Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar azönce yptıgım test bat bugundü
cnm hayırlı olsun kesindir kesin ama sen gene yap test içinde kalmasın :) bu sıcakta nasıl grip oldun cnm . Bnde bugün klimalardan sanırım nezle gibi oldum. Yumurtlama günlerim bide geçen ay da yumurtlama zamanı böbreklerimi üşütmüştüm. Bunlar etkilemez mi acep döllenmeyi?

soğan yapmış olabilir sonuçta temizlemeye çalışıyor. yumurtlama ilgili olarak da canım bu ay benim de yumurtlamam geç oldu. o yüzden varsa ovulasyon testi ile takip et bence.

Kızlar moralim çok bozuk yumurta takibi yaptırıyorum en son 3 gün önce gitmiştim 18 mm di hafta sonu çatlamalı dedi doktor bugün gittim hala ayni boyutta öyle duruyor çarşamba yine gel dedi ama galiba tedavi gerekecek bu ay da gitti bir de eşimin sperm testi de biraz sıkıntılı çıktı offf geldi mi üst üste gelir zaten herşey

soğan yapmış olabilir sonuçta temizlemeye çalışıyor. yumurtlama ilgili olarak da canım bu ay benim de yumurtlamam geç oldu. o yüzden varsa ovulasyon testi ile takip et bence.
bu yumurtlamalar geç olunca adet tarihide hep değişiyor mu ? Mesela sen ovulasyon testi yapmışsın ona göre çift çizgiden kaç gün sonra adetin geldi

bu yumurtlamalar geç olunca adet tarihide hep değişiyor mu ? Mesela sen ovulasyon testi yapmışsın ona göre çift çizgiden kaç gün sonra adetin geldi

şimdi biraz araştırdım da geç yumurtlama olunca bat da gecikiyormuş. çünkü regli başlangıcı yumurtlamanın 14 gün sonrası olurmuş.

Evet bugün soğan kürümün günü. 15 gün boyunca hiç akıntım olmadı. Sadece cuma Sabahı şu beyaz yapışkan akıntı oldu o da sadece sabah onun dışında kupkuruyum. Haklısın canım iyi düşünelim iyi olsun :)

Canım sonuc pozitif bence hemen kan testi yaptırmalısın kosa kosa git :) sonra bize haber vermeyi unutmaa
11eylulu beklesem mı acaba dıye dusunuyorum.sankı adet olacakmısımgıbı agrım var.ama testte suphelıı.o gunu bekleyıp yaptırayım dıyorım.ben dayanamam her gun test yaparım dye korkuyorum.yenıleyemedım de testı.bı dahacıkmaz dıyeeee

Canım inan adetten hemen sonra başladım takibe halada yapıyorum. Artık eşim yeter demeye başladı :))
Bu arada 15 gün boyunca hiç akıntım olmadı ve sadece cuma Sabahı beyaz yumurta akı kıvamında akıntım oldu sadece sabah ama onun dışında kupkuruyum. Sadece tuvaletimden sonra peçeteyle sildiğimde hafif pembemsi bir renk gördüm ve şu an hafif adet sancıları var. Bu arada meşhur adet sivilcem çıktı normalde adetten 2 gün önce çıkar. Adet olucam diye korkuyorum daha 18. Gün. Bunu soğan yapmışta olabilir bilemiyorum. Bekleyip görücez

Kızlar merhaba bat 7 eylül yani bugün ama ben bir kaç gün beklemektense test yaptim sizce durum ne
Ayrıca bugün gebelik öncesi hazırlık için doktora gitmiştim ileri derece idrar yolu iltihabim varmis ve prolaktinim de yüksek çıktı

olumlu düşünelim lütfeeen. hepimiz inanıyoruz ki miniğin seninle ve dört gözle kan testi sonucunu bekliyoruz. kendini ne zaman hazır hissedersen test yaptır bence

hamilesin gibi gozukuyor ınsallah canım da.ınsalah prl nın yuksek dıye vucudun oyun oynamıyodur.bılıyorsun gebelıkte bıraz daha artıs gosteren bı hormon kendılerı

soğan kürünü çok iyi bilmediğim için net bir şey de söyleyemiyorum. bir yandan da aklıma regl sonrası hemencik yumurtladın da yerleşme mi oluyor diye düşünüyorum :)

Canım şimdi hesapladım. Yumurtlama günümden sonra 7-8 gün olmuş ben testi yaptığımda...
Evet CNm o zmn cok erken henuz umudunu kaybetme bak simdi bende erken gebelik testi yaptım fotoyu yüklüyorum ben ikinci çizgiyi görüyorum ama bana mı oyle geldi acaba ya

Canım hamilesin büyük ihtimal. Yarın ilk idrarınla bir test daha yap bence. Şimdiden tebrik ederim

teste bakarsan haberler güzel olabilir. ama bence yarın sabah ilk idrarla bir test daha yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…