Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

yok canım regliyim şu an zaten. ah bebeişlerimize biran evvel kavuşuruz inşallah. tüp yapacağım artık benim rezervler tükenmiş sorma

İsteyen herkes kavuşsun inşallah, nasıl zormuş yolunu gözlemek.
Rezerv tükenmesi artık çok sık karşılaşılan bir durum oldu sanırım. Çok fazla duyuyorum. Ama tüp bebekle çaresi var sonuçta. Hiç kendini üzme, strese sokma. hemencik tüp bebek yap ve inşallah kavuş bebişlerine :)

Hadi hayırlısı yapma zaten bekle bakalım ayy inşallah bu ay olur kuzum yaa kendimden umudum yok bari sen kalda sende teselli bulayım

Yok yok kesin yapmayacağım. Eğer gelmezse cuma günü kaç gün bekleyebilirim onu bilmiyorum ama

İnşallah yine başı çekiyim ve arkamdan hepiniz sırayla gelin

Princess91 Homely_angel selam canlar.yazmasam da takip ediyorum sizi.benim bat da 17 ağustos..
Geçen ayı değerlendiremedik ama bu ay ovu testlerim falan hazır.adet bitsin 12.gün falan başlayacağım.
Biraz siteden uzak kalmak iyi geldi.kendimi topladım.kafamdan bir nebze olsun attım.
MYSS Test yapınca haber ver mutlaka tamam mı.
MELK Canım sen de olmadı diye düşünme çünkü bizim düzenimiz olmadığı için yumurtlama zamanımızı bilemiyoruz.test yapmış mıydın bu ay?

Hadi bu ay sıkı çalışma sizi bekliyor o zaman umarım güzel sonuçlanır.
Bakalım kırmızılar gelmez de testi yaparız inşallah tatlım. haber veririm tabiki.

Hadi bu ay sıkı çalışma sizi bekliyor o zaman umarım güzel sonuçlanır.
Bakalım kırmızılar gelmez de testi yaparız inşallah tatlım. haber veririm tabiki.
Çalışmalar sıkı olacak gibi ama benim niyetim 10.günden önce başlamamak.sonra ovulasyona doğru zor gelmeye başlıyor.

Kızlar regl oldummm

üstelik erken!
Bat cuma gözüküyordu listede.2 gün erken gelmiş.ama böyle erken geç gelmeler gelecek aylarda bebişin geleceğinin göstergesi diyorlar.ben ekimde 38.gün adet oldum kasımda hamilr kaldım.inş seninki de böyle bir şeydir.

Hadi ya tam sokuldun mu ki hayırlısı olsun ya üzülme inşallah bir daha ki aya

Kızlar regl oldummm

üstelik erken!

Bilmiyorum ki tatlım, bu ay ovulasyon filan yapmadım, tatil sayesinde uzaklaştım her şeyden ama yok yine yok.

Kızlar size bir sorum olacak ben 12.gün yumurtladım ve o gün Korunmasız ilişki oldu kaçamak diyelim adet günüm dündü test yaptım önce bir ikinci çizgi çıkar gibi oldu belirdi sonra kayboldu olsa çıkardı heralde erken yumurtladım bide yani bu gün 1 gün gecikme yaşıyorum. Böyle bir durum duyan bilen başına gelen varmı ? Erken yumurtladım gecikme olmadan öğrenmemgerekmezmiydi? ??

Ovulasyon la mı takip ediyorsun cnm yumurtlamani NORMALDE YUMRTLADİGİN GUNDEN İTİBAREN 14. Günde geliyo adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…