- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.201
Güzel dilekerin için cook sağol Y yapayalniz1 . Benim bat bugündu ve bu ay ilk ayimizdi
maydanoz suyu ic cnm iyi gelir iltihabaUmarım @efsunsuz ama bu idrar yolu iltihabı biraz canımı sıkıyor . Yarın belli olacak inşallah eylül ayı hepimize uğurlu gelsin
Mayıs annesi oluruz hepimiz inşallah! Senin durumlar ne alemde ??Ayy darisi basimiza canim ya bizimde ilk ayimiz :)
Mayıs annesi oluruz hepimiz inşallah! Senin durumlar ne alemde ??
Mayıs annesi oluruz hepimiz inşallah! Senin durumlar ne alemde ??
tabi canım zaten izlediğim kişilerdesin tatlım[/QUOTE
Efsunsuz neyin var canım senin?? Ben giremiyorum pek şehir dışındaydım da merak ettim seni ne tedavisi hayırdı??
Anlattığın durumların hepsini yaşadım ben bu ay, okurken aynı ben oldum hatta :) yinede erkenden aklına düşürme sonra zaman geçmiyor ben ilk günler çok taktım kafaya ama soora aklımdan çıkarmaya çalıştım kendimi işe falan verdim . Ama testi görünce yine iptalBenim bata 7 gun var daha canim ama yumurtlama gununden beri sag kasik agrim var ve cok fazla gazim var. Arada da sirtim belim ağrıyor. Ama daha cok var pekte umudum yok sanki ilk ay oldugu icin
Anlattığın durumların hepsini yaşadım ben bu ay, okurken aynı ben oldum hatta :) yinede erkenden aklına düşürme sonra zaman geçmiyor ben ilk günler çok taktım kafaya ama soora aklımdan çıkarmaya çalıştım kendimi işe falan verdim . Ama testi görünce yine iptal
Malesf negatifsonucun kac cikti canim ? Cok heyecanli
Malesf negatifBir daha da o testten almam onun yuzunden cok ama cok ümitlensin resmen cizgi cikti (( umutlar obur aya offf simid neden adet olmadım ona yor kafayı
Kızlar Size bir haberim varhamileyim
Bence bekle CNm bat olsun normal test yap predictor aldım ben bugun ve cift cizgi cikti beni yaniltti kan testim negatif ciktiKızlar eşime erken gebelik testi aldırıcam da hangi marka altırtıyım varmı tavsiyeniz biliyorum çıkmayacak ama en azından kafamdan atarım artık
Sagolasin CNm predictor markaCanim cok üzüldümhangi marka testti? Bat ne zamandi ?
O testi çok duydum canım yanlış gösteriyorBence bekle CNm bat olsun normal test yap predictor aldım ben bugun ve cift cizgi cikti beni yaniltti kan testim negatif cikti((
Ayy ne guzel CNm hayırlı uğurlu olsun darısı basımıza insKızlar Size bir haberim varhamileyim
Önerin için teşekkür ederimmaydanoz suyu ic cnm iyi gelir iltihaba
Amin inşallah senin pozitif testlerini de görürüz ınş :) yarın sonuçları haber vericem :) Y yapayalniz1Ayy insallah bende gorurum teste o iki cizgiyi :) hayirlisi olsun tatlim insallah yarin guzel sonuclarla gelirsin :) cok heyecanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?