• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

image.jpg image.jpg image.jpg Kızlar ben cizgi görüyorum sizce nasıl kna testi vereyim mı ayy cok heyecan yaptım :KK46::KK17:

hamilesin gibi gozukuyor ınsallah canım da.ınsalah prl nın yuksek dıye vucudun oyun oynamıyodur.bılıyorsun gebelıkte bıraz daha artıs gosteren bı hormon kendılerı

Umarım bu vucudumun bir oyunu değildir zaten beklemek yeteri kadar sikici umutlanip sonra başa donmek çok daha zor yorumun icin çok teşekkür ederim D Dlnk

Umarım bu vucudumun bir oyunu değildir zaten beklemek yeteri kadar sikici umutlanip sonra başa donmek çok daha zor yorumun icin çok teşekkür ederim D Dlnk
canını sıkmak ıcın soylemedın ınan.ben tup bebek hemşiresıyım.boyle seyleri arada gordugumuz ıcın dedım kusura bakma canım.insallah gebesındır

:rolleyes:
Bügündu CNm eczası bu testin kan testi gibi kesinliği oldugun ve 4 gun evvel veriyor sonucu dedi bende aldım ve cizgi var ayyyy cok fena kalbim yerinde. Çıkacak 10 ay oldu bekliyroz ikinci yavrumuzu
Bat bugünse süper kesin hamilesin. Bu ay ne bereketli başladı ya inşallah bizede bulaşır azıcık ucundan :)

Canım hamilesin büyük ihtimal. Yarın ilk idrarınla bir test daha yap bence. Şimdiden tebrik ederim

Teşekkür ederim odzimert odzimert sabah ilk is bir test daha yapicam umarım sonuç farklı olmaz hatta doktora gidicem is çıkışı tüm sonuçlar %100 ü göstermeden kimseye ses çıkarmamak niyetindeyim :KK17:

buharlasma cizgisi nedir cnm?:/

Hani çizginin yeri oluyor ya orada bazen yanıltıcı bir çizgi çıkıyor ona verilen ad.

Daha çok seninki gibi grimsi oluyor. Her ihtimali değerlendirmek lazım sonra üzülmeni istemem o yüzden bu ihtimali söyledim. İnşallah seninki gerçek çizgidir.

canını sıkmak ıcın soylemedın ınan.ben tup bebek hemşiresıyım.boyle seyleri arada gordugumuz ıcın dedım kusura bakma canım.insallah gebesındır

Olurmu hiç öyle şey D Dlnk herşeye hazir olmak gerekiyor tecrübelerini paylasman beni mutlu etti :KK66:bütün ay boyunca çıt çıkarmadan umutlandigim her an içimdeki sesi susturarak bekledim sonra üzüntü olmasın diye . Hepimiz inşallah hayırlısı ile tez zamanlarda güzel gebelikler yaşarız :KK9:

Back