- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.161
buharlaşma cızgısı nedırhıc duymamıstımBuharlaşma çizgisine de benziyor aslında. Teste devam et bakalım tekrar çıkarsa bir anlam çıkaralım.
umarım Allah söyletmiştir canımÖyle düşünmeyi bende çok istiyorum. Ne güzel söyledin :))))
Bende görüyorum çizgiyi :)))) Bat ne zamandı?Eki Görüntüle 1626253 Eki Görüntüle 1626253 Eki Görüntüle 1626255 Kızlar ben cizgi görüyorum sizce nasıl kna testi vereyim mı ayy cok heyecan yaptım
hamilesin gibi gozukuyor ınsallah canım da.ınsalah prl nın yuksek dıye vucudun oyun oynamıyodur.bılıyorsun gebelıkte bıraz daha artıs gosteren bı hormon kendılerı
Bügündu CNm eczası bu testin kan testi gibi kesinliği oldugun ve 4 gun evvel veriyor sonucu dedi bende aldım ve cizgi var ayyyy cok fena kalbim yerinde. Çıkacak 10 ay oldu bekliyroz ikinci yavrumuzuBende görüyorum çizgiyi :)))) Bat ne zamandı?
Canım seninde az kalmış Bat a. Varmı belirtilerumarım Allah söyletmiştir canım
Bat bugünse süper kesin hamilesin. Bu ay ne bereketli başladı ya inşallah bizede bulaşır azıcık ucundan :)
Bügündu CNm eczası bu testin kan testi gibi kesinliği oldugun ve 4 gun evvel veriyor sonucu dedi bende aldım ve cizgi var ayyyy cok fena kalbim yerinde. Çıkacak 10 ay oldu bekliyroz ikinci yavrumuzu
Ağzın bal yesin kizz ins allahım hepinize bir an once saglikli evlatlar nasip etsinBat bugünse süper kesin hamilesin. Bu ay ne bereketli başladı ya inşallah bizede bulaşır azıcık ucundan :)
Canım hamilesin büyük ihtimal. Yarın ilk idrarınla bir test daha yap bence. Şimdiden tebrik ederim
teste bakarsan haberler güzel olabilir. ama bence yarın sabah ilk idrarla bir test daha yapmalısın
buharlasma cizgisi nedir cnm?:/Buharlaşma çizgisine de benziyor aslında. Teste devam et bakalım tekrar çıkarsa bir anlam çıkaralım.
buharlasma cizgisi nedir cnm?:/
canını sıkmak ıcın soylemedın ınan.ben tup bebek hemşiresıyım.boyle seyleri arada gordugumuz ıcın dedım kusura bakma canım.insallah gebesındır
evt bnde oyle biliyorum ancak daha fazla sureyle geleni de duyuyorum . Yumurtlama hesaplayanlar bilirler?şimdi biraz araştırdım da geç yumurtlama olunca bat da gecikiyormuş. çünkü regli başlangıcı yumurtlamanın 14 gün sonrası olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?