Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kız deme Daha kızım 4.5 aylık
Ben demiyorum galiba testin diyo :)hem yum günlerinde korunmasız ilişki olduysa neden olmasın.
Testin atmadıysan gönder de bakalım.4.5 çok küçük diilmiş aslında kardeşi doğana kadar "" gelinlik kız"" olur o :)
Canım şaka bir yana olursa da bence hiç küçük diye düşünme.büyür giderler.ben 30 yaşındayım 5 yıllık evliyim.3 yıl istemedim.14 aydır da istiyorum.5.ayda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.kürtaj oldum.5 aydır da deniyoruz.bat 17 ağustos.

Valla attım gitti e olursa üzülmem tabi :) sende hamile kalmışsın bi kere yine kalırsın kuzenimde pko vardı 1 yıl korunmadı kızı oldu kızı şimdi 3 yaşında yine hiç korunmadı oğlana hamile hele Teyzem doğal korumalı sanki hiç korunmuyor 20 14 4 yaşlarında kızları var :)) yani zamanı Allah belirliyor bir bakıyorsun hop oluvermiş. Olmadı ben bir daha mı test yapsam yarın falan en olmadı kan veririm adetim 1 gün geçti ama erken yımurtladığım için olsa çıkardı diyorum .

Bebeğin emiyorsa hamile kalmazsın diyorlar ama garantisi yok tabi.
Bazen doğum sonrası düzensizlikler olabiliyor seninki de böyle bir şey olabilir.istersen biraz daha bekle testi tekrarla.

Bebeğin emiyorsa hamile kalmazsın diyorlar ama garantisi yok tabi.
Bazen doğum sonrası düzensizlikler olabiliyor seninki de böyle bir şey olabilir.istersen biraz daha bekle testi tekrarla.
Emmiyor tatlım zorla 2 ay emdi doğumdan sonra 2 sefer adet gördüm :)

interiorarchitect nasılsın canım? Sancı falan oluypr mu? Doktora ne zaman gideceksin?
canım iyiyim çok şükür teşekkür ederim sen nasılsın?
sancı değilde kasılma çok oluyo canım karnım taş kesiliyo eğer yorduysam kendimi mahvoluyorum karnımdan hareket edemiyorum
kasıklarda ve belde bazen adet sancısı gibi sancı oluyo kontrolüm yarın canım senin ne zaman?

Ben de iyiyim canım,teşekkürler. Benzer şeyler bende de oluyor ancak sancı mı değil mi bilmiyorum. Benim kontrolüm de yarın. Doktor ne diyecek çok merak ediyorum.

Zaten sancı anında kasılmalar olmuyo mu önemli olan düzenli geliyormu belden başlayıp kasiklara doğru mu yürümekle artıyor mu ve süresi kisaliyormu canlarım tabi ki elle muayene önemli nokta burada :))))

Ben de iyiyim canım,teşekkürler. Benzer şeyler bende de oluyor ancak sancı mı değil mi bilmiyorum. Benim kontrolüm de yarın. Doktor ne diyecek çok merak ediyorum.

birbirimizi haberdar edelim o zaman yarın kontrolden sonra canım son zamanlar daha zor geçiyor ya... sabretmek zorluyo insanı

Zaten sancı anında kasılmalar olmuyo mu önemli olan düzenli geliyormu belden başlayıp kasiklara doğru mu yürümekle artıyor mu ve süresi kisaliyormu canlarım tabi ki elle muayene önemli nokta burada :))))
Canım bu ağrılar oluyor ama yalancı kasılmalar sanırım. Çünkü haftalık nst ye giriyoruz, o an o kadar rahat oluyorum ki sancı mancı hak getire :) elle muayeneden pek korkmuyordum ama ilk deneyimden sonra bir daha yapacak olsa korkarım gibi...

birbirimizi haberdar edelim o zaman yarın kontrolden sonra canım son zamanlar daha zor geçiyor ya... sabretmek zorluyo insanı
Tamm canım haberdar edelim. Hem de ne zor. Okula gidip gelirken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum. Şimdi sürekli doğumu düşünerek geçiyor. Ohal ilan edilmesi bile bebeğimi nasıl etkileyecek diye düşünüyorum. Çünkü memurların izinleri raporları hep iptal. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alsaydık bir.
Yürüyüş yapıyor musun canım?

Ya muayene sırasında kendini kasıp yukarı doğru çekmeyin kalçanı normal bırakınca daha kolay oluyor ve canın acimiyo çünkü sadece dokunuyor oraya bi de son zamanlarda yürüyüş önerirse Dr yapmak lazımmış doğumu acayip kolaylastiriyormus

Kendimi kasmadım ama birazcık acıdı. Dayanılmayacak bir ağrı değil. Normal doğum istediğim için ben sürekli yürüyüş yaptım. Şimdi de yapıyorum en az 1 saat. Pilates topunun üstünde oturuyorum. Birkaç defa da çömelip kalkma hareketini yaptım. Normal doğum çok istiyorum ama yarın doktor ne diyecek bakalım.

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz yarın ikinizde aslında doğum sancısı çekerken de plates topu iyiymis açılmayı kolaylastiriyormus hakkınızda hayırlısı neyse Rabbim onu versin sizlere bizlere de bi bebis tabiki

İnşallah canım, Allah razı olsun. Pilates topu hem açılmayı hem de bebeğin kanala girmesini kolaylaştırıyormuş. Allah en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlara da bu güzel duyguyu yaşatsın canım.

Bu beklemek ne kadar zormuş Daha bu ay başladık çalışmalara ama çatlıcam meraktan. Yarın sabah başka bir konu için doktora gidicem ve kan testi yapacak. Şeytan aklıma giriyo araya bhcg yi de sıkıştırıver diye Ama bat 1 ağustos. 1 hafta öncesinden kanda belli olur mu? Ne olur bir fikir verir misinizzz??? Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…