• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ayy meslektaşmışız çok sevindim :) canım benim sende sağlıkla al kucağına bebeklerini...benden sana küçücük bi tavsiye asla kötü düşünme hep pozitif enerjiyi çek üstüne güzel şeyler düşün gör bak kanama da geçecek bebeklerinde iyi olcak... umarım senin için herşey güzel olur
Evet olumlu düşündüğüm günden beri daha iyiyim kanamam bitti gibi koyu kahve içimde kalanlar sızıyor.. inş hepsini sağlıkla kuçağıma alacağım günler nasip olur..

Evet olumlu düşündüğüm günden beri daha iyiyim kanamam bitti gibi koyu kahve içimde kalanlar sızıyor.. inş hepsini sağlıkla kuçağıma alacağım günler nasip olur..
çok iyi canım benim yorma kendini çok fazla biz bi tane taşımamıza rağmen doktorlar bizi uyarıyo sen biraz daha dikkatli olmalısın inşallah çok güzel bi hamilelik süreci yaşarsın bundan sonra

çok iyi canım benim yorma kendini çok fazla biz bi tane taşımamıza rağmen doktorlar bizi uyarıyo sen biraz daha dikkatli olmalısın inşallah çok güzel bi hamilelik süreci yaşarsın bundan sonra
heyet raporu alıp yatmayı planlıyorum.. evden dışarı bir kontrole çıkacağım.. İnş pişmanlık yaşamam

Kızlar herkese şimdiden hayirli ramazanlar günlerdir giremedim cok yoğunluk vardı :) adetime bir hafta var pek dikkat etmedik valla NE gun yumurtladım NE gun iliski oldu farkında bile değilim yoğunluktan bakalım nasip .. angel-devil angel-devil cnm insaallah herşeyin en guzeli olsun sen ve yavruların. İcin :) Hnf sllms Hnf sllms cnm cok uzuldum biran once yeniden müjde veririsin bize ins sağlıklı bir gebelik olur bundan sonraki ins umarım iyisindir cok gecmis olsun :KK43: Homely_angel Homely_angel oo takvimler yapılmış hadi bakalım hic kalkmasın insaallah 40 hafta :) interiorarchitect interiorarchitect hadi gözün aydın sınavlarda
Bitmiş ohhh :) bu arada dogumu yakın olan arkadaslar Rabb'im tek avazda kurtarsın em hayırlısını versin sizle gulit_me gulit_me cnm hacamat dinimizde yeri cok buyuk pey ef bilhassa tavsiye ettiği bir tip dalıdır insaalah sana da sifa olmustur Bebek isine de iyi gelmiştir insaalah :) efsunsuz efsunsuz valla cnm bende oyle artık tarih filan be hesaplamıyordum boyle bir umursamamalık
Oldu sanki doğalda. olmayacağına inanmışım gibi :( ada_aras ada_aras canim insaallah senden de alırız biran once guzel haberleri :)

Kızlar herkese şimdiden hayirli ramazanlar günlerdir giremedim cok yoğunluk vardı :) adetime bir hafta var pek dikkat etmedik valla NE gun yumurtladım NE gun iliski oldu farkında bile değilim yoğunluktan bakalım nasip .. angel-devil angel-devil cnm insaallah herşeyin en guzeli olsun sen ve yavruların. İcin :) Hnf sllms Hnf sllms cnm cok uzuldum biran once yeniden müjde veririsin bize ins sağlıklı bir gebelik olur bundan sonraki ins umarım iyisindir cok gecmis olsun :KK43: Homely_angel Homely_angel oo takvimler yapılmış hadi bakalım hic kalkmasın insaallah 40 hafta :) interiorarchitect interiorarchitect hadi gözün aydın sınavlarda
Bitmiş ohhh :) bu arada dogumu yakın olan arkadaslar Rabb'im tek avazda kurtarsın em hayırlısını versin sizle gulit_me gulit_me cnm hacamat dinimizde yeri cok buyuk pey ef bilhassa tavsiye ettiği bir tip dalıdır insaalah sana da sifa olmustur Bebek isine de iyi gelmiştir insaalah :) efsunsuz efsunsuz valla cnm bende oyle artık tarih filan be hesaplamıyordum boyle bir umursamamalık
Oldu sanki doğalda. olmayacağına inanmışım gibi :KK43: ada_aras ada_aras canim insaallah senden de alırız biran once guzel haberleri :)
Amin canım.umudunu yitirme.rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah hepimize.bu arada ben hala yımurtlamadım.

