Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Homely_angel tatlım çıkar beni bu ay benden pas ramazandan ötürü eşim pek yaklasmiyo yaklassa da olmuyu bnm de sinirim bozuluyor öyüzden ben bu ay yapmıyorum hiç bise iyi geceler hepinize

Cnm sen kürtajdan kaç gün sonra adet görmüştün? Ve adet döngün hamilelik öncedi gibi değişti mi?

Canım çok net hatırlamıyorum ama 38-39. günlerdi galiba. Ondan sonra da 28-30 gün arasında ikinci reglimi oldum. Üçüncüyü bilmiyorum ama umarım hiç olmam :)
adet döngüm değil de oluş biçimi biraz değişti gibi. İlki az kanama oldu ve iki günden sonra neredeyse bitti. İkinci de tam tersine çok daha yoğundu.

merhaba canım, iyiyiz inşallah daha da iyi olacağız :) sen nasılsın, her şey yolunda mı?
umarım yine kocaman harflerle yazarım hamileyim diye
İnşallah canım inşallah...Aman iyi ol canım, sen iyi ol ki enerjini hissedip bebişin sana gelsin :) ben de iyiyim canım,artık sonlara yaklaşıyoruz. Haftaya cuma kontrolümüz var ve nst ye gireceğiz.

kızlar bebeklerim iyi çok şükür.. ama hala kanama alanı var.. düşük riski devam ediyor.. dua edin bana

ohhh süper haber çok sevindim tatlım. Kanama alanı da geçecektir, sen içini ferah tut.
ilk doktorun dedikleri (yumurtanın bölünmesi ile ilgili) yeni doktor ne diyor?

İnşallah canım inşallah...Aman iyi ol canım, sen iyi ol ki enerjini hissedip bebişin sana gelsin :) ben de iyiyim canım,artık sonlara yaklaşıyoruz. Haftaya cuma kontrolümüz var ve nst ye gireceğiz.

evet anne ve baba hevesle bekliyor ama bizim minik sıpa inatçı çıktı işte :) neyse bu ay gelecek inşallah :)
maşallah size de :) son aya gireceksiniz artık, ne güzel. heyecan iyice artmıştır.

heyyy bu da süper haber çok mutlu oluyorum inanın sizden gelen her mutlu habere.
şimdi iki günde bir kan değeri mi kontrol edilecek?
Hemsire mi aradim cok dusuk bi deger dedi bende ama daha7 .gun normalde 5 gun daha var erken verdim dedim oda boyle yapinca kafamizi karisitiriyosunuz ben bise diyemem 12.gunde yani sali gunu bakariz kanda o zaman netlestiririz dedi. Kapadim bende kizdim bende var bebegim benim ve guzel gidecek gicik hemsire onlar daha temkinli yaklasiyo biz duygusal bakiyoruz sanirim ama var yav ar var bebegim yada bebeklerim benimle :)

Bu tam sökülme ye göre 10. Gün lekelenmeye göre 12. Gün Homely_angel bu ay zaten umutsuz hiç değilse ovulasyon testini öğreneyim

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-06-16-16-28-16.png
    145,9 KB · Görüntüleme: 24
kızlar bebeklerim iyi çok şükür.. ama hala kanama alanı var.. düşük riski devam ediyor.. dua edin bana
Canımm dualarımız seninle, her şey çok güzel olacak inşallah. Moralini bozmak bak bebişler iyiymiş ne güzel mutlu ol :)
Kizlar bugun tup bebekteki 7.gunum kanim 14.49 cikti
Canım bu iyi haberse çok sevindim, tüp bebek sürecini çok bilmiyorum ama her şey gönlünce ve çok güzel olur umarım içini ferah tut

Aslında normal gebelik gibi transferden sonra hersey :) cok tesekkur ederim

bence de var canım, boşver hemşireyi. Onlar için bir sürü hastadan birisin. salı gününe kadar sabret, zaten kanda değer yükselişi var. bu da en güzel işaret. Salı günü kocamaaaan bir değer görüceksin Allah' ın izniyle

Bu tam sökülme ye göre 10. Gün lekelenmeye göre 12. Gün Homely_angel bu ay zaten umutsuz hiç değilse ovulasyon testini öğreneyim

daha var canım, ikinci çizgi koyulaşacak biraz daha. Sen yarın da aynı saatte yap, yine fotosunu aynı yerde aynı ışıkta çekmeye çalış. bana kalırsa iki gün içinde en koyuyu yakalarız

İnşallah üçüncü 9 ay kadar gelmez canım. 10 gün gec gelmişti demek . Peki korunmama kararını kendin mi aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…