- 15 Mayıs 2010
- 6.704
- 5.823
- 398
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.481
Ayy umut oldu bu söylediklerin inş bebisin sağlıklı doğar bende sabah akşam 2 paket içiyorum dün başladım bana Klomen değil serephone verdi neden bilmiyorum sence haftada 3 gün bal polen arı sütü karışımı yiyeyim mi?yani yumurtalar kaliteli olsun istiyorum birde eşine neden icirdin infolic?Inofolic hamile kaldigim ay kullanmistim canim. Hatta ben sabah aksam 1er paket kullaniyordum esim sabahlari 1 paket kullaniyordu. Ayni zamanda klomen kullanmistim ve tedavi surecinde ilk ayimdi. Sukurler olsun ki 10 ay sonunda o ay hamile kaldim. Insallah sende biran once bebisine kavusursun
ablacııım çoook teşekkür ederiiim :) hemen ekliyoruuum :)Maşallah kuzum size rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin paşayıbenıde listeye eklersen sevinirim (Merve)
çok sağol canım benim :) senin adın neydi seni yazmadım sanırım?Çok tatlı olmuş herşey 41 kere maşallah sana cnm
canım benim çok teşekkür ederim darısı sizin böyle güzel resimlerinizi görmeyeinteriorarchitect canım maşAllah cok güzel olmussunuz teşekkürler listeye yazdıgın için Allah yardımcın olsun doğumda canım
ayy nasıl güzel olurdu nasıl mutlu olurdum anlatamammmmkeşke yakın olsaydık, doğumda da gelseydim yanınıza :) Çınar' ın en minik halini görseydim.
Merhaba bayanlar bu topiğe yeni yazıyorum öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı bebişler versin. Bende 7 aydır korunmuyorm geçen ay serophene tedavisi oldum ve otrivelle vuruldum ama olmadı bu ay yine başladı doktor serophene verdi. Birde ek olarak inofolic kullancam şasesini sabah akşam 2 şer paket olmak üzere. Bu şekilde tedavi olan veya inofolic ile hamile kalan var mı acaba bi yardımcı olur musunuz??
Inofolic hamile kaldigim ay kullanmistim canim. Hatta ben sabah aksam 1er paket kullaniyordum esim sabahlari 1 paket kullaniyordu. Ayni zamanda klomen kullanmistim ve tedavi surecinde ilk ayimdi. Sukurler olsun ki 10 ay sonunda o ay hamile kaldim. Insallah sende biran once bebisine kavusursun
ayy nasıl güzel olurdu nasıl mutlu olurdum anlatamammmmkeşke yakın olsaydııık
Canim bal polen karisimini bilmiyorum. Bir kez bal corek otu tarcin yapmistim o ay kist olustu bir daha da yapmadim. Inofoligi esimin icmesini doktor soylemisti. Sperm kalitesini etkiliyormus. O da zaten yumurtlama donemi gecene kadar icmisti sonra birakti. Zaten bir daha da gerek olmadi canim. Birde ben o ay gunde 3-4tane kuru incir yemistim. Belki o da faydali olmustur. Rabbim yardimcin olsun canimAyy umut oldu bu söylediklerin inş bebisin sağlıklı doğar bende sabah akşam 2 paket içiyorum dün başladım bana Klomen değil serephone verdi neden bilmiyorum sence haftada 3 gün bal polen arı sütü karışımı yiyeyim mi?yani yumurtalar kaliteli olsun istiyorum birde eşine neden icirdin infolic?
Yoktu canim. Hem esimde hem bende hicbir problem gorunmuyordu ama demek vakti degilmis 10 ay bekletti kuzucum bizicanım sende pco filan yoktu di mi yanlış hatırlamıyorum.
Sağol canım ta siyen için ben incir yiyemiyorum prolaktin yükseliyor bal tarçın bende yaptım hatta bu ayda yapayım diye düşündüm ama kist olmasından korktum en iyisi düzenli inofolic içip birde günde 1 tane incir yiyim çok etkilemez umarım prolaktiniCanim bal polen karisimini bilmiyorum. Bir kez bal corek otu tarcin yapmistim o ay kist olustu bir daha da yapmadim. Inofoligi esimin icmesini doktor soylemisti. Sperm kalitesini etkiliyormus. O da zaten yumurtlama donemi gecene kadar icmisti sonra birakti. Zaten bir daha da gerek olmadi canim. Birde ben o ay gunde 3-4tane kuru incir yemistim. Belki o da faydali olmustur. Rabbim yardimcin olsun canim
Olsun sağlık olsunn sen böyle dedin yaaa o bile mutlu etti ben hep yanımda hissetceem :)keşke keşke :) çevre iller bile olsa bulurdum bir yolunu ama çoook uzaktasın işte. Neyse kalbim ve dualarım seninle olacak inşallah.
Hoşbulduk canım teşekkürler bende şimdiye kadar kullanmadım inofolic pko hastaları kullanır falan dediler ama bu ay doktorum verdi ve bi sakıncası olmadığını bitkisel kaynaklı olduğunu söyledi bende çok duydum kullandığı ay hamile kalanları ve bi ümit başladım dün. Sen ne zamndır istiyorsun bebekmerhaba hoş geldin, inofolic ben de duydum ama doktorum bana gerek yok dedi. Ama ben bu hafta başka bir doktora gidip tekrar sormayı düşünüyorum. İnofolicle ilk ayda kalan çok kişi duydum.
Yoktu canim. Hem esimde hem bende hicbir problem gorunmuyordu ama demek vakti degilmis 10 ay bekletti kuzucum bizi
Hoşbulduk canım teşekkürler bende şimdiye kadar kullanmadım inofolic pko hastaları kullanır falan dediler ama bu ay doktorum verdi ve bi sakıncası olmadığını bitkisel kaynaklı olduğunu söyledi bende çok duydum kullandığı ay hamile kalanları ve bi ümit başladım dün. Sen ne zamndır istiyorsun bebek
Kızlar merhabalar nasılsınız? Umarım herkes iyidir.interiorarchitect canım çok tatlı olmuşsun maşallah :) inş. allah sağlıkla kolay bir doğum nasip etsin.
Burdaki yazılanları okuyunca ir faydam olur diye düşünüp kendi yaptığımı söylemek istedim sizlere, allah herkesi biran önce bebeklerine kavuştursun inş.
Bazılarınız biliyor ben aralık sonunda düşük yapmıştım. Düşükten hemen sonra soğan kürünü uyguladım. Bütün herşey temizlensin diye ve 1 ay korundum. Oarada eşimin değerleri çıkmıştı, folik asit değeri erkeklerde de sperm kalitesi için çok önemli, biraz düşük çıkmıştı ve eşimde o ay düzenli folik asit kullanmaya başladı. Birde burdaHomely_angel arkadaşım keçi boynuzu pekmezini bana söylemişti. Onun da etkisi vardır belki ama eşim onu da içti her sabah ve ben ocakta tekrar hamile kaldım şükürler olsun. Umarım hepinizin işine yarar.
Büyüdü çok şükür canım bak seninde bir faydan dokundu bana allahım inş. benimde dualarım size yarar ve sizlerinde güzel haberlerini görürüm biran önce inş.Canım benim büyümüş ufaklık yolun 2/3 ü bitmiş maşallah. Dün aklıma geldin ve nasıl acaba dedim. İyi olmana çok sevindim. Bizler bıraktığın yerdeyiz işte. Minikleri beklemeye devam :)
Büyüdü çok şükür canım bak seninde bir faydan dokundu bana allahım inş. benimde dualarım size yarar ve sizlerinde güzel haberlerini görürüm biran önce inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?