- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 29
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.121
Amin aminn hepinize dua ediyorum onada amin de annecim teyzelerine seninki kabulolur diyorum duyuyodur belkiii:)Yok ya aynı tek gebelik gibi düşün tabi ki biraz daha zorlar ama sen halledersin allahın izniyle ayy ne güzel darısı bize artık arkadaşım
canım benim 10. gün değerim 300 küsür dü.. bence ikizAmin aminn hepinize dua ediyorum onada amin de annecim teyzelerine seninki kabulolur diyorum duyuyodur belkiii:)
mide bulantımın birmesini beklioz doktor diyetisyene yönlendircek.. bir haftadır mide bulantısı ilacı kullanıodum iyi geliodu ama artık etkilemio galiba gene kusmaya başladım.. vitamin ve magnezyum kalsiyum takviyesi alıorum.. nasıl beslenio bebeler bende şaşırıorum.. önde bile gidiolar maşallah..
Yaaa oylemi dersin :) simdi kac haftalik oluyo acabacanım benim 10. gün değerim 300 küsür dü.. bence ikiz
bir aylık oluo son adet tarihinin başlangıçına göre hesaplıyorsunYaaa oylemi dersin :) simdi kac haftalik oluyo acaba
yapıo canım değerlerim normal dedi yeni yaptı idrar kan testi..Senin depoların iyidir ondan cnm Dr tahlilleri ni yapior demi kusan bayanlarda bazı değer kayıpları olabiliyor az kaldı insallaj geçecek bulantilarin
4+1 o zmn dogru hesaplamisim:)bir aylık oluo son adet tarihinin başlangıçına göre hesaplıyorsun
Kizlar hamileyim323 cikti testim 12.gun :)
4+1 o zmn dogru hesaplamisim:)
Evet evet bende hamisim artk :)o zaman sen imzanı yaparken ben de listemize en taze hamişimizi ekliyim :)
Evet evet bende hamisim artk :)
Aminnnn:)Darısı 3 gün sonra bana inşallaaaaah :)
Darısı 3 gün sonra bana inşallaaaaah :)
Ayy senden bir hafta sonra da bana inşallah bende 3 gün sonra dagulit_me ye ve diğer bekleyenlere
Homely_angel Tatlım çatladı artık demi yapmama gerek yok artık bekliyorum demi canım
çatlamış canım ama bu testte kontrol çizgisi niye bu kadar açık çıkmış anlayamadım.
Bilmiyorum ki belki idraririm o kadar yoğun değildi ondan olabilir akşam tekrarlim istersen testi ya da artık akışına bırakayım
Artık akışına bırak bence canım, dediğin gibi son saatlerde su içmişsindir filan o da etkilemiştir. Artık bekleme modu bakalım :)
Ben ne zaman test yapsam sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?