• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Temmuz olmasın o :)
Canın sağolsun be kuzum.inşallah gelecek aylara.
Bende durumlar aynı 29.gün ve hala yumurtlamadım.artık beklediğimden midir nedir gelmiyo,gelmiyoo..
interiorarchitect interiorarchitect ben benim vajinal tahrişin nedenini buldum.şimdi benim döngüm çok uzun ya bana kalırsa ondan.
Mesela 28 günde adet olan bir kadının 6 gün sürüyorsa geriye kalıyor 22 gün.adete 6 kala ilişkiyi bıraksa kalıyor 16 gün.gün aşırı ilişki olsa ayda 8 bilemedin 9 ilişki oluyor.
Ama ben geçen ay 47.günde oldum.bu da bir döngüde neredeyse 17-18 ilişki yapar aralıksız.belki de bundandır diyorum.
Homely_angel Homely_angel benim bat temmuzu bulacak ama tam tarihi belli değil.istersen sen yine beni liste dışı bırak.ben yumutlayınca sana haber vereyim.
Bir de soğan kürü konuaundaki yorumlarınız nedir temmuz itibariyle başlamayı düşünüyorum.
Aynen temmuz :) ya eşim kabul etmese de bizim tedavisiz bebeğimiz olmayacak, umarım kabul eder de tedaviye başlarız, eylül diyor ama bakalım.. Ben her şeyde hayır olduğuna inanırım, bence her şey güzel olacak.. Zamanı var sadece:) senin yumurtlama da bu aylık bir durum bence, bazen olabiliyor diye biliyorum. Bir dahaki ay yine olursa bir doktora gidersin olmadı ama mutlu ol:)

29.gündeyim ve ovulasyon testim hala negatif.ateşim de yükselmedi.hayırlısıyla bayram sonrası dr a gidicem.ya bi de geçen haberlerde okudum kadın dr a gitmiş rahminden bir sürü kocaman kist çıkmış.dr u da hasta hrm bebek sahibi olmak için hem de adet düzrnsizliği için hastanrmize baivırdu falan demiş.korktum valla:KK17:
Sıcaklara dikkat et artık sen.
çok enteresan yaa bu kadr geç yumurtlaman... doktora bi görün bakalım o ne diyecek... umarım en kısa zamanda düzene girer canım.. kendini kötü şeyler okuyarak etkileme canım bünyeler cok cok farklı...
sıcaklar aynen çok fena oluyo bu haftalar iyiydi cumadan itibaren aşırı sıcak geliyo beni o korkutuyo :( inşallah rahatça atlatırız sıcaklarıda...

İyi olmana çok sevindim canım. Ben de çok şükür ağırlaşmadım ama eski rahatlık da yok. Midem başından beri sıkıntılıydı sonuna kadar da gideceğiz.
Ben toplamda 9 kilo aldım. Benim kilo artışın yavaşladı. Senin kilo alımın da iyi bence, rahat ol. Bebiş kaç kilo olmuş? Benim kontrolüme de 12 gün var. Önümüzdeki kontrolde nst ye gireceğim sonra da kontroller sıklaşacak. Sanırım sona yaklaşıyoruz öyle böyle derken :)
ayy canım benim yanma falan mı oluyo midende.. mide rahatsızlıgı normalde zaten zor hamileyken daha zor...
bebişim de en son gittiğimde 27+4 haftalıktı 1200 gr dı.. senin bebişinin gelişimi nasıl canım?
aynı gün kontrole gidyoruz desene :) hayırlı haberlerle gelelim inşallah :) öyle özledim ki :(
inşallah nst sonucunda iyi çıkar vakitlice gelir minnoşun :) hayırlı haberlerini bekliyorum canım...

