyorum bebekler bu gerginligi hissederlermis belki buDur benim gerilmwmdir belki de cocuk benim bebegime negatif enerji veriyordur bilmiyorum dun eve geldim kapiyi kapattigjm gibi sakinlesti uyudu bu gun de 4 saat uyumadi surekli agladi onlar kapidan ciktigi gibi sakinlesti uyudu esime bunu soyledim bana sacmalama dedi bunun la ilgili nette baktım ama bulamadim esime gostermek icin boyle bir yazi gorduyseniz link gonderirmiSiniZ

Merhaba hanımlar giremiyorum pek mAul oglusum beni biraz yoruyor birsey sorucam sizlere komsumla cok sammimiyiz birbirimize surekli gidip geliyorum 2 yasinda bir Kizi var biraz aglak mizmiz huysuz bir cocuk ben ona gittigimde ya da o bana geldiğinde oglum cok huzursuz uyumuyor ve surekli agliyor komsum kucagina aldiginda susuyor ama ben cocuk tan dolayi biraz gergin oluyorum zarar verir diye korkuyorum bebekler bu gerginligi hissederlermis belki buDur benim gerilmwmdir belki de cocuk benim bebegime negatif enerji veriyordur bilmiyorum dun eve geldim kapiyi kapattigjm gibi sakinlesti uyudu bu gun de 4 saat uyumadi surekli agladi onlar kapidan ciktigi gibi sakinlesti uyudu esime bunu soyledim bana sacmalama dedi bunun la ilgili nette baktım ama bulamadim esime gostermek icin boyle bir yazi gorduyseniz link gonderirmiSiniZ
Kız bebişinize baksanıza siz hala mı didişiyonuz eşinle:)
Şaka bi yana bugün aklımdan geçmiştin.çoktandır yazmıyor diye.
Sen olayda %100 haklısın ama bilimsel bi dr sitesinde falan yazmaz bence.ama bulursam atarım yine de.
Babannem evden dışarı çıkarken atletini ters giydir derdi ablama.faydası olur mu bilemem:işsiz:

Kendi sikintimdan sizleri sokamadim kizlar herkes nasil Homely_angel Homely_angel gulit_me gulit_me sizlere bir oneride bulunmak istiyorum bu ay adetinizden sonra eslerinize artik cocuk istemediginizi soyleseniz onlarin gerginligi olmasi daha cok etkiliyor sanki hamile kalamamayi bence bu konuda konusmasaniz eslerinizle bir aydır da boyle deneseniz

Tabi bu onerim tum hamile kalmak icin ugrasan arkadaşlarım icin

Kendi sikintimdan sizleri sokamadim kizlar herkes nasil Homely_angel Homely_angel gulit_me gulit_me sizlere bir oneride bulunmak istiyorum bu ay adetinizden sonra eslerinize artik cocuk istemediginizi soyleseniz onlarin gerginligi olmasi daha cok etkiliyor sanki hamile kalamamayi bence bu konuda konusmasaniz eslerinizle bir aydır da boyle deneseniz

Eşim beni tanır ben kesin istemiyorum dersem akşama prezervatif alır gelir :)
Zaten eşim çok rahat.olduğu zaman olur diyo.stres yapan onlar değil biziz yani.en azından biz de böyle..

Kız bebişinize baksanıza siz hala mı didişiyonuz eşinle:)
Şaka bi yana bugün aklımdan geçmiştin.çoktandır yazmıyor diye.
Sen olayda %100 haklısın ama bilimsel bi dr sitesinde falan yazmaz bence.ama bulursam atarım yine de.
Babannem evden dışarı çıkarken atletini ters giydir derdi ablama.faydası olur mu bilemem:işsiz:
Hic sormadım canim bu sefer de cocuk icin didismwye basladiK bitmeyecek didismelèimiz o benden daha pinpirikli aslinda ama ben de bu tarz seylere daha cok inaniyorum

Eşim beni tanır ben kesin istemiyorum dersem akşama prezervatif alır gelir :)
Zaten eşim çok rahat.olduğu zaman olur diyo.stres yapan onlar değil biziz yani.en azından biz de böyle..
Yani benim oyle olmuştu hayatim esime ben cocuk falan istemiyorum ugrasmayacam artik dedim ama gizli gizli yumurtlama takibi yaptım o ay hamile kaldım hem de yumurtlama gunu nde iliski olmadigi halde

Hic sormadım canim bu sefer de cocuk icin didismwye basladiK bitmeyecek didismelèimiz o benden daha pinpirikli aslinda ama ben de bu tarz seylere daha cok inaniyorum
Öle demeee.çocuk bakımı konusunda eşler karşı karşıya gelirmiş çoğunlukla.ama sebep bebeğin iyi olması,ağlamaması falan..
Takılıyorum canım didişmesiz evlilik mi olur hiç.
Ayy bebeğimiz hayırlısıyla doğsa da ben dayak yemeye bile razıyım :))
[biraz fazla mı abarttım ne :)]

Yani benim oyle olmuştu hayatim esime ben cocuk falan istemiyorum ugrasmayacam artik dedim ama gizli gizli yumurtlama takibi yaptım o ay hamile kaldım hem de yumurtlama gunu nde iliski olmadigi halde
Yumurtlama öncesi daha fazla ihtimal gösteriyo telefondaki takvim.ben de 11.gündeyim.ağustosa kadar 1 dolu 1 boş devam edelim diyorum inşallah.

mf_d mf_d canım sen bana bakma benim çenem düştü bu günlerde.bebeğin uyuyosa dinlen hatta uyu.yoruyordur seni.

