Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

iyiyim canım sen nasılsın? hazırlıklar nasıl gidiyor?
bende iyiyim canım benim teşekkür ederim :) şimdilik duruştayız :) babamız kalan eksikleri için haziranı atlatalım dedi biraz fazlaca ödememiz varmış.. haziran bitince tam gaz devam bu arada 23 temmuzda babyshower yapcaz aile arasında :) onun için planlar yapıyorum haftaya elbisemi diktircem.. bu arada fotoğrafçı ile anlaştım hamile çekimi+babyshower+doğum+doğum sonrası ev ve stüdyo çekimi yapcak bayramdan sonra da ilk olarak hamile çekimimizi yaptırcaz inşallah heycanlıyım çook :)
bu arada namazlarımda dua ediyorum size adınızı bilmediğim için kullanıcı isimlerinizle ediyorum Allah kabul etsin inşallah sağlıkla kavuşun bebeklerinize... sizlerde bize dua edin rabbim kimin duasını kabul eder belli olmaz.. rabbim hepimize bebeklerimizle güzel günler göstersin inşallah..

Günaydın kızlar benim bat 17 hazirana kaydı dün test yaptım kocaman bir negatif sanırım erken yaptım ates ölçme yöntemini kullandım bu ay beklemedeyim simdilik

Günaydın hanımlar bise soracam ya bnm bu ay iki gün kahverengi lekelenmem oldu 3. Gun sokuldu şimdi aletimin ilk günü lekelenme zamanımı sökülme zamanı mı kendimi çok acemi hissettim cokkkk

Günaydın demek için geç kaldım kızlar :) merhabalar, nasılsınız?
Homely_angel inşallah en kısa zamanda senden güzel haberler alırız.
interiorarchitect sen her şeyi düşünmüşsün, maşallah. Ben baby shower yapmayı düşünmüyorum. Rahat geçiyor sanırım hamileliğin. Canım karnında çatlak oluştu mu? Ben yeni fark ettim. Göbeğimin alt kısmında çatlaklar oluşmuş biraz. Moralim bozuldu,inşallah daha da çok çatlamam. mf_d ve interiorarchitect çatı ağrınız oluyor mu?

canım çok rahatlıktan değilde hep istediğim şeylerdi :) bi de çoğu şeyleri net üzerinden halletmeye çalışıyorum elimden geldiğince :)
bende daha çatlak yok şükür canım umarım da olmaz bazen gerilince çatlıcak gibi hissediyorum ama hemen yağ sürüyorum rahatlatyo sonra kontrol ediyorum çatladım mı acaba diye ama çok şükür yok bi şi şimdilikk ama korkuyorum
ağrıya gelince bazen bıçak gibi oluyo ama çok nadir bende genelde bel bacak ağrısı oluyo ayakta çok dolanınca o da

oyy ne güzel ne güzel :) ne tatlı heyecanlar. bize de fotolardan atarsın :)
Amin Allah dualarını karşılıksız bırakmasın inşallah :) benim de hep aklımda, dualarımdasınız inan ki. hatta bazen birine bişi anlatıcak oluyorum, bizim bir arkadaş var diye başlıyorum cümleye. sonra düşünüyorum. Hiç görmediğimiz arkaşdalarımız dostlarımız olmuş :)

Günaydın hanımlar bise soracam ya bnm bu ay iki gün kahverengi lekelenmem oldu 3. Gun sokuldu şimdi aletimin ilk günü lekelenme zamanımı sökülme zamanı mı kendimi çok acemi hissettim cokkkk

canım aylarca bu soruyu ben de düşündüm durdum. Doktoruma sorduğumda lekelenme günü demişti. Ama iki gece önce yabancı bir sitede okurken kırmızı kanamanın başladığı gün ilk gündür diyordu.

tabi ki atarım canııım :) amin canım benim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..
kesinlikle öyle canım.. burda çok güzel arkadaşlıklarr dostluklar kurduk iyi ki olmuş çokta güzel olmuş :)

merhaba canım, iyiyiz inşallah daha da iyi olacağız :) sen nasılsın, her şey yolunda mı?
umarım yine kocaman harflerle yazarım hamileyim diye

Çok kolay olsun inşallah doğumun canım, ilk fırsatta bizi haberdar et sağlıkla al bebeğini kucağına:))
Yaa çok güzel heyecanlad bunlar, her şey çok güZel ve gönlümce olsun canım:)) bize de fotoğraf atarsın yaaa, teyzeleri yer onu yerr

yaaa bizde bu güzel teyzeleri yeriiiz oğlumlaaaaa :)
tabi ki atarım canııım :) bütün anlarımızı paylaşırım sizinle :)

Ay masallah 30 haftayi gecmişsin insallah sag salim gelir bebis fotoğraflari bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…