- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.981
Canım ben 1 yıldır bebek istiyorum.bebek olaylarına girene kadar 29 ile 33 atasında kesin gelirdi.ne zamanki sat bat takibine başladım 22 de oldu 38 de.galiba ben biraz fazla stres yapıyorum(?)Hayır vermedim canım ama bi sağlık ocağında yaptır kafana takılıyorsa. Senin normal döngün kaç gündü önceden?
Kızlar merhaba aranızda rahim filmi çektiren varmı Çarşamba günü için randevu aldım ama çok korkuyorum
Dış gebelikten sonra tüplerde sıkıntı olabilir dedı doktorKendini kasma canım çoğu insan kolaylıkla yaptırmış da sen neden rahim filmi cektiriyorsun ki senin gebelik lerin vardı zaten
Dış gebelikten sonra tüplerde sıkıntı olabilir dedı doktor
İnş bitanem rabbim hepimize nasip etsin inşAnladım cnm insallah birşey yoktur ya bnm bi arkadaşım var dış gebelik geçirdi ama yine hamile çok şükür inşallah seninde öyle olur
Canım ben 1 yıldır bebek istiyorum.bebek olaylarına girene kadar 29 ile 33 atasında kesin gelirdi.ne zamanki sat bat takibine başladım 22 de oldu 38 de.galiba ben biraz fazla stres yapıyorum(?)
Şuanda Allahın izniyle oruçlarımı tutmak istiyorum.bayram sonrası da 2 haftalık bir tatil bizi bekliyor.adet olduğum gün hemen rezervasyonu yaptırıcam.deniz kum güneş tadını çıkarayım.gelince dra da gidip tekrardan start vericem :)
Bakalım artık tatilde hamile kalırsam ben de hiç kafaya takmadığım ay hamile kaldım derim :)
Kızlar merhaba aranızda rahim filmi çektiren varmı Çarşamba günü için randevu aldım ama çok korkuyorum
Bu ovulasyon testinde ilgili ben de birsey soylim ben de kullandigim ay hamile kaldım fakat benim koyu çizgileri gordüğüm günden bir ğin önce ilişki olmuştu ondan sonrasında ilişki olmadı ve sonraki birkaç gün boyunca Testim hep pozitif çıkmıştı o ay hamile kaldım aletinin 10 günü başlamıştım yapmaya ve 18 günu pozitife en son ilişki 17 gün olmuştu bence öncesini de degerlendirmek lazım çatlama beklemeden
yarın gidioruz doktora kontrole.. yeni bulduğum doktorla devam edeceğim ilk defa gideceğim bu doktora ama bunla devam ederim.. üçüz doğurtmuş bu yıl iki tane.. biri benim gibiymiş.. inş iyilerdir kanamadan dolayı gelişimleri gerilememiştir.. ben bir iyiyim bi kötü bu gün ikidir çıkartıorum.. ilaç istiycem artık kusmktan bi hal oldum..angel-devil tatlım sen nasılsın? bebişler nasıl?
yarın gidioruz doktora kontrole.. yeni bulduğum doktorla devam edeceğim ilk defa gideceğim bu doktora ama bunla devam ederim.. üçüz doğurtmuş bu yıl iki tane.. biri benim gibiymiş.. inş iyilerdir kanamadan dolayı gelişimleri gerilememiştir.. ben bir iyiyim bi kötü bu gün ikidir çıkartıorum.. ilaç istiycem artık kusmktan bi hal oldum..
Sabah kontrole gittim sanci çıktı NTS de aşağı inmiş dedi doktor bu aksama ilerleyebilir sancilarin yavaş yavaş 1 haftayi da bulabilir dedi bakalım bekliyorum ara ara ağrım var ama çok şiddetli değil Babamız henüz gelmedi ama yolda galiba babasına hoşgeldin diyecek aksama 10 gibi geliyor Babamız bakalım ben oğlumu bekliyorum oğlum da babasını galiba bu gün doğarsa eğer soyle de bir güzellik olacak bu gün evlilik yıldönümümuzhımmm güzel tespit, teşekkürler canım. benim bu ay aynen dediğin gibi oldu. İnşallah sonu da senin gibi olur
bu arada sen nasılsın? sancılar var mı?
Evet kesin tarihini biliyordum sürekli adetimi sayıyorum çünkü cnm bnm 9. Ayda tutmuştu arada çok tedavi gördüm bitkisel de dahil çok sabırsızlık ettimHımm..kaç ay denemiştin canım?hamile kaldığın ay tam yumurtlama tarihini biliyor muydun bazen dr lar sat la uyuşmadığında geç döllenme diyorlar ya.acaba öyle bi şey miydi?
Ah be canım ne oluyorsa zaten bu sabırsızlıktan ve stresten oluyor.farkındaysanız günün en az 2 saati forumdayız bu bile çok aslında biraz aklımızdan atmalıyız.hem düşünmeme açısından hem de telefonların zararımdan biraz olsun kurtuluruz biraz ama içimizdeki anne olma hevesi o kadar çok ki kendimize hakim olamıyoruz.Evet kesin tarihini biliyordum sürekli adetimi sayıyorum çünkü cnm bnm 9. Ayda tutmuştu arada çok tedavi gördüm bitkisel de dahil çok sabırsızlık ettim
Haklısın canım.yumurta çatlarken spermin orda beklemesi lazım :) benim kaldığım ay da aynısıydı ben koyulaşacak diye beklerken pat diye silikleşmişti.sonra da ilişki olmadı.hatta bazıları erkek olsun diye test silikleştikten sonra ilişkiye girmiyo.cinsiyet belirlemede de kullananlar varmış.Bu ovulasyon testinde ilgili ben de birsey soylim ben de kullandigim ay hamile kaldım fakat benim koyu çizgileri gordüğüm günden bir ğin önce ilişki olmuştu ondan sonrasında ilişki olmadı ve sonraki birkaç gün boyunca Testim hep pozitif çıkmıştı o ay hamile kaldım aletinin 10 günü başlamıştım yapmaya ve 18 günu pozitife en son ilişki 17 gün olmuştu bence öncesini de degerlendirmek lazım çatlama beklemeden
Sabah kontrole gittim sanci çıktı NTS de aşağı inmiş dedi doktor bu aksama ilerleyebilir sancilarin yavaş yavaş 1 haftayi da bulabilir dedi bakalım bekliyorum ara ara ağrım var ama çok şiddetli değil Babamız henüz gelmedi ama yolda galiba babasına hoşgeldin diyecek aksama 10 gibi geliyor Babamız bakalım ben oğlumu bekliyorum oğlum da babasını galiba bu gün doğarsa eğer soyle de bir güzellik olacak bu gün evlilik yıldönümümuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?