- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.181
masallah ne bereketli gun. Hayirli olsun cnm belirtilerin neler bat kactiEki Görüntüle 1626253 Eki Görüntüle 1626253 Eki Görüntüle 1626255 Kızlar ben cizgi görüyorum sizce nasıl kna testi vereyim mı ayy cok heyecan yaptım
canım hıc belırtın var mı pekı.cok merak ettım
zamani gelmemis demekki canim uzulmeherkese slm kızlar benimde bu ayla ilgili umutlarım vardı taki bugun kırmızılar gelene kadar pofff...
Sagolasin CNm kan testi verdim bakalım 8.30 da alıcam :) benim gecen Çarşamba gunü cok fazlaca sancım vardı adetle aynı karın agrisi kasık bel göğüslerde şişkinlik sivilce bildigin adet agrisi fkt ağrılar oldugu halde adet olmamam beni suphelendirdi .. Normalde Ağırlarım olur ve hemen adet olurum ..batim Bügündu ben iki gun once test yaptım negatif cikti normal testlerden , bügünde hassas testlerden 4 gun once gösterenlerden aldım pozitif cikti gec döllenme oldu sanırım .. Ama bakalım kanda ne çıkacak.masallah ne bereketli gun. Hayirli olsun cnm belirtilerin neler bat kacti
öyle beklemedeyiz işte :)zamani gelmemis demekki canim uzulme
canım hıc belırtın var mı pekı.cok merak ettım
Digital test alayım diyorum.
Kızlar merhaba bat 7 eylül yani bugün ama ben bir kaç gün beklemektense test yaptim sizce durum ne
Ayrıca bugün gebelik öncesi hazırlık için doktora gitmiştim ileri derece idrar yolu iltihabim varmisve prolaktinim de yüksek çıktı
Eki Görüntüle 1626252
Evet CNm ama kasık agrisi ve adet ağrılarının aynısı hamilelikte de oluyorHamilr arkadaslar kasik agriniz nasildi? Benim yumurtlama gunumden beri sag kasigimda agrim var boyle batma hissi sanki baski oluyor nedenini anlayamadigim. Boyle agrilari var miydi ??
Hamilr arkadaslar kasik agriniz nasildi? Benim yumurtlama gunumden beri sag kasigimda agrim var boyle batma hissi sanki baski oluyor nedenini anlayamadigim. Boyle agrilari var miydi ??
Evet CNm ama kasık agrisi ve adet ağrılarının aynısı hamilelikte de oluyor
Kasik ağrısı bende de çok oldu, hala var sanki her an adet olacak gibiyim ama ben daha emin değilim tabi yarın sabah da gebelik testi yapıp sonuç olumluysa direk hastanede alicam soluğu
sonucun kac cikti canim ? Cok heyecanliSagolasin CNm kan testi verdim bakalım 8.30 da alıcam :) benim gecen Çarşamba gunü cok fazlaca sancım vardı adetle aynı karın agrisi kasık bel göğüslerde şişkinlik sivilce bildigin adet agrisi fkt ağrılar oldugu halde adet olmamam beni suphelendirdi .. Normalde Ağırlarım olur ve hemen adet olurum ..batim Bügündu ben iki gun once test yaptım negatif cikti normal testlerden , bügünde hassas testlerden 4 gun once gösterenlerden aldım pozitif cikti gec döllenme oldu sanırım .. Ama bakalım kanda ne çıkacak.
canım bence de hamilesin :)
Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Ben bundan 4 ay önce almıştım ama tam koyü olmadi o yüzden anlamadım. Tüm testleri yaptırdım. Herşey yerinde. Yumurtlamam da normal ama ne zaman oluyor onu anlamıyorum. Dijital da pahalı. Acaba alsam mi. 20li, 10lu var.olabilir tabiki
dijitaller daha iyi
diğerinde ikinci çizgi koyu mu daha koyu olurmu diye şüpheye düşüyor insan
amaben dijital olmayanlardan kullanıyorum
aylardır kullana kullana artık anlıyorum yumurtlama gününü
Ayy insallah olumludur canim :) guzel haberlerle gel insallah... Bat ne zamandi senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?