Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

herkese slm kızlar benimde bu ayla ilgili umutlarım vardı taki bugun kırmızılar gelene kadar pofff...

canım hıc belırtın var mı pekı.cok merak ettım

masallah ne bereketli gun. Hayirli olsun cnm belirtilerin neler bat kacti
Sagolasin CNm kan testi verdim bakalım 8.30 da alıcam :) benim gecen Çarşamba gunü cok fazlaca sancım vardı adetle aynı karın agrisi kasık bel göğüslerde şişkinlik sivilce bildigin adet agrisi fkt ağrılar oldugu halde adet olmamam beni suphelendirdi .. Normalde Ağırlarım olur ve hemen adet olurum ..batim Bügündu ben iki gun once test yaptım negatif cikti normal testlerden , bügünde hassas testlerden 4 gun once gösterenlerden aldım pozitif cikti gec döllenme oldu sanırım .. Ama bakalım kanda ne çıkacak.

canım hıc belırtın var mı pekı.cok merak ettım

Yani ben aslında belirtileri araştırıp psikolojik olarak yaşamamak için araştırmadim ama bugün çok emindim adet olacağıma koca koca sivilceler kasik ağrısı ve gerginlik hepsi var tek farkı 2 gündür aşırı akintim var her seferinde hasta oldum galiba diye gittim tuvalete . bide 2 gün hafif mide bulantısı ile kalktim ama usuttugumu düşünmüştüm . Hala bilmiyorum gerçi

Digital test alayım diyorum.

olabilir tabiki
dijitaller daha iyi
diğerinde ikinci çizgi koyu mu daha koyu olurmu diye şüpheye düşüyor insan
amaben dijital olmayanlardan kullanıyorum
aylardır kullana kullana artık anlıyorum yumurtlama gününü

Hamilr arkadaslar kasik agriniz nasildi? Benim yumurtlama gunumden beri sag kasigimda agrim var boyle batma hissi sanki baski oluyor nedenini anlayamadigim. Boyle agrilari var miydi ??

Hamilr arkadaslar kasik agriniz nasildi? Benim yumurtlama gunumden beri sag kasigimda agrim var boyle batma hissi sanki baski oluyor nedenini anlayamadigim. Boyle agrilari var miydi ??

Kasik ağrısı bende de çok oldu, hala var sanki her an adet olacak gibiyim ama ben daha emin değilim tabi yarın sabah da gebelik testi yapıp sonuç olumluysa direk hastanede alicam soluğu

Evet CNm ama kasık agrisi ve adet ağrılarının aynısı hamilelikte de oluyor

Bata daha 7 gun var canim ve benim hic boyle agrilarim olmazdi adetten 1 gun oncesi yada adet gunu agrim olurdu. Bu ay ilk defa korunmadik kendimi kaptirmakta istemiyorum ins bebis vardir. Gecen acile gittim adete cok var diye hamilelige bakmadi ama onun disinda herseye bakti apandisit tas kum iltihap hicbisey yok dedi

Kasik ağrısı bende de çok oldu, hala var sanki her an adet olacak gibiyim ama ben daha emin değilim tabi yarın sabah da gebelik testi yapıp sonuç olumluysa direk hastanede alicam soluğu

Ayy insallah olumludur canim :) guzel haberlerle gel insallah... Bat ne zamandi senin ?

sonucun kac cikti canim ? Cok heyecanli

Ben bundan 4 ay önce almıştım ama tam koyü olmadi o yüzden anlamadım. Tüm testleri yaptırdım. Herşey yerinde. Yumurtlamam da normal ama ne zaman oluyor onu anlamıyorum. Dijital da pahalı. Acaba alsam mi. 20li, 10lu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…