- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #12.021
çok şükür geldik 30 lu haftalara canım darısı başına inşallah :)Ay masallah 30 haftayi gecmişsin insallah sag salim gelir bebis fotoğraflari bekleriz
Cnm sen kürtajdan kaç gün sonra adet görmüştün? Ve adet döngün hamilelik öncedi gibi değişti mi?oooooo oooo heyecan dorukta bekliyoruz :)
Cnm sen kürtajdan kaç gün sonra adet görmüştün? Ve adet döngün hamilelik öncedi gibi değişti mi?
Homely_angel tatlım çıkar beni bu ay benden pas ramazandan ötürü eşim pek yaklasmiyo yaklassa da olmuyu bnm de sinirim bozuluyor öyüzden ben bu ay yapmıyorum hiç bise iyi geceler hepinize
İnşallah canım inşallah...Aman iyi ol canım, sen iyi ol ki enerjini hissedip bebişin sana gelsin :) ben de iyiyim canım,artık sonlara yaklaşıyoruz. Haftaya cuma kontrolümüz var ve nst ye gireceğiz.merhaba canım, iyiyiz inşallah daha da iyi olacağız :) sen nasılsın, her şey yolunda mı?
umarım yine kocaman harflerle yazarım hamileyim diye
kızlar bebeklerim iyi çok şükür.. ama hala kanama alanı var.. düşük riski devam ediyor.. dua edin bana
İnşallah canım inşallah...Aman iyi ol canım, sen iyi ol ki enerjini hissedip bebişin sana gelsin :) ben de iyiyim canım,artık sonlara yaklaşıyoruz. Haftaya cuma kontrolümüz var ve nst ye gireceğiz.
Kizlar bugun tup bebekteki 7.gunum kanim 14.49 cikti
Hemsire mi aradim cok dusuk bi deger dedi bende ama daha7 .gun normalde 5 gun daha var erken verdim dedim oda boyle yapinca kafamizi karisitiriyosunuz ben bise diyemem 12.gunde yani sali gunu bakariz kanda o zaman netlestiririz dedi. Kapadim bende kizdim bende var bebegim benim ve guzel gidecek gicik hemsire onlar daha temkinli yaklasiyo biz duygusal bakiyoruz sanirim ama var yav ar var bebegim yada bebeklerim benimle :)heyyy bu da süper haberçok mutlu oluyorum inanın sizden gelen her mutlu habere.
şimdi iki günde bir kan değeri mi kontrol edilecek?
Canımm dualarımız seninle, her şey çok güzel olacak inşallah. Moralini bozmak bak bebişler iyiymiş ne güzelkızlar bebeklerim iyi çok şükür.. ama hala kanama alanı var.. düşük riski devam ediyor.. dua edin bana
Canım bu iyi haberse çok sevindim, tüp bebek sürecini çok bilmiyorum ama her şey gönlünce ve çok güzel olur umarımKizlar bugun tup bebekteki 7.gunum kanim 14.49 cikti
Aslında normal gebelik gibi transferden sonra hersey :) cok tesekkur ederimCanımm dualarımız seninle, her şey çok güzel olacak inşallah. Moralini bozmak bak bebişler iyiymiş ne güzelmutlu ol :)
Canım bu iyi haberse çok sevindim, tüp bebek sürecini çok bilmiyorum ama her şey gönlünce ve çok güzel olur umarımiçini ferah tut
Hemsire mi aradim cok dusuk bi deger dedi bende ama daha7 .gun normalde 5 gun daha var erken verdim dedim oda boyle yapinca kafamizi karisitiriyosunuz ben bise diyemem 12.gunde yani sali gunu bakariz kanda o zaman netlestiririz dedi. Kapadim bende kizdim bende var bebegim benim ve guzel gidecek gicik hemsire onlar daha temkinli yaklasiyo biz duygusal bakiyoruz sanirim ama var yav ar var bebegim yada bebeklerim benimle :)
Bu tam sökülme ye göre 10. Gün lekelenmeye göre 12. GünHomely_angel bu ay zaten umutsuz hiç değilse ovulasyon testini öğreneyim
İnşallah üçüncü 9 ay kadar gelmez canım. 10 gün gec gelmişti demek . Peki korunmama kararını kendin mi aldın?Canım çok net hatırlamıyorum ama 38-39. günlerdi galiba. Ondan sonra da 28-30 gün arasında ikinci reglimi oldum. Üçüncüyü bilmiyorum ama umarım hiç olmam :)
adet döngüm değil de oluş biçimi biraz değişti gibi. İlki az kanama oldu ve iki günden sonra neredeyse bitti. İkinci de tam tersine çok daha yoğundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?