Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benim bata 7 gun var daha canim ama yumurtlama gununden beri sag kasik agrim var ve cok fazla gazim var. Arada da sirtim belim ağrıyor. Ama daha cok var pekte umudum yok sanki ilk ay oldugu icin
Anlattığın durumların hepsini yaşadım ben bu ay, okurken aynı ben oldum hatta :) yinede erkenden aklına düşürme sonra zaman geçmiyor ben ilk günler çok taktım kafaya ama soora aklımdan çıkarmaya çalıştım kendimi işe falan verdim . Ama testi görünce yine iptal

Ayy insallah bende gorurum teste o iki cizgiyi :) hayirlisi olsun tatlim insallah yarin guzel sonuclarla gelirsin :) cok heyecanli

Kızlar eşime erken gebelik testi aldırıcam da hangi marka altırtıyım varmı tavsiyeniz biliyorum çıkmayacak ama en azından kafamdan atarım artık

Kızlar eşime erken gebelik testi aldırıcam da hangi marka altırtıyım varmı tavsiyeniz biliyorum çıkmayacak ama en azından kafamdan atarım artık
Bence bekle CNm bat olsun normal test yap predictor aldım ben bugun ve cift cizgi cikti beni yaniltti kan testim negatif cikti ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…