- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.501
Canım tekrar neden rahim filmi düşündün? Ben de bu reglime yeniden randevu aldım başka dr a? Ama tekrar rahim filmi der diye korkuyorum, zor olmuştu hatırlarsan benimkisi ya.. İnşallah artık bana bir şey söylerler. Bu aldığım dr da özel muayenehanesi var ama testleri dışarda yaptırıyormuşsun, bakalım nasıl olacak??son iki aydır benim de ağrılı ve çok yoğun olmuştu. belki de kistti. bu ay ağrı sızı yok, miktar da çok az. Anlamadım gitti, bir başka doktora daha mı gitsem yoksa tekrar rahim filmi mi çektirsem bilemiyorum.
Senin de kist dağılır inş canım, geldimi kırmızılar?
Yaaa seni hep gizem diye hayal ediyordum benn nickin de etkili herhalde bundaRabbim o en güzel anında sesini duysun, bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Gülşah canım benim ismim de.
Seni çoook iyi anlıyorum ve inan ben de senin gibi düşünüyorum. Hatta eşimle de konuştum, şu son dr kontrolünden sonra 3 tane en fazla tüp deneriz, olmadı evlat ediniriz diyorum. Eşim olacağına çok inanıyor ama biz daha hassas oluyoruz sanırım..Rabbim belki hiç bebek nasip etmeyecek...Allah ol derse olur...Anne olmayı ben de istiyorum ama artık durumu kabulleniyorum...Eskisi gibi heyecanla beklemiyorum canım...Belki herkes listede hamiş olacak ben hala yazılı kalacağım...
Allah ne isterse öyle olur yapacak birşey yok takdiri ilahi...
Beni unutmaa@Tugbanusta @melekbaby canlarııım sizleri de yazdım rabbim kabul eder inşallah dualarımızııı :)
Yaa ben de duydum bunu ama çok da emin olamıyorum. Ama folic asit zararlı bir şey değil, bence denenebilir. Ben ağustos reglimden sonra denemeye varım aslında..Kızlar yeni bir duyum aldım, babalara da folik asit içirmek faydalı oluyormuş. Hadi bakalım tartışmaya açıyorum