- 15 Eylül 2015
- 111
- 108
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.801
iz kalmıyormuş yaptıranlar öyle diyor
bana göre de değil
Rica ederim:)
Ya gitmedim çünkü o gün oldu geçti. Doktorumu aradım tekrar ederse gel, yumurta çatlamasından da olabilir dedi. Bir dahaki ay kontrole gitmeyi planlıyorum zaten, o zaman bakar diye düşündüm geçince.. Teşekkür ederim canım.
Evet benim de en büyük korkum bu, iz kalırsa dövme yaptırım diye düşündüm.. Ama şuan geçiyor gibi:)
İnan alternatif tıp mı onu bile bilmiyorum. Ben dini bir şey olarak biliyordum ama komşum hastanede yapıyor demek dini değil.. İnan araştırmaya da fırsatım olmadı o an.. Çok haklısın canım, ben de bilemdiğim konuda yorum yapıp ahkam kesmek istemiyorum
Her cinsel birliktelikte oluyorsa doktora gözükmende fayda olır diye düşünüyorum..
Diğer türlü neden olur bilmiyorum ben de
Bende hacamat yaptırdım tabi başta sünnet ve sağlık sıhhat için hem nisanda hemde mayısta. Ne iz kalıyor nede acı hissediyorsunuz bden olarak öyle rahatlaticiki. Bu arada hacamat sonrası gebe kalanlarda çok gittiğim kadınla konuştum özellikle gidenler varmışbende hacamat yaptrmistim o yüzden yazmak istedim.sırtıma ve belime yaptırdım 5 kupa atmıştı.hiç iz kalmadı acı da hissetmedim sadece ilkkez yaptırdığım için tedirgin oldum jiletten. yaptırdıktan sonra vücut ciddi bi rahatliyor bi kaç ay sonra da hamile kaldım etkisi oldu mu bilmem... onun için yaptrmistim. ve gerçekten kirli koyu ve köpüklü kan çıkıyor.etrafınızda güzel temiz yapan varsa tavsiye ederim çoook uzun yıllardan beri yapılan bir uygulama...
Allah yardımcın olsunnnn sakin isyan etme şükret dua et sonuçta hepimiz kaderimizi yaşıyoruz hayırlısını dile Rabbim senin şimdi zorlukla siniyorsa peşinden ferahlık verir unutmamalesef pek hayırlı haber yok bende kızlarbebeklerin biri tek yumurta ikizi olarak bölünmüş kanamayla acile gittik orda öğrendik üçüz olduklarını.. en riskli olan tek yumurtaymış monokorniyotik monoamniyotik miş bebekleri ayıran bir zar yok.. doktor ikizleri sonlandırmak istior.. önce yapamam dedim hepsini sağlıklı doğurma ihtimalin yok dior mutlaka biri hasta olur özürlü olur dior.. bu riski de göze alamıyorum.. Allaha çok yalvarmıştım evlat sınavım burda bitsin die pozitifi gördüğümde... şimdi kalbi atan bebeklerimi öldürme ihtimalim var... bana dua edin
malesef pek hayırlı haber yok bende kızlarbebeklerin biri tek yumurta ikizi olarak bölünmüş kanamayla acile gittik orda öğrendik üçüz olduklarını.. en riskli olan tek yumurtaymış monokorniyotik monoamniyotik miş bebekleri ayıran bir zar yok.. doktor ikizleri sonlandırmak istior.. önce yapamam dedim hepsini sağlıklı doğurma ihtimalin yok dior mutlaka biri hasta olur özürlü olur dior.. bu riski de göze alamıyorum.. Allaha çok yalvarmıştım evlat sınavım burda bitsin die pozitifi gördüğümde... şimdi kalbi atan bebeklerimi öldürme ihtimalim var... bana dua edin
Allah sabır versin canım sağlıklı bebek versin Allah cümlemize .. bugün ben de inanılmaz büyük bir iki avuç dolusu pıhtı düşürdüm acile koştuk... gitti dedim kesin ölüp ölüp dirildim şu anki durumunu çok iyi anlıyorum Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok... benimkiler duruyormuş ama hazırlıklı ol böle kanamalar çok olacak dendi...Kızlar dün kontrolüm vardı . Öncesinde yoğun bir kanamam geldi acile gittik. Malesef anomal gebelik ve düşük başlamış. Yarın sabah kürtaj olacağım.
