• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

çok yoğun bir avuç pıhtı düşürdüm acile koştuk duruormuş bebekler ama hala kanama devam ediyor.. 2 hafta yatıcam doktor kanama varken müdehale edemem zaten dedi.. düşük olursa hepsi gidermiş.. o kanamayla gitmemeleri de ayrı bir mucize... dua edip yatıorum..

çok yoğun bir avuç pıhtı düşürdüm acile koştuk duruormuş bebekler ama hala kanama devam ediyor.. 2 hafta yatıcam doktor kanama varken müdehale edemem zaten dedi.. düşük olursa hepsi gidermiş.. o kanamayla gitmemeleri de ayrı bir mucize... dua edip yatıorum..

Canım benim ya, artık kanamasız geçen gebelik kalmadı zaten :( gönlünü ferah tutup dua et, biz de dualarımızı eksik etmeyelim. Çoğul gebeliklerde rahim içi daha da yoğun şeyler yaşıyor, inşallah geçecek bunlar da ve üçüne de sağlıkla kavuşacaksın. Hep pozitif düşün olur mu?

canım çok geçmiş olsun içini ferah tut, pozitif ol sakın kötü bişey düşünme Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah

Kuzum senin ve yavruların hakkında en hayırlısı en güzeli neyse o olsun inşallah. Rabbim anneligi yaşatsin hepimize

Selam kızlar Nasılsıniz
Inşallah hersey iyi olur hepimiz için. Az kaldı bizim. Ama benim inatçı oğlum kanala inmedi henüz dr bi hafta verdi haftaya gelmezse biz getiririz dedi. Umarım normal yoldan kolayca gelir oğlum sezeryan istemiyorum en başından beri. Dualarınızı bekliyorum kızlar

Selam kızlar Nasılsıniz
Inşallah hersey iyi olur hepimiz için. Az kaldı bizim. Ama benim inatçı oğlum kanala inmedi henüz dr bi hafta verdi haftaya gelmezse biz getiririz dedi. Umarım normal yoldan kolayca gelir oğlum sezeryan istemiyorum en başından beri. Dualarınızı bekliyorum kızlar
İnşallah senin inatçı paşa daha fazla bekletmez de sağlıklı bir şekilde normal doğum yapabilirsin canım. Allah ikinizin de yardımcısı olsun canım

Gebeliğinde sorun yaşan arkadaşlara içten üzüntülerimi iletiyorum
Allah sabır versin...Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin..
Ben de bugün yarın adet olurum herharde
12 ay oldu bekleyeli....
kızlar artık umudumu kestim...doğal yollardan gebe kalamayacağım
hepinize sağlıkla kucağınıza bebeklerinizi almanızı diliyorum
lütfen bana da dua edin

Günaydın canlar..
Herkese mutlu haftasonları.ne var ne yok bakalım.
Gebeliği ile ilgili sorun yaşayanlar var.çok geçmiş olsun.
Ben 21.gündeyim ve hala yumurtlamadım.bıkmadan testlere devam ediyorum.bakalım artık hayırlısı olsun..

Selam kızlar Nasılsıniz
Allah tek avazda kurtarsın canım, sağlıkla al bebeğini kucağına
Gebeliğinde sorun yaşan arkadaşlara içten üzüntülerimi iletiyorum
Allah sabır versin...Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin..
Ben de bugün yarın adet olurum herharde
12 ay oldu bekleyeli....
kızlar artık umudumu kestim...doğal yollardan gebe kalamayacağım
hepinize sağlıkla kucağınıza bebeklerinizi almanızı diliyorum
lütfen bana da dua edin
Canım ben de seninle aynı durumdayım.. HakkımıZda hayırlısı olsun. Ama moralini bozma, mod düşünce güzel olmuyor gerçekten. Biz bu aydan sonra gündü takipti bırakma kararı aldık, eylülde tedavi düşünüyoruz. Her şeyin bir zamanı vardır inan, moralini bozma canım
Ya ben adet olmadım hala ya geçen ay 4 ünde lekelenmeyle geldi bu ay gelmedi hala test yaptım negatifti o da :KK12::KK12::KK12::KK12::skandal::skandal::skandal::skandal:
İnşallah güzel haberdir.. 3 gün daha bekle olmazsan 1 test daha yap, hadi hayırlısı;)
günayydııın kızlarr :)
çok şükür sınavlarım bitti özgürüm artııık 4. sınıf olduuuum :) Artık sadece oğluşun hazırlıklarına yoğunlaşma zamanı :)
Ohhhh çok sevindiiimmmm:))) hadi jindamcım gözün aydın, oğluşun uğuruyla gelsiinn:)))

Allah tek avazda kurtarsın canım, sağlıkla al bebeğini kucağına

Canım ben de seninle aynı durumdayım.. HakkımıZda hayırlısı olsun. Ama moralini bozma, mod düşünce güzel olmuyor gerçekten. Biz bu aydan sonra gündü takipti bırakma kararı aldık, eylülde tedavi düşünüyoruz. Her şeyin bir zamanı vardır inan, moralini bozma canım

İnşallah güzel haberdir.. 3 gün daha bekle olmazsan 1 test daha yap, hadi hayırlısı:KK66:

Ohhhh çok sevindiiimmmm:))) hadi jindamcım gözün aydın, oğluşun uğuruyla gelsiinn:)))
canım beniiim teşekkür ederimmm :) amin inşallah oğluşum bana şans getirir inşallah :)

günayydııın kızlarr :)
çok şükür sınavlarım bitti özgürüm artııık 4. sınıf olduuuum :) Artık sadece oğluşun hazırlıklarına yoğunlaşma zamanı :)
Tebrik ederim gerçekten seni... mimarlık zor bölümdür.. ben de Y. mimarım.. ama okurken çok zorlanmıştım.. Senin doğuma da çok az kalmış.. Sağlıkla al kucağına bebişini inşş

Tebrik ederim gerçekten seni... mimarlık zor bölümdür.. ben de Y. mimarım.. ama okurken çok zorlanmıştım.. Senin doğuma da çok az kalmış.. Sağlıkla al kucağına bebişini inşş
ayy meslektaşmışız çok sevindim :) canım benim sende sağlıkla al kucağına bebeklerini...benden sana küçücük bi tavsiye asla kötü düşünme hep pozitif enerjiyi çek üstüne güzel şeyler düşün gör bak kanama da geçecek bebeklerinde iyi olcak... umarım senin için herşey güzel olur

Back