- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.761
Hayırlı olsun cnm, bal polen arı sütü ye her sabah aktardan organik olanını al, yumurta kalitesini artırıor... ananas yemeye çalış transferden sonraki üç güne kadar, transfer günü sabah havuç suyuna başla her sabah akşam bir bardak.. kabak çekirdeği ye transferden sonra.. Sonra gelsin mucizelerKizlar tup bebege basladk yarin ilk ignemi vurulcm insllh bebisim tutunur
hayırlısı olsun canım benim..şu bekleme süreci gerçekten çok zor
hele acaba sorusu insanı kemiren bitiren bir soru
varsa mutlu oluruz yoksa da hiç değilse o beslediğimiz umudumuzu bir daha ki aya saklarız içinden ne geliyorsa onu yap cnm bnm hayırlısı neyse o olsun
Yaptın mı testi cnm
hacemat mı.... ayy canım benim nasıl yaptırdın bana hiç yaptıramam gibi geliyor
belki de ondandır...inşallah geceyi değerlendirmişsindir
Kizlar tup bebege basladk yarin ilk ignemi vurulcm insllh bebisim tutunur
Yaa evet alayım o zaman. İnşallah bitmemiştir misafirim geldi, cumartesiye kadar bendeler.. Umarım yine kaçırmam
Yaptın mı tatlım?? Benim bildiğim bu iyi bi tablo, inşallah güzel haber gelir
Tansiyon yüzünden çok korkmuştum o korkuyla tamam dedim valla.. Nasıl yaptırdım ben de bilmiyorum:) yok canım değerlendiremedikcumartesiye kadar da olmaz, misafirim var.. Yine başladık yani:))
İnşallah canım:)) inşallah her şey güzel ve gönlünce olur..
evet bende çok merak ettim hacemat ne??hacemat nedir ???
Bende iki tane istiyorummmmm:)Hayırlı olsun cnm, bal polen arı sütü ye her sabah aktardan organik olanını al, yumurta kalitesini artırıor... ananas yemeye çalış transferden sonraki üç güne kadar, transfer günü sabah havuç suyuna başla her sabah akşam bir bardak.. kabak çekirdeği ye transferden sonra.. Sonra gelsin mucizeler
biveee kırmızııııı
Hayırlısı artık inşallah bir dahaki ay güzel haberler alırız tam gaz çalışmaya devam sanırım bnm de gelecek karnım ağrıyor adet ağrısı gi
bi
doktor üç hafta sonra gel dedi daha bi hafta var ama ben pazartesi gideceğim dayanamıorum :) evham gelio iyi olduklarını görmek duymak istiorum Allah bize bağışlasın bebişlerimizi...angel-devil bebişler nasıl? ultrason fotolarını bekliyoruz :)
2.adet dönemin değil mi?ben bekliyordum tatlım, zaten bu ay benim normalde korunmam daha iyiydi biliyorsun. Hayırlısı deyip önümüzdeki aya bakmalıyız :)
Senin gelmeyecek, kendini şartlandırma. bu ay hepinizden sırayla güzel haber alıp, son golü de ben atarım inşallah ve tüm listeye hamişi yazarız
Çok yardımcı olamıycam ben de çok bilmiyorum ama karşı komşum fizyoterapist ve hastanede yapıyor bunu normalde fizik tedavi amaçlı. Yani kupa gibi bir şey koyuyorlar sorunlu bölgeye sonra oradan kan alıyorlar. Sözde çok hastalığa deva oluyormuş.. Bana çok anlatıyordu ama benim aklıma yatmamıştı, o gün tansiyonum yükseldi ona gittim akşam limon falan kar etmedi. O da bu düşürür dedi ben de o panikle tamam dedim. İşte bitince de başka hastalığın varsa da iyi gelecek falan dedi.. Sonra akıntın erkenden olunca ben de bi acaba oldum?? Efsunsuz da dedi ya farklı bir şey yaptın mı diye aklıma o geldi.hacemat nedir ???
Yaaa yatmıyoruz ki.. Dengem sapıttı cidden, neyse pazar didiyorlar.. Bu arada akıntım hafif kanlı geldi bugün. Sanırım iyi çatladı ve boş geçtik yine.. Ya da kistim azdıTatlım misafir filan dinlemeyin. onlar yatıp uyusun
Canım yukarda anlattım seni de etiketledim. Açıkcası çok bilgim yok, ama arkadaş hastanede de yapıyor diye o panikle tamam dedim, tansiyonum da düştü bu arada:) ama limon muu o hacemat mı onu bilemem.. :))evet bende çok merak ettim hacemat ne??
Yaa olsun dur bakalım, vücut kendini toparlıyor, bir dahaki aya artıkveee kırmızııııı
Sormaa yaa.. Bir de beklemiyordum şoke oldum resmen :O kısmet artık olsun diyorum.. Bir dahaki ay gelmez kimse herhalde.. Bir de akıntım bugün kanlı geldi iyi ki olmamış ona bağlardım belkiHomely_angel hayırlısı canım bende de adet belirtileri var bir sinir bir tripler...
ve tatlı krizi hayırlısı artık
Bu hafta zihin engelli bireylerle ilgili seminer vardı...
Doğum öncesi ve doğum anı faktörlerini duydukça bir kez daha hayırlısı Rabbimden diyorum...
gulit_me ayyy tatlım senin şu misafirlerine uyuz oluyorum....
hem her ortamda bebek bebek diye tuttururlar hem fırsat vermezler
canım projemi çarşamba günü teslim ettim şükürler olsun atlattım perşembe günüde hem şeker yüklemem hem detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda çıktı :) ama bebişimin biraz başı büyükmüş o da normal doğuma engel olabilirmiş bakalım hayırlısı olsun...interiorarchitect nerelerdesin tatlım, yoksun ortalarda???
hacemat nedir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?