Teşekkürler bilgi için. inşallah ben de hamile kalırım ama benim tansiyondu ya boynumun altına yaptırlar. Olsun belki bende de o etkiyi yaparbende hacamat yaptrmistim o yüzden yazmak istedim.sırtıma ve belime yaptırdım 5 kupa atmıştı.hiç iz kalmadı acı da hissetmedim sadece ilkkez yaptırdığım için tedirgin oldum jiletten. yaptırdıktan sonra vücut ciddi bi rahatliyor bi kaç ay sonra da hamile kaldım etkisi oldu mu bilmem... onun için yaptrmistim. ve gerçekten kirli koyu ve köpüklü kan çıkıyor.etrafınızda güzel temiz yapan varsa tavsiye ederim çoook uzun yıllardan beri yapılan bir uygulama...
En doğru kararı sen vereceksin. Şimdi bemi taşlayacaklar ama bence kimse engelli olarak doğmak istemez, özellikle ülkemizde malesef gerekli rahat edecekleri, eğitim görecekleri bir ortam yok.. Elbette senin kararın ama ne karar verirsen ver biz sana desteğiz. Ama 3üne de sen bakacaksın, sen ve eşin.. Her şey gönlünce olsun canım. Canını sıkma canım benim, her şey olacağına varır sen iyi ol yetermalesef pek hayırlı haber yok bende kızlarbebeklerin biri tek yumurta ikizi olarak bölünmüş kanamayla acile gittik orda öğrendik üçüz olduklarını.. en riskli olan tek yumurtaymış monokorniyotik monoamniyotik miş bebekleri ayıran bir zar yok.. doktor ikizleri sonlandırmak istior.. önce yapamam dedim hepsini sağlıklı doğurma ihtimalin yok dior mutlaka biri hasta olur özürlü olur dior.. bu riski de göze alamıyorum.. Allaha çok yalvarmıştım evlat sınavım burda bitsin die pozitifi gördüğümde... şimdi kalbi atan bebeklerimi öldürme ihtimalim var... bana dua edin
Teşekkürler bilgi için:) mutlu oldum ama okuyorum hamilelik için bele yapılıyormuş sanırım benimki boynumdan oldu ama inşallah ben de hamile kalırım:)Bende hacamat yaptırdım tabi başta sünnet ve sağlık sıhhat için hem nisanda hemde mayısta. Ne iz kalıyor nede acı hissediyorsunuz bden olarak öyle rahatlaticiki. Bu arada hacamat sonrası gebe kalanlarda çok gittiğim kadınla konuştum özellikle gidenler varmış
Çook geçmiş olsun canım inan çok üzüldümKızlar dün kontrolüm vardı . Öncesinde yoğun bir kanamam geldi acile gittik. Malesef anomal gebelik ve düşük başlamış. Yarın sabah kürtaj olacağım.
Allah sabır versin canım. Daha saglıklısını en kısa zamanda tekrar sana kavuştursunKızlar dün kontrolüm vardı . Öncesinde yoğun bir kanamam geldi acile gittik. Malesef anomal gebelik ve düşük başlamış. Yarın sabah kürtaj olacağım.
