- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.641
teşekkür ederim canımm.. darısı sana olsun inşşş!! 3yılın sonunda kavuştum bebelerime inş kucağıma almak ta nasip olur..angel-devil Can'ım yaa Nasıl Mutlu oluyorum senin guzel haberlerine insaallah sagkikla kucağına alırsın yavrularını maşallah ikisine de
Canım ben geçen ay 1 hafta geciktim.. Hayatımda bir ilk!! Bu ayı hesaplayamadım tam o yüzden. Telefondaki uygulama bugünü gösteriyordu, olmadım.. Ya havalar ya da bizim vücut hazırlık yapıyorKızlar adet oldum sabah gecikmenin 3. Gününde oldum mevsimler olabilir diyorlar gecikme icin.. geçen ayda iki gun erken olmustumiki aydır bir düzensizlik var neden olabilir acaba dr gitmeli miyim iki adet evvel ki temiz donemde dr gitmiştim hersey gayet yolundaydı testler tahliller filan da
Masallah canim. Gule gule buyut artik miniginiGünaydın arkadaşlar listedeki bir hamiş olarak durumumu bildireyim dedim 36 haftalıklen perşembe günü suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım epiduralli normal doğum ile dikişsiz gayet güzel bir doğum oldu ancak Bebek'te solunum yetersizliği oldu kuvezde hala her an çıkabilir dün emzirdim gayet iyi çok şükür hamişlere zamanında rahat sağlıklı doğumlar Bebek isteyenlere tez zamanda sağlıklı hamilelikler dilerim
Kolay bir doğum yapmana çok sevindim, sen ve bebeğim de iyiymişsiniz harika haber bunlar:)) miniğin en kısa zamanda çıkar inşallah, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, analı babalı büyütün inşallahhGünaydın arkadaşlar listedeki bir hamiş olarak durumumu bildireyim dedim 36 haftalıklen perşembe günü suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım epiduralli normal doğum ile dikişsiz gayet güzel bir doğum oldu ancak Bebek'te solunum yetersizliği oldu kuvezde hala her an çıkabilir dün emzirdim gayet iyi çok şükür hamişlere zamanında rahat sağlıklı doğumlar Bebek isteyenlere tez zamanda sağlıklı hamilelikler dilerim
Hayırlı, uğurlu olsun bebişin. Allah analu babalı büyütsün. Ve kolay bir doğum yapman çok güzel.Günaydın arkadaşlar listedeki bir hamiş olarak durumumu bildireyim dedim 36 haftalıklen perşembe günü suyumun gelmesiyle 4 saat içinde doğum yaptım epiduralli normal doğum ile dikişsiz gayet güzel bir doğum oldu ancak Bebek'te solunum yetersizliği oldu kuvezde hala her an çıkabilir dün emzirdim gayet iyi çok şükür hamişlere zamanında rahat sağlıklı doğumlar Bebek isteyenlere tez zamanda sağlıklı hamilelikler dilerim
Çok sevındım canım. Adaş olacak kızlarımız desene ben ikinci bir isim dusunmedım ama zeynep ve mina uyumlu olmuş. Adıyla dogup buyusun kuzucukMerhaba kızlar, cuma kontrole gittik ve kızımız gayet iyi. İsmine de karar verdik. Allah izin verirse Zeynep Mina koyacağız adını. Sizlere de haber vereyim dedim :)Homely_angel @jindam mf_d Beyazmelek16
Yine başa sardık desene:)Homely_angel ben regl oldum. Yeni bat 11 haziran
ben bu ay hem ateş ölçücem hem de ovulasyon testi ile takip edicem.inşallah ramazan bize de bereket getirir her anlamdaHomely_angel ben regl oldum. Yeni bat 11 haziran
Yine başa sardık desene:)
Aynen canım:))) ya ben ovülayon testi yapmıştım hep 14. Gün koyulaşıyordu ve bilince bana ve eşime bir şey oluyor, o gün birliktelik yaşayamıyoruz.. Bilmiyorum şu an kafm karıştı amaben bu ay hem ateş ölçücem hem de ovulasyon testi ile takip edicem.inşallah ramazan bize de bereket getirir her anlamda
Benim bat 15 haziran.
adıyla yaşasın canım inşallah sağlıkla sıhatle isim bulmak çok rahatlatıcı birşey üzerinden kocaman bir yük kalkmış gibi hissediyorsunMerhaba kızlar, cuma kontrole gittik ve kızımız gayet iyi. İsmine de karar verdik. Allah izin verirse Zeynep Mina koyacağız adını. Sizlere de haber vereyim dedim :)Homely_angel @jindam mf_d Beyazmelek16
Geçen ay testle takip ettim ama 32.gün yumurtlayacağım aklımın ucundan bile geçmemişti.ben de testi düzgün yapmadım sanıyordum.inşallah dediğin gibi testlere gerek kalmaz.senin de kritik günlerin galiba.iyi değerlendir bakalım belki yaza hamile olarak gireriz.
Kızlar adet oldum sabah gecikmenin 3. Gününde oldum mevsimler olabilir diyorlar gecikme icin.. geçen ayda iki gun erken olmustumiki aydır bir düzensizlik var neden olabilir acaba dr gitmeli miyim iki adet evvel ki temiz donemde dr gitmiştim hersey gayet yolundaydı testler tahliller filan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?