Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hayirli olsun canim :) ne guzel darısı basimiza :) belirtilerini paylasir misin bizimle ?
Teşekkür ederim canımmm darısı rize inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin :)
Belirtiler söyle
1 hafta önceden mide bulantısı göz kararması
Adete 3 gün kala kasık ağrısı mide bulantısı
Göğüs ucu hafif ağrı

Malesf negatif Bir daha da o testten almam onun yuzunden cok ama cok ümitlensin resmen cizgi cikti (( umutlar obur aya offf simid neden adet olmadım ona yor kafayı
en garantisi kan testi Ondan önce hiic kafana takma bile bence inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın

Ne zaman ogrendin canim ? Ayy amin ya insallah darisi bize :)

Tebrikler canım....darısı başımıza inş

Adetime 8 gün var ama bi kasık ağrısı başladı bende adet olacakmisim gibi sırt üstü yatınca bacagimi kaldıracak hal kalmıyor sanırım adet olacam bu ay çok çalışma olmadı zaten

Malesf negatif Bir daha da o testten almam onun yuzunden cok ama cok ümitlensin resmen cizgi cikti (( umutlar obur aya offf simid neden adet olmadım ona yor kafayı
Üzülmek ve umutsuzluk yok. Hayırlısı olsun canım. Demekti senin bebiş biraz daha naz yapmak istiyor

Üzülmek ve umutsuzluk yok. Hayırlısı olsun canım. Demekti senin bebiş biraz daha naz yapmak istiyor
Evet CNm sanırım
Oyle bu 11. Ayً oldu ilk zmnlar hic umursamadim aslında cok sukur bir evladım var ama boyle umutkanip heyecan yapınca birde hemen hayallere kapılmak ne zmn doğar ne burcu olur vs vs herseyi bi anda düşünüyorum ve sonunda negatif olunca baya üzülüyor insan oglum 7. Ayda olmustu bakalım bu ne zmn teşrif edecek hayatımıza nazli yavrum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…