Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hayır vermedim canım ama bi sağlık ocağında yaptır kafana takılıyorsa. Senin normal döngün kaç gündü önceden?
Canım ben 1 yıldır bebek istiyorum.bebek olaylarına girene kadar 29 ile 33 atasında kesin gelirdi.ne zamanki sat bat takibine başladım 22 de oldu 38 de.galiba ben biraz fazla stres yapıyorum(?)
Şuanda Allahın izniyle oruçlarımı tutmak istiyorum.bayram sonrası da 2 haftalık bir tatil bizi bekliyor.adet olduğum gün hemen rezervasyonu yaptırıcam.deniz kum güneş tadını çıkarayım.gelince dra da gidip tekrardan start vericem :)
Bakalım artık tatilde hamile kalırsam ben de hiç kafaya takmadığım ay hamile kaldım derim :)

Kızlar merhaba aranızda rahim filmi çektiren varmı Çarşamba günü için randevu aldım ama çok korkuyorum

o zaman teşhis; STRES ben de çok farklı değilim ama sen beni de geçmişsin tatlım.
Bizim de bayram ve sonrasında tatilimiz. aynı şeyleri ben de düşünüyorum.

Kızlar merhaba aranızda rahim filmi çektiren varmı Çarşamba günü için randevu aldım ama çok korkuyorum

ben de çektirmiştim canım hatırlarsan. iyi bir yerden randevu almışsındır zaten, hiç korkma. hafif bir baskı hissi dışında bir şey hissetmiceksin inşallah.

Bu ovulasyon testinde ilgili ben de birsey soylim ben de kullandigim ay hamile kaldım fakat benim koyu çizgileri gordüğüm günden bir ğin önce ilişki olmuştu ondan sonrasında ilişki olmadı ve sonraki birkaç gün boyunca Testim hep pozitif çıkmıştı o ay hamile kaldım aletinin 10 günü başlamıştım yapmaya ve 18 günu pozitife en son ilişki 17 gün olmuştu bence öncesini de degerlendirmek lazım çatlama beklemeden

hımmm güzel tespit, teşekkürler canım. benim bu ay aynen dediğin gibi oldu. İnşallah sonu da senin gibi olur

bu arada sen nasılsın? sancılar var mı?

angel-devil tatlım sen nasılsın? bebişler nasıl?
yarın gidioruz doktora kontrole.. yeni bulduğum doktorla devam edeceğim ilk defa gideceğim bu doktora ama bunla devam ederim.. üçüz doğurtmuş bu yıl iki tane.. biri benim gibiymiş.. inş iyilerdir kanamadan dolayı gelişimleri gerilememiştir.. ben bir iyiyim bi kötü bu gün ikidir çıkartıorum.. ilaç istiycem artık kusmktan bi hal oldum..

inşallah güzel haberler yazmanı dört gözle bekliyorum. mide bulantıları da zordur eminim ama ilaçlarla biraz kestiklerini duymuştum. umarım senin de işine yarar

hımmm güzel tespit, teşekkürler canım. benim bu ay aynen dediğin gibi oldu. İnşallah sonu da senin gibi olur

bu arada sen nasılsın? sancılar var mı?
Sabah kontrole gittim sanci çıktı NTS de aşağı inmiş dedi doktor bu aksama ilerleyebilir sancilarin yavaş yavaş 1 haftayi da bulabilir dedi bakalım bekliyorum ara ara ağrım var ama çok şiddetli değil Babamız henüz gelmedi ama yolda galiba babasına hoşgeldin diyecek aksama 10 gibi geliyor Babamız bakalım ben oğlumu bekliyorum oğlum da babasını galiba bu gün doğarsa eğer soyle de bir güzellik olacak bu gün evlilik yıldönümümuz

Hımm..kaç ay denemiştin canım?hamile kaldığın ay tam yumurtlama tarihini biliyor muydun bazen dr lar sat la uyuşmadığında geç döllenme diyorlar ya.acaba öyle bi şey miydi?
Evet kesin tarihini biliyordum sürekli adetimi sayıyorum çünkü cnm bnm 9. Ayda tutmuştu arada çok tedavi gördüm bitkisel de dahil çok sabırsızlık ettim

Evet kesin tarihini biliyordum sürekli adetimi sayıyorum çünkü cnm bnm 9. Ayda tutmuştu arada çok tedavi gördüm bitkisel de dahil çok sabırsızlık ettim
Ah be canım ne oluyorsa zaten bu sabırsızlıktan ve stresten oluyor.farkındaysanız günün en az 2 saati forumdayız bu bile çok aslında biraz aklımızdan atmalıyız.hem düşünmeme açısından hem de telefonların zararımdan biraz olsun kurtuluruz biraz ama içimizdeki anne olma hevesi o kadar çok ki kendimize hakim olamıyoruz.
9 ay ideal aslında.artık ilk aydan pat diye hamile kalan çok az.
Ama ilki için çok uğraştık 2. 3. Hemen geldi diyen de çok.zamanını en iyi rabbim biliyor.bize düşen sabretmek.

Haklısın canım.yumurta çatlarken spermin orda beklemesi lazım :) benim kaldığım ay da aynısıydı ben koyulaşacak diye beklerken pat diye silikleşmişti.sonra da ilişki olmadı.hatta bazıları erkek olsun diye test silikleştikten sonra ilişkiye girmiyo.cinsiyet belirlemede de kullananlar varmış.
Bata kadar hep koyu muydu onu test etmiş miydin?
Senin oğluş demek babasını bekliyor.bak sen şu yaramaza :)

Aaaa süpermiş, hadi bakalım kolay bir doğumla anne babasının kucağına konuversin inşallah. biz de meraktayız, ilk fırsatta haber ver olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…