Ya ben dün regli oldum dedim ama bende kahverengi gelenler olmuştu ondan dedim bugün falan gelmedi hala ne zaman sökülecek bnm adetim 5. Gün gecikmenin

Oldu sanki doğalda. olmayacağına inanmışım gibi :KK43: ada_aras ada_aras canim insaallah senden de alırız biran once guzel haberleri :)
Canım hepimize yazmışsın tek tek çok incesin:) teşekkür ederim verdiğin bilgilet için, dediğin gibi umarım bende de işe yarar;)

En güzeli oluruna bırakmak, insan oluruma bırakınca olur güzel şeyler ben inanıyorum;)) bizim için de güzel şeyler olacak inşallah
Ya ben dün regli oldum dedim ama bende kahverengi gelenler olmuştu ondan dedim bugün falan gelmedi hala ne zaman sökülecek bnm adetim 5. Gün gecikmenin
Yaa geç döllenme gibi bir şey olabilir mi? Yani 10 güne kadar gecikme olabilirmiş ama eğer geçerse ki umarım güzel haber için geçer senin, doktora git bi.. Yani inşallah güzel haberdir;)

Yok yok sokuldu sonunda karnım davul gibi olmuştu ya bu ay kpss falan stresliydi bayağı galiba ondan böyle oldu
Canım hepimize yazmışsın tek tek çok incesin:) teşekkür ederim verdiğin bilgilet için, dediğin gibi umarım bende de işe yarar:KK66:

En güzeli oluruna bırakmak, insan oluruma bırakınca olur güzel şeyler ben inanıyorum:KK66:) bizim için de güzel şeyler olacak inşallah

Yaa geç döllenme gibi bir şey olabilir mi? Yani 10 güne kadar gecikme olabilirmiş ama eğer geçerse ki umarım güzel haber için geçer senin, doktora git bi.. Yani inşallah güzel haberdir:KK66:

Selam kızlar Nasılsıniz
Inşallah hersey iyi olur hepimiz için. Az kaldı bizim. Ama benim inatçı oğlum kanala inmedi henüz dr bi hafta verdi haftaya gelmezse biz getiririz dedi. Umarım normal yoldan kolayca gelir oğlum sezeryan istemiyorum en başından beri. Dualarınızı bekliyorum kızlar

ohhh yeri rahat gelmiş afacana, bu hafta bekliyoruz o zaman. sağlıkla doğsun canım inşallah, kolay doğum dilerim.

Gebeliğinde sorun yaşan arkadaşlara içten üzüntülerimi iletiyorum
Allah sabır versin...Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin..
Ben de bugün yarın adet olurum herharde
12 ay oldu bekleyeli....
kızlar artık umudumu kestim...doğal yollardan gebe kalamayacağım
hepinize sağlıkla kucağınıza bebeklerinizi almanızı diliyorum
lütfen bana da dua edin

Canım hep konuşuyoruz umutsuzluk en kötü düşmanımız. Yapma böyle, bak bekleyen bir sürü kişiyiz, 3 yıl bekleyenler bile gördüm burada. Rabbim hiç birimizi daha fazla bekletmesin inşallah. Ama pozitif düşünmek çok önemli.

günayydııın kızlarr :)
çok şükür sınavlarım bitti özgürüm artııık 4. sınıf olduuuum :) Artık sadece oğluşun hazırlıklarına yoğunlaşma zamanı :)

Günaydın herkese kocacim benim üstün teknoloji ürünü Telefonumu değiştirdi oğlumun fotoğrafi olmasın mi dedi evdeyim ama artık haberlesebiliriz Homely_angel Homely_angel canım takvim yapmışsın inşallah ugurolü gelir

çok sevindim canım, güle güle kullan. Nasılsın, bebek nasıl iyice büyüdü di mi?

Amin amin amin inşallah canım :) senin de yoğun bir ay olmuş, böyle ayların sonu hep mutlu haber oluyor. hadi inşallah...

Yok yok sokuldu sonunda karnım davul gibi olmuştu ya bu ay kpss falan stresliydi bayağı galiba ondan böyle oldu
hayırlısı olsun canım, bu ay stressiz bir ay sen yediğine içtiğine dikkat et bu ay, sonra gelsin bebiş :)

çoook teşekkürler canım beniiim :)

Amin inşallah bu ay inşallah güzel haberler veririz bnm bayrama denk geliyor regli inşallah bayram gibi güzel haberler veririz buralarda ttlim
ohhh yeri rahat gelmiş afacana, bu hafta bekliyoruz o zaman. sağlıkla doğsun canım inşallah, kolay doğum dilerim.

Canım hep konuşuyoruz umutsuzluk en kötü düşmanımız. Yapma böyle, bak bekleyen bir sürü kişiyiz, 3 yıl bekleyenler bile gördüm burada. Rabbim hiç birimizi daha fazla bekletmesin inşallah. Ama pozitif düşünmek çok önemli.

çok sevindim canım, güle güle kullan. Nasılsın, bebek nasıl iyice büyüdü di mi?

Amin amin amin inşallah canım :) senin de yoğun bir ay olmuş, böyle ayların sonu hep mutlu haber oluyor. hadi inşallah...

hayırlısı olsun canım, bu ay stressiz bir ay sen yediğine içtiğine dikkat et bu ay, sonra gelsin bebiş :)

Back