- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.961
Aynen temmuz :) ya eşim kabul etmese de bizim tedavisiz bebeğimiz olmayacak, umarım kabul eder de tedaviye başlarız, eylül diyor ama bakalım.. Ben her şeyde hayır olduğuna inanırım, bence her şey güzel olacak.. Zamanı var sadece:) senin yumurtlama da bu aylık bir durum bence, bazen olabiliyor diye biliyorum. Bir dahaki ay yine olursa bir doktora gidersin olmadı ama mutlu ol:)Temmuz olmasın o :)
Canın sağolsun be kuzum.inşallah gelecek aylara.
Bende durumlar aynı 29.gün ve hala yumurtlamadım.artık beklediğimden midir nedir gelmiyo,gelmiyoo..
interiorarchitect ben benim vajinal tahrişin nedenini buldum.şimdi benim döngüm çok uzun ya bana kalırsa ondan.
Mesela 28 günde adet olan bir kadının 6 gün sürüyorsa geriye kalıyor 22 gün.adete 6 kala ilişkiyi bıraksa kalıyor 16 gün.gün aşırı ilişki olsa ayda 8 bilemedin 9 ilişki oluyor.
Ama ben geçen ay 47.günde oldum.bu da bir döngüde neredeyse 17-18 ilişki yapar aralıksız.belki de bundandır diyorum.
Homely_angel benim bat temmuzu bulacak ama tam tarihi belli değil.istersen sen yine beni liste dışı bırak.ben yumutlayınca sana haber vereyim.
Bir de soğan kürü konuaundaki yorumlarınız nedir temmuz itibariyle başlamayı düşünüyorum.