• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Nedense ben de strese bağlı olduğunu düşünüyorum.
Homely_angel Homely_angel kaçırma durumunu ben de düşündüm ama ihtimal yok gibi çünkü adetimin 10.gününden beri yapıyorum hala pozitif olmadı.ama oruca başladığımdan beri kırmızı çizgi dağılıyo.acaba sıvı alımıma bağlı olabilir mi?test bozuktur diye yaptım ama pek fark yok.18 tane test aldım 2 ay kullanıtım diyordum.yarın 26.gün be hala negatif.5 testim kaldı.bu gidişle bu ay bile yatmeyecek.adet olursam hemen soğan kürüne başlayacağım.

ya aynı dağılma bende de var. testler mi bozuk acaba. Bugün gidip digital test mi alsam acaba diyorum.

Canım kasımda hamile kalmıştım.yumurtam çatlamasa hamile kalmaz mıydım acaba?
Artık gerçekten vücudumu anlayamıyorum.bayram sonrası gideceğim dr a kısmet olursa.kürtaja ve strese bağlı mı acaba?
Sorularımın cevabı sanırım dr da.
evet cnm strese girince vücut yumurtlamaya biliyormuş.. bi arkadaşım boşanma kararı alınca hasta olmadı doktora gitti doktor bu ay yumurtlamamışsın dedi..

Sevgili Sevgi Sevgili Sevgi canım hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyümeyi nasip etsin insallah hayırlı evlat olsun sizlere darısı benim başıma inşallah ben de bir sagsaglim kucağıma alsam oğlumu bu arada tam hafanı doldurdunmu benim ara ara katılmalarını var ama daha erken de gibi ne tür belirtilerin olmuştu doğum yaklastiginda

Kizlar herkese hayirli gunler ben uzun zamandir girmiyorum ekim annelerideki kayiplardan cok etkilendim o yuzden girmiyodum nasilsiniz nasil gidiyo

Kizlar herkese hayirli gunler ben uzun zamandir girmiyorum ekim annelerideki kayiplardan cok etkilendim o yuzden girmiyodum nasilsiniz nasil gidiyo

merhaba canım, hoş geldin. Haklısın kayıplar insanı çok üzüyor. Allah kimseye göstermesin.
bizler aynı bıraktığın gibiyiz, hala bekliyoruz yani :)
doğan bir sürü bebişimiz var, üçüz bebişlerimiz geliyor inşallah. Yani çok güzel haberler de var.
siz nasılsınız bakalım? her şey yolunda mı?

merhaba canım, hoş geldin. Haklısın kayıplar insanı çok üzüyor. Allah kimseye göstermesin.
bizler aynı bıraktığın gibiyiz, hala bekliyoruz yani :)
doğan bir sürü bebişimiz var, üçüz bebişlerimiz geliyor inşallah. Yani çok güzel haberler de var.
siz nasılsınız bakalım? her şey yolunda mı?
Yolunda cnm ayrintiliya girdik bi sikinti cikmadi cok sukur darisi senden iyi haberler duymaya insallah

günaydınnnn kızlarrr :)
nasılsınız :) enerjinizin tavan yaptıgı bir gün olsun inşallah :)
ben size son hazırlıklarımdan bahsedeyim birazcıkkkk :)
oğluşumun kıyafetleri yıkandı mis gibi kokulandı :)
bir güzel ütülendi :)
tulumu battaniyesi şapkası eldiveni süslendi :)
dolap ve çantasına yerleştirildi :) darısı bütüüüüüüüüün hamişlere ve hamiş adaylarınaaa rabbim bu güzellikleri isteyen herkese nasip etsiiinnn :) sürekli dualarımdasınızzz canlarım benimm

Eki Görüntüle 1843900 Eki Görüntüle 1843901 Eki Görüntüle 1843902 Eki Görüntüle 1843903 Eki Görüntüle 1843904 Eki Görüntüle 1843905
Canımmm çok cicileeerr, güle güle giysin maşallahh ona.. Çok güzeller, sağlıkla al kucağınaaaa :KK200:
Teşekkür ederiz teyzeleri. Çok sukur güzel haber geldi oğlum cikcak bugün evine gelcek inşallah çok heycanli yim. Sizler hemencecik kucaklar evinize getirirsiniz inşallah. Yani bebeğim varmış gibi hissedemedim kaç gündür inşallah hissedicem. Rabbim tüm isteyenlere Cennetinden birer melek nasip etsin kokuları bile bambaşka
Canım girmemişim 2 gündür, yazamadım, çok sevindim Allah analı babalı büyütsün;) ne güzel eve de gelmiş ohh miss:)) huzurlu mutlu yaşamı olsun inşallah:)
aynen tatlım, bu ay çok iyi çalışıyoruz. Gerisi Rabbimin izniyle gelecek inşallah.
hatta ben şu an çalışma günlerindeyim. Dün arı sütü-polen-bal karışımı aldım. Sabahları bir kaşık atıyorum. Avokado yiyorum. ve tabi türk kahvesi :)
başka neler yapalım hamişler tüyoları bekliyoruz :KK200:
Canım ben de yaptırmıştım o 3lüden. Ama benim midemi ağrıttı, sende yaptı mı herhangi bir yan etki??
Merhabalar tup bebek tedavisine basladim dun yumurtalar toplandı 5 tane yumurta toplandı cmt transfer olacak allahin izniyle
Canımm hadi güzel haberler gelsin bize:)) hayırlı uğurlu olsun:)
Kizlar ben transferden geldim embryolog masallah cok iyi gelisimleri dedi 2 tane 1.kaliye yerlestirildi artik 12 gun saymak kaldi :)
Hafi maşallah, hep beraber sayalım geriye;) çok güzel haberler gelsin inşallaahhhh:anneadayı:

Canımmm çok cicileeerr, güle güle giysin maşallahh ona.. Çok güzeller, sağlıkla al kucağınaaaa :KK200:

Canım girmemişim 2 gündür, yazamadım, çok sevindim Allah analı babalı büyütsün:KK66: ne güzel eve de gelmiş ohh miss:)) huzurlu mutlu yaşamı olsun inşallah:)

Canım ben de yaptırmıştım o 3lüden. Ama benim midemi ağrıttı, sende yaptı mı herhangi bir yan etki??

Canımm hadi güzel haberler gelsin bize:)) hayırlı uğurlu olsun:)

Hafi maşallah, hep beraber sayalım geriye:KK66: çok güzel haberler gelsin inşallaahhhh:anneadayı:
çok teşekkür ederiz teyzesiii :) darısı sizin güzel haberlerinize tatlı telaşlarınıza olsun burda paylaşın bizde mutlu olalım inşallah:KK200::dua:

çok teşekkür ederiz teyzesiii :) darısı sizin güzel haberlerinize tatlı telaşlarınıza olsun burda paylaşın bizde mutlu olalım inşallah:KK200::dua:
Canımm amin inşallah;)
Canım ben hazır kavanozda vardı onu aldım. Bugün ilk kez yedim, bir yan etkisi olmadı ama ilerleyen günlerde olursa söylerim.
İnşallah olmaz canım. Ama benim ilk yediğim an itibari ile yapmıştı, yapmadıysa yapmaz canım;)

Back