ayy canım benim yanma falan mı oluyo midende.. mide rahatsızlıgı normalde zaten zor hamileyken daha zor...
bebişim de en son gittiğimde 27+4 haftalıktı 1200 gr dı.. senin bebişinin gelişimi nasıl canım?
aynı gün kontrole gidyoruz desene :) hayırlı haberlerle gelelim inşallah :) öyle özledim ki :KK43:
inşallah nst sonucunda iyi çıkar vakitlice gelir minnoşun :) hayırlı haberlerini bekliyorum canım...
Midemde çok fazla şişkinlik ve bulantı, kusma devam ediyor. Sanırım doğurana kadar da devam edecek. Benim bebişim 31+2de 2 kg idi. İnşallah canım, doktordan sonra haberdar ederim. Ben de bebişimi çok özlüyorum.

kızlar merhaba, bugünlerde çok giremedim ve bu hafta da işlerim çok yoğun. yazdıklarını okuyorum ama bazen cevap yazma fırsatı bulamıyorum. kusura bakmayın nolur :( ama kalbim hep sizinle :KK68:

Midemde çok fazla şişkinlik ve bulantı, kusma devam ediyor. Sanırım doğurana kadar da devam edecek. Benim bebişim 31+2de 2 kg idi. İnşallah canım, doktordan sonra haberdar ederim. Ben de bebişimi çok özlüyorum.
canım yaa Allah yardımcın olsun çok zor hala devam etmesi :(
maşallah kilosu güzel canımmm güzel güzel büyüsün gelişsin inşallah :)

hadi yaa :KK43: bu ay sizi sınav mahvetti. neyse emen toparlanıyoruz veee daha sıkı çalışıyoruz :KK66:
Ypk canım ya sınavla falan ilgisi bence. Bak yine 11 inde oldum olması gereken günde. Dediğin gibi bence bizim tedaviye ihtiyacımız var eşim her ne kadar kabul etmese de.. Ben sabırla eylülü bekliyorum. Bakıcaz artık, her şey güZel olur umarım:)

Ovulasyon testi uzman arkadaşlarım yeni ovulasyon testi aldım ben ama ne zaman nasıl kullanmalıyım bilemedim bana yardımcı olur musunuz Homely_angel Homely_angel interiorarchitect interiorarchitect ada_aras ada_aras
İyi yapmışsın canım.en azından yumurtladım mı yumurtlamadım mı şüphen ortadan kalkar.
  • Adet gününü 1 sayarak 14.gün başla.
  • Sabah ilk idrarla kesinlikle yapma.
  • 12 ile 18 arası istediğin saatte yapabilirsin.
  • Yapmadan 4 saat önce sıvı almayı bırak, wc ye de çıkma.yani mesela 16 da yapacaksan 12 den sonra wcye de gitme bir şey de içme.
  • Yapılışına gelince poseti aç ok işaretinin yanındaki hazneye 3 damla idrar damlat C çiGisi her zaman vardır zaten.T çizgisi yavaş yavaş belirginleşir.
  • T en az C kadar koyu ya da daha fazla koyuysa testin pozitif demektir ve tahminen yumurtan 36 saat içinde çatlayacak demektir.
  • Pozitifi bulana kadar her gün aynı saatte yap.
Yavaş yavaş koyulaşması lazım.ama tam olarak pozitifi gördükten sonra pat diye silikleşir.
Ben 20 gündür yapıyorum pozitifi yakalayamadım.inşallah sen hemencecik yakalarsın arkadaşım :)

Aman nasıl da ayrıntılı yazmışsın teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı ile hamis oluruz
İyi yapmışsın canım.en azından yumurtladım mı yumurtlamadım mı şüphen ortadan kalkar.
  • Adet gününü 1 sayarak 14.gün başla.
  • Sabah ilk idrarla kesinlikle yapma.
  • 12 ile 18 arası istediğin saatte yapabilirsin.
  • Yapmadan 4 saat önce sıvı almayı bırak, wc ye de çıkma.yani mesela 16 da yapacaksan 12 den sonra wcye de gitme bir şey de içme.
  • Yapılışına gelince poseti aç ok işaretinin yanındaki hazneye 3 damla idrar damlat C çiGisi her zaman vardır zaten.T çizgisi yavaş yavaş belirginleşir.
  • T en az C kadar koyu ya da daha fazla koyuysa testin pozitif demektir ve tahminen yumurtan 36 saat içinde çatlayacak demektir.
  • Pozitifi bulana kadar her gün aynı saatte yap.
Yavaş yavaş koyulaşması lazım.ama tam olarak pozitifi gördükten sonra pat diye silikleşir.
Ben 20 gündür yapıyorum pozitifi yakalayamadım.inşallah sen hemencecik yakalarsın arkadaşım :)

Aman nasıl da ayrıntılı yazmışsın teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı ile hamis oluruz

ada_aras ada_aras canım eline sağlık uzun uzun açıklamışsın.

