- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.001
Homely_angel cnm hamile misin :) tebrik ederim
günaydııııııınnn kızlaaaar :)
nasılsın canım beniim :)günaydın tatlım :)
nasılsın canım beniim :)
bende iyiyim canım benim teşekkür ederim :) şimdilik duruştayız :) babamız kalan eksikleri için haziranı atlatalım dedi biraz fazlaca ödememiz varmış.. haziran bitince tam gaz devam bu arada 23 temmuzda babyshower yapcaz aile arasında :) onun için planlar yapıyorum haftaya elbisemi diktircem.. bu arada fotoğrafçı ile anlaştım hamile çekimi+babyshower+doğum+doğum sonrası ev ve stüdyo çekimi yapcak bayramdan sonra da ilk olarak hamile çekimimizi yaptırcaz inşallah heycanlıyım çook :)iyiyim canım sen nasılsın? hazırlıklar nasıl gidiyor?
canım çok rahatlıktan değilde hep istediğim şeylerdi :) bi de çoğu şeyleri net üzerinden halletmeye çalışıyorum elimden geldiğince :)Günaydın demek için geç kaldım kızlar :) merhabalar, nasılsınız?
Homely_angel inşallah en kısa zamanda senden güzel haberler alırız.
interiorarchitect sen her şeyi düşünmüşsün, maşallah. Ben baby shower yapmayı düşünmüyorum. Rahat geçiyor sanırım hamileliğin. Canım karnında çatlak oluştu mu? Ben yeni fark ettim. Göbeğimin alt kısmında çatlaklar oluşmuş biraz. Moralim bozuldu,inşallah daha da çok çatlamam. mf_d ve interiorarchitect çatı ağrınız oluyor mu?
bende iyiyim canım benim teşekkür ederim :) şimdilik duruştayız :) babamız kalan eksikleri için haziranı atlatalım dedi biraz fazlaca ödememiz varmış.. haziran bitince tam gaz devam bu arada 23 temmuzda babyshower yapcaz aile arasında :) onun için planlar yapıyorum haftaya elbisemi diktircem.. bu arada fotoğrafçı ile anlaştım hamile çekimi+babyshower+doğum+doğum sonrası ev ve stüdyo çekimi yapcak bayramdan sonra da ilk olarak hamile çekimimizi yaptırcaz inşallah heycanlıyım çook :)
bu arada namazlarımda dua ediyorum size adınızı bilmediğim için kullanıcı isimlerinizle ediyorum Allah kabul etsin inşallah sağlıkla kavuşun bebeklerinize... sizlerde bize dua edin rabbim kimin duasını kabul eder belli olmaz.. rabbim hepimize bebeklerimizle güzel günler göstersin inşallah..
Günaydın kızlar benim bat 17 hazirana kaydıdün test yaptım kocaman bir negatif sanırım erken yaptım ates ölçme yöntemini kullandım bu ay beklemedeyim simdilik
Günaydın hanımlar bise soracam ya bnm bu ay iki gün kahverengi lekelenmem oldu 3. Gun sokuldu şimdi aletimin ilk günü lekelenme zamanımı sökülme zamanı mı kendimi çok acemi hissettim cokkkk
tabi ki atarım canııım :) amin canım benim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..oyy ne güzel ne güzel :) ne tatlı heyecanlar. bize de fotolardan atarsın :)
Amin Allah dualarını karşılıksız bırakmasın inşallah :) benim de hep aklımda, dualarımdasınız inan ki. hatta bazen birine bişi anlatıcak oluyorum, bizim bir arkadaş var diye başlıyorum cümleye. sonra düşünüyorum. Hiç görmediğimiz arkaşdalarımız dostlarımız olmuş :)
Günaydın demek için geç kaldım kızlar :) merhabalar, nasılsınız?
Homely_angel inşallah en kısa zamanda senden güzel haberler alırız.
interiorarchitect sen her şeyi düşünmüşsün, maşallah. Ben baby shower yapmayı düşünmüyorum. Rahat geçiyor sanırım hamileliğin. Canım karnında çatlak oluştu mu? Ben yeni fark ettim. Göbeğimin alt kısmında çatlaklar oluşmuş biraz. Moralim bozuldu,inşallah daha da çok çatlamam. mf_d ve interiorarchitect çatı ağrınız oluyor mu?
Çok kolay olsun inşallah doğumun canım, ilk fırsatta bizi haberdar etSabah kontrole gittim sanci çıktı NTS de aşağı inmiş dedi doktor bu aksama ilerleyebilir sancilarin yavaş yavaş 1 haftayi da bulabilir dedi bakalım bekliyorum ara ara ağrım var ama çok şiddetli değil Babamız henüz gelmedi ama yolda galiba babasına hoşgeldin diyecek aksama 10 gibi geliyor Babamız bakalım ben oğlumu bekliyorum oğlum da babasını galiba bu gün doğarsa eğer soyle de bir güzellik olacak bu gün evlilik yıldönümümuz
Yaa çok güzel heyecanlad bunlar, her şey çok güZel ve gönlümce olsun canım:)) bize de fotoğraf atarsın yaaa, teyzeleri yer onu yerrbende iyiyim canım benim teşekkür ederim :) şimdilik duruştayız :) babamız kalan eksikleri için haziranı atlatalım dedi biraz fazlaca ödememiz varmış.. haziran bitince tam gaz devam bu arada 23 temmuzda babyshower yapcaz aile arasında :) onun için planlar yapıyorum haftaya elbisemi diktircem.. bu arada fotoğrafçı ile anlaştım hamile çekimi+babyshower+doğum+doğum sonrası ev ve stüdyo çekimi yapcak bayramdan sonra da ilk olarak hamile çekimimizi yaptırcaz inşallah heycanlıyım çook :)
bu arada namazlarımda dua ediyorum size adınızı bilmediğim için kullanıcı isimlerinizle ediyorum Allah kabul etsin inşallah sağlıkla kavuşun bebeklerinize... sizlerde bize dua edin rabbim kimin duasını kabul eder belli olmaz.. rabbim hepimize bebeklerimizle güzel günler göstersin inşallah..
yaaa bizde bu güzel teyzeleri yeriiiz oğlumlaaaaa :)Çok kolay olsun inşallah doğumun canım, ilk fırsatta bizi haberdar etsağlıkla al bebeğini kucağına:))
Yaa çok güzel heyecanlad bunlar, her şey çok güZel ve gönlümce olsun canım:)) bize de fotoğraf atarsın yaaa, teyzeleri yer onu yerr
Ay masallah 30 haftayi gecmişsin insallah sag salim gelir bebis fotoğraflari beklerizbende iyiyim canım benim teşekkür ederim :) şimdilik duruştayız :) babamız kalan eksikleri için haziranı atlatalım dedi biraz fazlaca ödememiz varmış.. haziran bitince tam gaz devam bu arada 23 temmuzda babyshower yapcaz aile arasında :) onun için planlar yapıyorum haftaya elbisemi diktircem.. bu arada fotoğrafçı ile anlaştım hamile çekimi+babyshower+doğum+doğum sonrası ev ve stüdyo çekimi yapcak bayramdan sonra da ilk olarak hamile çekimimizi yaptırcaz inşallah heycanlıyım çook :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?