Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yok ya aynı tek gebelik gibi düşün tabi ki biraz daha zorlar ama sen halledersin allahın izniyle ayy ne güzel darısı bize artık arkadaşım
Amin aminn hepinize dua ediyorum onada amin de annecim teyzelerine seninki kabulolur diyorum duyuyodur belkiii:)

mide bulantımın birmesini beklioz doktor diyetisyene yönlendircek.. bir haftadır mide bulantısı ilacı kullanıodum iyi geliodu ama artık etkilemio galiba gene kusmaya başladım.. vitamin ve magnezyum kalsiyum takviyesi alıorum.. nasıl beslenio bebeler bende şaşırıorum.. önde bile gidiolar maşallah..

Senin depoların iyidir ondan cnm Dr tahlilleri ni yapior demi kusan bayanlarda bazı değer kayıpları olabiliyor az kaldı insallaj geçecek bulantilarin

Bilmiyorum ki belki idraririm o kadar yoğun değildi ondan olabilir akşam tekrarlim istersen testi ya da artık akışına bırakayım

Artık akışına bırak bence canım, dediğin gibi son saatlerde su içmişsindir filan o da etkilemiştir. Artık bekleme modu bakalım :)

Ben ne zaman test yapsam sizce?

İki gün varken yapabilirsin cnm bence ama dersen ki ben bekleyecem batım ı o da senin tercihin ama benim reglime 4 gün kalmış olsaydı yapardım bugün kendimi biliyorum sabırsızım çünkü:)))))
Artık akışına bırak bence canım, dediğin gibi son saatlerde su içmişsindir filan o da etkilemiştir. Artık bekleme modu bakalım :)

Ben ne zaman test yapsam sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…