Sadece bişi ilave edeyim. Ben 11. Gün başlıyorum, 14 bazı kişiler için geç olabilir. Bir de bazı testler 5 damla damlatmanı istiyor.

Princess91 Princess91 senin regl döngün kaç gündü?

Bu arada yeri gelmişken bir soru da benden ovulasyon testleri ile ilgili,kafam çok karıştı :olamaz:

Önceden en koyu çizgiyi bir gün yakalardım, sonra hemen silikleşirdi.

Şimdi ise; cuma öğlen çok aşırı koyuydu. Cuma akşam biraz silikleşmişti. Cumartesi biraz daha silikleşti, bu böyle devam etti ve bugün iyice silik. Şimdi ben cuma gününü mü dikkate almalıyım :KK35:

ada_aras ada_aras canım eline sağlık uzun uzun açıklamışsın.

Sadece bişi ilave edeyim. Ben 11. Gün başlıyorum, 14 bazı kişiler için geç olabilir. Bir de bazı testler 5 damla damlatmanı istiyor.

Princess91 Princess91 senin regl döngün kaç gündü?
Canım o da benden maalesef kürtaj sonrası adetleri tam düzenli değil
Seninki marka olarak farklı olabilir.
Ben markası labaqu tir diye düşünerekten anlatmıştım.hangi marka canım testlerin Princess91 Princess91 ?

O zaman en güzeli 11. Gün başla canım çok büyük ihtimalle 13-16. Günlerden birinde yakalayacaksın :KK66:
Burada eklersin istersen yorumlarız.
Kuzum ya başka bi topicte kürtaj sonrası prolaktin yüksekliğinde adet döngüsünün bozulduğunu sölediler.ben de bauram sonu ona da baktıracağım.kontrollerde kan verdin mi sen?

Bu arada yeri gelmişken bir soru da benden ovulasyon testleri ile ilgili,kafam çok karıştı :olamaz:

Önceden en koyu çizgiyi bir gün yakalardım, sonra hemen silikleşirdi.

Şimdi ise; cuma öğlen çok aşırı koyuydu. Cuma akşam biraz silikleşmişti. Cumartesi biraz daha silikleşti, bu böyle devam etti ve bugün iyice silik. Şimdi ben cuma gününü mü dikkate almalıyım :KK35:
valla bence ilk siliklestigi günü dikkate al canım teşekkür ederim bu arada

Canım o da benden maalesef kürtaj sonrası adetleri tam düzenli değil
Seninki marka olarak farklı olabilir.
Ben markası labaqu tir diye düşünerekten anlatmıştım.hangi marka canım testlerin Princess91 Princess91 ?
bnm de aynı marka canım bakalım deneyelim görelim

valla bence ilk siliklestigi günü dikkate al canım teşekkür ederim bu arada

bnm de aynı marka canım bakalım deneyelim görelim
Ya bebeğim ben de her duyduğuma acaba ben de var mı diyorum.
İyice saykoya bağladım :)
Kürtaj s adet düzensizliği prolaktin yüksekliğinden olabiliyormuş.dr a gidince ona da baktır sen unutma.

Kuzum ya başka bi topicte kürtaj sonrası prolaktin yüksekliğinde adet döngüsünün bozulduğunu sölediler.ben de bauram sonu ona da baktıracağım.kontrollerde kan verdin mi sen?

Hayır vermedim canım ama bi sağlık ocağında yaptır kafana takılıyorsa. Senin normal döngün kaç gündü önceden?

Back