- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.621
Olabilir bugünü de değerlendir bence bu arada hala adet olmadım test yapicam test Alicam cok heyecanlıyım ama nedense bir yanım yok diyor ama neden gecikti ki gecen ay erken oldum iki gun bu ay iki gun gecikti hatta gecen aya gore 4 gun gecikmiş oluyor erken olarak hesap yaparsam :)kızlar benim ovulasyon testi dün akşam da bugün öğlen de kopkoyu
çatlayamadı mı benim yumoşlar acaba
hadi bakalım canım inşallah hamilesindir. test yapınca resmini atsana bizde bir bakalımOlabilir bugünü de değerlendir bence bu arada hala adet olmadım test yapicam test Alicam cok heyecanlıyım ama nedense bir yanım yok diyor ama neden gecikti ki gecen ay erken oldum iki gun bu ay iki gun gecikti hatta gecen aya gore 4 gun gecikmiş oluyor erken olarak hesap yaparsam :)
Olabilir bugünü de değerlendir bence bu arada hala adet olmadım test yapicam test Alicam cok heyecanlıyım ama nedense bir yanım yok diyor ama neden gecikti ki gecen ay erken oldum iki gun bu ay iki gun gecikti hatta gecen aya gore 4 gun gecikmiş oluyor erken olarak hesap yaparsam :)
Bence sabah muhakkak degerlendir canim. Biliyorsun sabah spermler daha aktif oluyor. Ben hamile kaldigimda da sabahlari olmustu ovulasyon gunlerimde iliskiAkşam bir test daha yapayım da tatlım, ona göre bu akşam veya yarın sabah değerlendirelim diyorum.
hadi al test de yap o zaman, hemencik bize de at ama meraktan çatlamıyım buralarda
Oglum ateşliydi biraz dr getirdim çıkınca eczaneden Alicam test olumlj olursa kan veririm
İns :) ama kızlar ya tam sol rahim kısmına ara ara adet sancısı boyle batma gibi bisey oluyor ondan cok ümitlenmiyorum fkt iki gun gecti bakalım hayrolsun insaallah ..
Bence sabah muhakkak degerlendir canim. Biliyorsun sabah spermler daha aktif oluyor. Ben hamile kaldigimda da sabahlari olmustu ovulasyon gunlerimde iliski
Burdayım bebeğim arada girip bakıyorum.bat yarın ama gelecek gibi gözükmüyor.muhtemelen ben bu ay yine 40 lı günleri görücem:/ada_aras canım nerelerdesin kaç gündür yoksun ortalarda?
Kız sen de ovu beklerken hamile olabilir misin?ayyy inşallah.kızlar benim ovulasyon testi dün akşam da bugün öğlen de kopkoyu
çatlayamadı mı benim yumoşlar acaba
tatlıım evett keremle kerim geliyo galiba :)interiorarchitect canım vjinal ultrason ikisi de sağ da... erkek mi oluo ikisi de 6+3 ultrason.. çok uykum var herkes erkek dior ... o zmn kerim& kerem gelior
Ayyy babası öle istiodu sevincek.. benim için bi kız bir erkek çok iyi olurdu ya olsun bi de kız doğurruz artık inşşştatlıım evett keremle kerim geliyo galiba :)
yine de belli olmaz tatlım benim oğluş ters köşe yaptı :) sağdaydı hep kız dedimm :) bi baktın bi kız bi erkek ohh tadından yenmez :) sağlıkla gelsin mucizeler :)Ayyy babası öle istiodu sevincek.. benim için bi kız bir erkek çok iyi olurdu ya olsun bi de kız doğurruz artık inşşşAllah herkese yaşatsın çok büyük bi mucize!!
bKizlar detaylidan geldik. Kizimiz cok utangac olacak sanirim bir turlu yuzunu gostermedi. Dun 2 kez bugun 2 kez ultrasona girdim de anca gorebildik. Cok sukur hersey yolunda 26cm ve 416gr olmusuz. Bu da resmimiz
Burdayım bebeğim arada girip bakıyorum.bat yarın ama gelecek gibi gözükmüyor.muhtemelen ben bu ay yine 40 lı günleri görücem:/
Ya şu bat gününü bilenlerin avcundan su mu içsem acaba:)
Yok ama bu kez kararlıyım adet olduğum gün netten test sipariş edicem ayrıca ateş de ölçücem bakalım.
Kız sen de ovu beklerken hamile olabilir misin?ayyy inşallah.
Sen üzücü haberi verince biri sana "babannem düşüğün arkası çabuk gelir der" yazmıştı.ben de o an senin çok beklemeyeceğini düşünmüştüm inşallah da öyle olur.rabbim bu sefer sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah ikimize de.
Geçen ay testle takip ettim ama 32.gün yumurtlayacağım aklımın ucundan bile geçmemişti.ben de testi düzgün yapmadım sanıyordum.inşallah dediğin gibi testlere gerek kalmaz.senin de kritik günlerin galiba.iyi değerlendir bakalım belki yaza hamile olarak gireriz.En kolayı testle takip tatlım, ama ya hamişsen :) belki de gerek kalmaz testlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?