• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın kızlar nasılsınız benim yum yum bu ay gec oldu 19.gün çift cizgiyi gördüm 30 nisanda cumartesi 14.gün olacak beklemedeyim pazar test yapacagım adet olmasam :işsiz: hepiniz dualarımdasınız :dua: :anne:

iyiydir tatlım, ben de dün ovu testinde koyulaşmayı gördüm, herhalde en koyuyu bugün yakalarım. hadi bakalım hafta sonu senden mutlu haberi bekleyeceğiz o zaman :anneadayı:

iyiydir tatlım, ben de dün ovu testinde koyulaşmayı gördüm, herhalde en koyuyu bugün yakalarım. hadi bakalım hafta sonu senden mutlu haberi bekleyeceğiz o zaman :anneadayı:
İnşAllah canım cok umutluyum bu ay degişik heyecanlı hissediyorum bakalım :dondurma: hadi sıkı calısın bi kac gün canım bu ay senden güzel haberi alalım :anne::anneadayı:

İnşAllah canım cok umutluyum bu ay degişik heyecanlı hissediyorum bakalım :dondurma: hadi sıkı calısın bi kac gün canım bu ay senden güzel haberi alalım :anne::anneadayı:

benim de içimdeki his senden bomba haber gelecekmiş gibi.

bu ay benim için deneme ayı tatlım, vücut daha hazır olmayabilir. o yüzden çok umutlanmayacağım, akışına bırakıyorum.

benim de içimdeki his senden bomba haber gelecekmiş gibi.

bu ay benim için deneme ayı tatlım, vücut daha hazır olmayabilir. o yüzden çok umutlanmayacağım, akışına bırakıyorum.
hayırlısı olsun canım olacak Allahın izniyle hep aklıma geliyorsunuz namazlarda sizlere dua ediyorum :dua: bu ay cok calıstım incir kürü yaptım kendime eşime keci boynuzu kürü cevizler ballar cerezler keçi boynuzu özleri hayırlısıyla tutmustur inşAllah :KK36::anne::anneadayı::KK200:

hayırlısı olsun canım olacak Allahın izniyle hep aklıma geliyorsunuz namazlarda sizlere dua ediyorum :dua: bu ay cok calıstım incir kürü yaptım kendime eşime keci boynuzu kürü cevizler ballar cerezler keçi boynuzu özleri hayırlısıyla tutmustur inşAllah :KK36::anne::anneadayı::KK200:

teşekkür ederiz canım, Allah dualarını karşılıksız bırakmasın inş.
ben de meraklandım şimdi, pazar günü gelse de öğrensek sonucu :dua:

İnsallah canim ya heyecanla bekliyorum 10 gün kaldi doğum kontrol hapini bitirmeye adetin 3.günüde basliyorum ins tüp bebeğe

Geçen ay da biz burada tüp bebek heyecanı bekledik, bu ay da seni bekleyeceğiz ve güzel sonucu alacağız inşallah :)

angel-devil angel-devil şimdi ikizleri bekliyor :) sıra sen de :)

Geçen ay da biz burada tüp bebek heyecanı bekledik, bu ay da seni bekleyeceğiz ve güzel sonucu alacağız inşallah :)

angel-devil angel-devil şimdi ikizleri bekliyor :) sıra sen de :)
Masallah allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins angel-devil angel-devil in ins bende güzel haberler verebilirim cok heyecanliyim yaa

makdemir makdemir ilk hamişlerimizdendin, gördün ki yarın doğum varmış. Dualarımız seninle olsun, sağlıklı gelsin bebeğin kollarına. Fırsatın olunca bizi de bilgilendirirsen seviniriz :)
Evett canım çok teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun inşallah bilgi vericem mutlaka Rabbim sizede nasip etsin :)

dilfeza dilfeza ardaemre ardaemre bat günü gelmiş de geçmiş bile :) yok di mi kırmızılar? haydi biz hamişiz diyin :KK19:
Cm'n benim gecen ay iki gun erken oldu adetim bu ay ona gire 9 mayıstı bat ama 11 de olabilirdi eski düzenime gore buna gore bir gun gecti günüm fkt tüm adet belirtileri var alnım da sivilce cikti belim de agri var goguslerim de cok gazla sızlama var bakalım yarın olmazsan test yapivam

Cm'n benim gecen ay iki gun erken oldu adetim bu ay ona gire 9 mayıstı bat ama 11 de olabilirdi eski düzenime gore buna gore bir gun gecti günüm fkt tüm adet belirtileri var alnım da sivilce cikti belim de agri var goguslerim de cok gazla sızlama var bakalım yarın olmazsan test yapivam

hadi inşallah, o dönemde de regl belirtileri var zaten. ayy heyecan yaptın, senden de gelsin bebiş haberiiii :dua:

Kuzum çatlatma iğnesi burulmuştum biliyorsun dün 14.gundu kan verdim 0.48 çıktı bugun 15.gun ne gelen var ne giden kafam çorba oldu

2 gün daha bekle bakalım tatlım, bu iğneleri pek bilmiyorum o yüzden çok yorum yapamadım. Hayırlısı olsun, senin nazlı kız bir türlü karar veremedi ne zaman geleceğine :)

Back