Geçmiş olsun canım. Doktorun ne diyorsa harfiyen uygula inşallah atlatırsınız bu zor gunleriAllah sabır versin canım sağlıklı bebek versin Allah cümlemize .. bugün ben de inanılmaz büyük bir iki avuç dolusu pıhtı düşürdüm acile koştuk... gitti dedim kesin ölüp ölüp dirildim şu anki durumunu çok iyi anlıyorum Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok... benimkiler duruyormuş ama hazırlıklı ol böle kanamalar çok olacak dendi...çok zor bir süreçmiş zor bir sınav.. Allah başa vermesin, geçmiş olsun başın sağ olsun cnm, kadın olmAk ne zormuş
Evet belden ve sanırım kasiklardan ama hacamatin anlamı derinin altında biriken pis kanı temizlemek bence nerden olursa olsun vücuda çok ii geliyor şifa olsun sanada İNŞALLAHTeşekkürler bilgi için. inşallah ben de hamile kalırım ama benim tansiyondu ya boynumun altına yaptırlar. Olsun belki bende de o etkiyi yapar
En doğru kararı sen vereceksin. Şimdi bemi taşlayacaklar ama bence kimse engelli olarak doğmak istemez, özellikle ülkemizde malesef gerekli rahat edecekleri, eğitim görecekleri bir ortam yok.. Elbette senin kararın ama ne karar verirsen ver biz sana desteğiz. Ama 3üne de sen bakacaksın, sen ve eşin.. Her şey gönlünce olsun canım. Canını sıkma canım benim, her şey olacağına varır sen iyi ol yeter
Teşekkürler bilgi için:) mutlu oldum ama okuyorum hamilelik için bele yapılıyormuş sanırım benimki boynumdan oldu ama inşallah ben de hamile kalırım:)
Çook geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm
Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanacam regl gelince kürtaj sonrası yumurta takibini anlamıyorum
bence yap canım ama tabi yine de sen bilirsin güzel bi motive pozitif bi enerji oluyo o totem insana :) tabi tercih ssenin :)
malesef pek hayırlı haber yok bende kızlarbebeklerin biri tek yumurta ikizi olarak bölünmüş kanamayla acile gittik orda öğrendik üçüz olduklarını.. en riskli olan tek yumurtaymış monokorniyotik monoamniyotik miş bebekleri ayıran bir zar yok.. doktor ikizleri sonlandırmak istior.. önce yapamam dedim hepsini sağlıklı doğurma ihtimalin yok dior mutlaka biri hasta olur özürlü olur dior.. bu riski de göze alamıyorum.. Allaha çok yalvarmıştım evlat sınavım burda bitsin die pozitifi gördüğümde... şimdi kalbi atan bebeklerimi öldürme ihtimalim var... bana dua edin
Kızlar dün kontrolüm vardı . Öncesinde yoğun bir kanamam geldi acile gittik. Malesef anomal gebelik ve düşük başlamış. Yarın sabah kürtaj olacağım.
oh oh pek yakıştı takvimmm :) Allah tamamına erdirsin inşallah :)haydi yapıyım o zaman ve bu sefer 40. hafta da sileyim :)
Teşekkür ederiimEvet belden ve sanırım kasiklardan ama hacamatin anlamı derinin altında biriken pis kanı temizlemek bence nerden olursa olsun vücuda çok ii geliyor şifa olsun sanada İNŞALLAH
Yaaa hadi inşallah diyoruumm senin geçen totemin tutmuştu umarım bu da tutaarrhaydi yapıyım o zaman ve bu sefer 40. hafta da sileyim :)
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağınaaKızlar merhaba aralıktan beri gelmedim bu foruma ama ne kadar çok hamilemiz olmuş maşallah, bende bekliyorum artık bebişimi hayırlısıyla, Allah isteyen herkese nasip eder İnşallah
Canım takvimin çok güzel olmuş hiç kaldirmaman dileğiyle :) bende takvim koyduğum ay hamile kaldım hatırlarsın :)offf yaaa, dün girememiştim hiç. Çok üzüldüm umarım en kısa sürede gelsin sağlıklı bebeğin.
testleri al tatlım, beraber takip ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?