- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.141
cnm hayırlı olsun kesindir kesin ama sen gene yap test içinde kalmasın :) bu sıcakta nasıl grip oldun cnm . Bnde bugün klimalardan sanırım nezle gibi oldum. Yumurtlama günlerim bide geçen ay da yumurtlama zamanı böbreklerimi üşütmüştüm. Bunlar etkilemez mi acep döllenmeyi?Kızlar azönce yptıgım test bat bugundü
Kizlar soğan kürümün 15. Günü bugün bitiyor. Geçen Cumartesi gece sağ kasığım çok ağrıdı ve bugün adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda. Ve bugün peçeteye sildiğimde pembemsi bir akıntı gördüm. Adetim başlıyor olamaz çünkü daha adetimin 18. günündeyim. Acaba soğan mı yaptı böyle. Bide bu ayda bütün ovulasyon testlerim negatif. Benimle benzer durumda olan veya sebebini bilen var mı acaba. Pufff daha ikinci denemem şimdiden yorulduğumu hissediyorum
bu yumurtlamalar geç olunca adet tarihide hep değişiyor mu ? Mesela sen ovulasyon testi yapmışsın ona göre çift çizgiden kaç gün sonra adetin geldisoğan yapmış olabilir sonuçta temizlemeye çalışıyor. yumurtlama ilgili olarak da canım bu ay benim de yumurtlamam geç oldu. o yüzden varsa ovulasyon testi ile takip et bence.
Digital test alayım diyorum.canım kaçırmamak için ovulasyon testi kullanmanı öneriyorum
bu yumurtlamalar geç olunca adet tarihide hep değişiyor mu ? Mesela sen ovulasyon testi yapmışsın ona göre çift çizgiden kaç gün sonra adetin geldi
bu yumurtlamalar geç olunca adet tarihide hep değişiyor mu ? Mesela sen ovulasyon testi yapmışsın ona göre çift çizgiden kaç gün sonra adetin geldi
Evet bugün soğan kürümün günü. 15 gün boyunca hiç akıntım olmadı. Sadece cuma Sabahı şu beyaz yapışkan akıntı oldu o da sadece sabah onun dışında kupkuruyum. Haklısın canım iyi düşünelim iyi olsun :)cnm ii düşünelim ii olsun belki içini temizliyordur bugun 15.gün ise bırakmalısın. 15 gün yapılıyo biliyorsundur. normalde yumurtlamayı da düzene sokması lazım sogan kürünün. deneyen kimsede duymadım öyle bişey inş sonucu ii olur
11eylulu beklesem mı acaba dıye dusunuyorum.sankı adet olacakmısımgıbı agrım var.ama testte suphelıı.o gunu bekleyıp yaptırayım dıyorım.ben dayanamam her gun test yaparım dye korkuyorum.yenıleyemedım de testı.bı dahacıkmaz dıyeeeeCanım sonuc pozitif bence hemen kan testi yaptırmalısın kosa kosa git :) sonra bize haber vermeyi unutmaa
Canım inan adetten hemen sonra başladım takibe halada yapıyorum. Artık eşim yeter demeye başladı :))soğan yapmış olabilir sonuçta temizlemeye çalışıyor. yumurtlama ilgili olarak da canım bu ay benim de yumurtlamam geç oldu. o yüzden varsa ovulasyon testi ile takip et bence.
11eylulu beklesem mı acaba dıye dusunuyorum.sankı adet olacakmısımgıbı agrım var.ama testte suphelıı.o gunu bekleyıp yaptırayım dıyorım.ben dayanamam her gun test yaparım dye korkuyorum.yenıleyemedım de testı.bı dahacıkmaz dıyeeee
Test için daha çok erken değil mi. Adetimin 18. Günü bugün. Beklicem bakalım ne olacak.odzimert cnm bnde soğan suyu yapıyorum hiç öyle kanama yapmadı. Test yap sen
hamilesin gibi gozukuyor ınsallah canım da.ınsalah prl nın yuksek dıye vucudun oyun oynamıyodur.bılıyorsun gebelıkte bıraz daha artıs gosteren bı hormon kendılerıKızlar merhaba bat 7 eylül yani bugün ama ben bir kaç gün beklemektense test yaptim sizce durum ne
Ayrıca bugün gebelik öncesi hazırlık için doktora gitmiştim ileri derece idrar yolu iltihabim varmisve prolaktinim de yüksek çıktı
Eki Görüntüle 1626252
Canım inan adetten hemen sonra başladım takibe halada yapıyorum. Artık eşim yeter demeye başladı :))
Bu arada 15 gün boyunca hiç akıntım olmadı ve sadece cuma Sabahı beyaz yumurta akı kıvamında akıntım oldu sadece sabah ama onun dışında kupkuruyum. Sadece tuvaletimden sonra peçeteyle sildiğimde hafif pembemsi bir renk gördüm ve şu an hafif adet sancıları var. Bu arada meşhur adet sivilcem çıktı normalde adetten 2 gün önce çıkar. Adet olucam diye korkuyorum daha 18. Gün. Bunu soğan yapmışta olabilir bilemiyorum. Bekleyip görücez
Evet CNm o zmn cok erken henuz umudunu kaybetme bak simdi bende erken gebelik testi yaptım fotoyu yüklüyorum ben ikinci çizgiyi görüyorum ama bana mı oyle geldi acaba yaCanım şimdi hesapladım. Yumurtlama günümden sonra 7-8 gün olmuş ben testi yaptığımda...
Canım hamilesin büyük ihtimal. Yarın ilk idrarınla bir test daha yap bence. Şimdiden tebrik ederimKızlar merhaba bat 7 eylül yani bugün ama ben bir kaç gün beklemektense test yaptim sizce durum ne
Ayrıca bugün gebelik öncesi hazırlık için doktora gitmiştim ileri derece idrar yolu iltihabim varmisve prolaktinim de yüksek çıktı
Eki Görüntüle 1626252
Kızlar merhaba bat 7 eylül yani bugün ama ben bir kaç gün beklemektense test yaptim sizce durum ne
Eki Görüntüle 1626252
Öyle düşünmeyi bende çok istiyorum. Ne güzel söyledin :))))soğan kürünü çok iyi bilmediğim için net bir şey de söyleyemiyorum. bir yandan da aklıma regl sonrası hemencik yumurtladın da yerleşme mi oluyor diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?