• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Homely_angel Homely_angel Teşekkür aderim canım Evet büyüdük bu gün kontrolünün verdi hersey yolunda çok şükür ama benim ağrılarım çok 40 haftayı doldururmuyum bilmiyorum gece uykusu rahatlik hicbirsey kalmadi artık sağ salim hayirlisiyla bir dogsa ydi inşallah çok zor artık ama darısı hepinizin başına inşallah isteyen herkesin

Homely_angel Homely_angel Teşekkür aderim canım Evet büyüdük bu gün kontrolünün verdi hersey yolunda çok şükür ama benim ağrılarım çok 40 haftayı doldururmuyum bilmiyorum gece uykusu rahatlik hicbirsey kalmadi artık sağ salim hayirlisiyla bir dogsa ydi inşallah çok zor artık ama darısı hepinizin başına inşallah isteyen herkesin

maşallah ona annesi :nazar: biz her gün seni takipteyiz, sağlıkla gelsin de ne zaman isterse o zaman gelsin.
Amin inşallah hepimizin en kısa zamanda göbişleri dolsun, ben hamişliği çok özledim :anneadayı:

maşallah ona annesi :nazar: biz her gün seni takipteyiz, sağlıkla gelsin de ne zaman isterse o zaman gelsin.
Amin inşallah hepimizin en kısa zamanda göbişleri dolsun, ben hamişliği çok özledim :anneadayı:
İnşallah canım takvim ugurlu gelir inan hep senden hamileyim haberini görmeyi arzuluyorum

Yok ya nerde klasik kpss yorumu Türkçeden matematiğe vaktim kalmadı :KK70::KK70::KK70: hayırlısı artık senin nasıl geçti
Benim gk fena değildi ama Türkçe çok iç açıcı değildi.. Yine de umutluyum bakalım.. Aynen hayırlısı artık ;)

artık kimse kırmızıları görmesin, çifter çifter çizgi ve kocaman hcg ler görsün inşallaaaaah :)
Amiinnn ne güzel bir duaa
Hadi sağlıkla al kucağına inşallah, sen hepimize örnek hamile oldun, inşallah çok güzel doğum geçirirsin canım. Çok öptümm

Gunaydin kizlar nasilsiniz baya oldu girmeyeli misafirim vardi dun gitdiler Herkezin ramazani hayirli olsun ve bu mubarek ramazan hamile olmayi bekleyen arkadaslarimiza bebislerini getirir . bizde artik yolu yariladik 2 hafta sonra ayrintilimiz var insallah hersey yolundadir:KK15:

Kizlarrr dun yumurtalarim.toplandi 8 tane bugun aradilar 5 tanesi istenilen boyuttaymis 5ini isleme almislar 4 tanesi dollenmis persembe gunu transferim olcak o gune kalirsalar tabi dua edin lutfen.

Hadi hayırlısı, tüylerim diken diken oluyor, ben bile heyecan yapıyorum. İnşallah 11 gün sonra mutlu haber gelsin senden de :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz baya oldu girmeyeli misafirim vardi dun gitdiler Herkezin ramazani hayirli olsun ve bu mubarek ramazan hamile olmayi bekleyen arkadaslarimiza bebislerini getirir . bizde artik yolu yariladik 2 hafta sonra ayrintilimiz var insallah hersey yolundadir:KK15:

Günaydın canım, nasılsınız bakalım? her şey yolunda mı? Yarısı geçmiş gerisi daha kolay geçer inşallah.

Günaydın kızlar
Ben cumartesi gece 10 da suyum gelince hastanede aldım soluğu. Sanirim o sabah yazmıştım az kaldı oğlumun gelmeye niyeti yok diye beni duymuş olmalı. 6 saat sancı nin ardından acilen sezeryan a alindik. Tam da epidural verilmiş sancıyı hissetmez olmuştum ama kısmet olmadı normal doğum.
2 gün hastanede kaldık ben taburcu oldum bebeğim yenidoğan da enfeksiyon ve oksijen sıkıntısı nedeniyle. Iyi ye gidiyor inşallah bugün meleğim de gelcek evimize. Dua edin lütfen kızlar
Bide sizlere tavsiye. Eğer sağlık sorunu yoksa ki bizde kordon ayaklarına dolandı kalp atışı hızla azaliodu lütfen normal doğum yapın. Sezeryan ve sonrası gerçekten zor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Günaydın kızlar
Ben cumartesi gece 10 da suyum gelince hastanede aldım soluğu. Sanirim o sabah yazmıştım az kaldı oğlumun gelmeye niyeti yok diye beni duymuş olmalı. 6 saat sancı nin ardından acilen sezeryan a alindik. Tam da epidural verilmiş sancıyı hissetmez olmuştum ama kısmet olmadı normal doğum.
2 gün hastanede kaldık ben taburcu oldum bebeğim yenidoğan da enfeksiyon ve oksijen sıkıntısı nedeniyle. Iyi ye gidiyor inşallah bugün meleğim de gelcek evimize. Dua edin lütfen kızlar
Bide sizlere tavsiye. Eğer sağlık sorunu yoksa ki bizde kordon ayaklarına dolandı kalp atışı hızla azaliodu lütfen normal doğum yapın. Sezeryan ve sonrası gerçekten zor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Gecmis olsun canim. Sag saglim kucagina aldin ya yavrunu onemli olan o. Uzulme insallah sezeryanin sikintilarini da atlatirsin biran once. Allah anali babali buyutsun yavrunuzu bundan sonra. Darisi bekleyenlerin basina. Aminnnn :dua:

Günaydın kızlar
Ayyy canim tebrik ederib allah anali babali buyutsun normal doğum rahat ama iyikide sezeryan var bebeklerimiz tehlikede olsa bile hemen sezeryanla aliniyor insallah ağrilarinda bir an once gecer bebeyinle mutlu huzrlu bir omur gecirirsiniz

Günaydın kızlar
canım benimmm gözünaydın gelmiş prensin :) en kısa zamanda kucağına da gelcek Allahın izniyle paşan biraz nazlı olcak gelmiyo kolay kolay :) rabbim sağlık sıhhat versin hem sana hem bebeğine çok öpüyorum ikinizde :)

günaydınnnn kızlarrr :)
nasılsınız :) enerjinizin tavan yaptıgı bir gün olsun inşallah :)
ben size son hazırlıklarımdan bahsedeyim birazcıkkkk :)
oğluşumun kıyafetleri yıkandı mis gibi kokulandı :)
bir güzel ütülendi :)
tulumu battaniyesi şapkası eldiveni süslendi :)
dolap ve çantasına yerleştirildi :) darısı bütüüüüüüüüün hamişlere ve hamiş adaylarınaaa rabbim bu güzellikleri isteyen herkese nasip etsiiinnn :) sürekli dualarımdasınızzz canlarım benimm

DSC_0489.JPG
DSC_0491.JPG
DSC_0492.JPG
DSC_0507.JPG
DSC_0512.JPG
IMG-20160607-WA0004.jpeg

Back