Canım çocuk daha anne karnındayken hisseder gerginliği, mutluluğu.. Ayrıca o da dünyayya geldi artık annesi sevdiği ve sevmediği şeyler be kişiler elbet olacak..

Bebek psikolojisi ile ilgili kaynaklarımı tarıycam yarın, eğer istediğin şeyi doğru anladıysam fotoğraf atarım:) ama enerji olayıysa, insanların enerji uyumuna kişisel olarak inanırım fakat kaynak var mıdır bilmiyorum:)

Oğlunla güzel vakitler canım

Canım güzel fikir, ama bizim çook uzun zaman oldu ya çok inanacağını sanmıyorum. Bir de ağustosta dr randevum var, ama eskisi gibi istemiyorum, yoruldum ya da sıkıldım gibi yapabilirim.. :) sağ ol tavsiye için ;)

Yaaa seni hep gizem diye hayal ediyordum benn:olamaz: nickin de etkili herhalde bunda:KK66:

Beni unutmaa:KK66:

Canım rahim filmini çektirmek isteme sebebim, kürtaj sonrası bazen yapışıklıklar filan oluyormuş o yüzden. Bir de reglim artık eskisinden daha farklı o yüzden şüpheleniyorum. Yeni doktor, yeni heyecan durumu var ikimizde de yani :)

heheheee Gizem hiç aklıma gelmemişti ama nickin onunla ilgilisi yok canım :)

Folik asiti ben dün akşam itibariyle içirmeye başladım canım, nasıl olsa zararlı bişi değil.

Canım geçen ay biraz yapmaya çalıştım bunu, tatile giderken bu ay pas dedim. Öyle yastık mastık bişi kullanmadım. Ovu testlerini yapmadım filan. Ama eşim beni 13 yıldır tanıyor, istemiyorum artık desem de inanmaz ki. Ama öneri için teşekkür ederim.

canım bilimsel bir şey bulamayız ama annem de hep anlatır. Ben bebekken köye gittiğimiz zaman aralıksız ağlarmışım. Köyden çıktığımız anda da rahatlar uyurmuşum. Defalarca denemişler. Sonra bir gün köyden biri bizi ziyarete gelmiş, o geldiğinde yine huysuzlanıp ağlamışım ta ki o kişi gidene kadar. Nedir ne değildir bilmiyorum ama bebekler bazı kişilerden negatif bir enerji alıyor bence.

Canım rahim filmini çektirmek isteme sebebim, kürtaj sonrası bazen yapışıklıklar filan oluyormuş o yüzden. Bir de reglim artık eskisinden daha farklı o yüzden şüpheleniyorum. Yeni doktor, yeni heyecan durumu var ikimizde de yani :)

heheheee Gizem hiç aklıma gelmemişti ama nickin onunla ilgilisi yok canım :)

Folik asiti ben dün akşam itibariyle içirmeye başladım canım, nasıl olsa zararlı bişi değil.

Ben de bu akşam vereyim bakayım, hem ben ayın 2 sinde regl olucam, ben olup bitene kadar da depolar biraz:))

Aynen bakalım yeni doktorlarımız yeni umut getirsin bize:) her şey güzel olsun artıkkk:))

Ben enerjiye çok inanırım ve sen bana pozitif enerji veriyorsun:))

mf_d mf_d canımmm şimdi yazdığına tekrar baktım da senin bebeğin daha yenidoğan.. Ben nasıl olduysa birden bebeğini 3+ aylık gibi düşündüm.. Seni yanlış yönlendirmiş olabilirim. Çünkü kitaplarıma da baktım, yenidoğan psikolojisinde sevme ayrımından çok bahsedilmiyor.. 3 aydan sonra gelişiyor bazı şeyler.. Kusura bakma canım, niye öyle büyük düşündüm ki..

Nazar, enerji gibi şeyler kitaplarda yazmaz. Ama annene ya da kayınvalidene bir anlat olayı. Kocakarı der geçeriz ama onlar bazen bizden daha iyi çözüm buluyorlar. Hem belki büyük biri bir şey derse eşin de ikna olur??

Merhaba Homely_angel Homely_angel interiorarchitect interiorarchitect gulit_me gulit_me mf_d mf_d dilfeza dilfeza ada_aras ada_aras ve diğer tüm arkadaşlar. Cuma sabah kızımı kucağıma alacağım inşallah. Spinal sezeryan olacağım. Çok tuhaf duygular hissediyorum. Korkuyorum biraz. Ve kızımı kucağıma aldığımda neler hissedeceğimi merak ediyorum. Şimdi içimde kıpır kıpır. Hareketlerini hissettikçe oturup ağlıyorum. Doğumdan sonra içim bomboş olacak diyorum. Biliyorum saçma ama hareketlerini hissettikçe duygusallaşıyorum. Biz bu sürecin sonuna geldik. Rabbim isteyen herkese bu mucizeyi yaşatsın.

Back