- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.221
Çok çok tebrik ederimKızlar Size bir haberim varhamileyim
Teşekkür ederim canımmm darısı rize inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin :)Hayirli olsun canim :) ne guzel darısı basimiza :) belirtilerini paylasir misin bizimle ?
Sagolasin CNm predictor markaBat Bügündu CNm
en garantisi kan testi Ondan önce hiic kafana takma bile bence inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınMalesf negatifBir daha da o testten almam onun yuzunden cok ama cok ümitlensin resmen cizgi cikti (( umutlar obur aya offf simid neden adet olmadım ona yor kafayı
Teşekkür ederim canımmm darısı rize inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin :)
Belirtiler söyle
1 hafta önceden mide bulantısı göz kararması
Adete 3 gün kala kasık ağrısı mide bulantısı
Göğüs ucu hafif ağrı
Bugün test yaptım canım 3 gün gecikmişti adetimNe zaman ogrendin canim ? Ayy amin ya insallah darisi bize :)
Tebrikler canım....darısı başımıza inşTeşekkür ederim canımmm darısı rize inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin :)
Belirtiler söyle
1 hafta önceden mide bulantısı göz kararması
Adete 3 gün kala kasık ağrısı mide bulantısı
Göğüs ucu hafif ağrı
Teşekkür ederimmmmTebrikler canım....darısı başımıza inş
Canım seninde az kalmış Bat a. Varmı belirtiler
Üzülmek ve umutsuzluk yok. Hayırlısı olsun canım. Demekti senin bebiş biraz daha naz yapmak istiyorMalesf negatifBir daha da o testten almam onun yuzunden cok ama cok ümitlensin resmen cizgi cikti (( umutlar obur aya offf simid neden adet olmadım ona yor kafayı
İşte buuuuuKızlar Size bir haberim varhamileyim
Canımmmm çok teşekkür ederim bana çok iyi geldiniz stresimi sizinle attım bu güzel sonuçta katkınız büyük darısı isteyen herkese :) :*İşte buuuuuSüpersin, harika bir haber oldu. Tebrik ederim canım.
Çok tebrik ediyorum. Darısı başımıza :)))Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsin inşallah dualarım sizinle
Evet CNm sanırımÜzülmek ve umutsuzluk yok. Hayırlısı olsun canım. Demekti senin bebiş biraz daha naz yapmak istiyor
Gözün Aydın CNm sagliklaBugün test yaptım canım 3 gün gecikmişti adetim
Hadi inşallah güzel haberler alırız senden debenım gene gebelık testım hafıf sılık cıktı kızlar.yarın sabah erken gebelık testı yapıcam.ay cok umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?