• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

aa bilmiyordum, tazesini de bulurum. Bazı manavlar var, her mevsim bulunuyor.
bulabilirsen her ikisini de dene ağzının içine iyice sür canım. benim de olmuştu bir keresinde yemek yiyemiyordum artık. dairede bir abi getirdi bana reçerili bir gün yedim böyle her tarafına sürerek ağzımın ertesi güne hiçirşey kalmadı

A arzerk cin Homely_angel Homely_angel a katılıyorum. bizim de öyle oldu. bulamıyorduk bir türlü isim. bir anda ikimizin de hoşuna gitti ONUR ismi ve evet bu olmalı dedik emin ol senin de öyle olacaktır. bir anda benimseyeeksin

inşallah canım, ama test sonucunu yaz mutlaka çok merak ettim
Cnm 4,36 snucum.kimyasal gebelik gevirmisim.bir ay korun dediler.dusuk yasamissin dediler zaten esimde temmuz ayına kadar yok burda nasip dglms çok üzüldüm

Cnm 4,36 snucum.kimyasal gebelik gevirmisim.bir ay korun dediler.dusuk yasamissin dediler zaten esimde temmuz ayına kadar yok burda nasip dglms çok üzüldüm
üzülme canım. korunma da ben de kimyasal gebeliğin ardından hemen hamile kaldım adetim biraz geç oldu iki ay kadr adet olmadım. adet olduktan sonra da birdaha adet olmadım hamile kalmışım. inaşllah seni de öyle olur. bu kimyasal gebelikte korummana gerek yok. karın kasık ağrıların bir sonraki adetine kadar devam edecektir. bir sonraki adetin de biraz sancılı olabilir yoğnu olabilir. ondan sonra hamile kalırsın gör bak

üzülme canım. korunma da ben de kimyasal gebeliğin ardından hemen hamile kaldım adetim biraz geç oldu iki ay kadr adet olmadım. adet olduktan sonra da birdaha adet olmadım hamile kalmışım. inaşllah seni de öyle olur. bu kimyasal gebelikte korummana gerek yok. karın kasık ağrıların bir sonraki adetine kadar devam edecektir. bir sonraki adetin de biraz sancılı olabilir yoğnu olabilir. ondan sonra hamile kalırsın gör bak
Evet bende bu kasık ağrısı ne zmn geçer DİE dusunuodum.yarn yumurtlama günüm ya ikiye katlandı bugün sancm.bnm ovulasyon da da agrim oluyor çünkü.bide bnm eşim yanmda dgl temmuzda bayramda gelecek yani mecbur koruncam.olsun ama en azndan tutmuştu,2,5 senedr hiç tutmamisti.

Ama şöyle bir şeyde var bir daha adetim gecikmeden test yapmayacağım.emin olmadan kesinlikle mesela ben şüphelenip kanama ustune test yapmasam bunu da bilmeyecektm kendiliğinden geçip gdecekti.uzulmeyecekyim hiç dglse.hayrlisi buymus bilmem gerekiyor muş ins bayramda tutar

bulabilirsen her ikisini de dene ağzının içine iyice sür canım. benim de olmuştu bir keresinde yemek yiyemiyordum artık. dairede bir abi getirdi bana reçerili bir gün yedim böyle her tarafına sürerek ağzımın ertesi güne hiçirşey kalmadı

tamam tatlım bu akşam bulayım bir yerlerden. gerçi uçuk benim için sıradan bir şey çok fazla çıkartıyorum.

Ama şöyle bir şeyde var bir daha adetim gecikmeden test yapmayacağım.emin olmadan kesinlikle mesela ben şüphelenip kanama ustune test yapmasam bunu da bilmeyecektm kendiliğinden geçip gdecekti.uzulmeyecekyim hiç dglse.hayrlisi buymus bilmem gerekiyor muş ins bayramda tutar

Canım üzme kendini, kimyasal gebelik bir çok kadının fark etmeden yaşadığı bir durummuş. Üstelik kimyasal gebelik sonrası çoğu bayan hamile kalıyor. Güzel düşün güzel olsun her şey ;)

Canım üzme kendini, kimyasal gebelik bir çok kadının fark etmeden yaşadığı bir durummuş. Üstelik kimyasal gebelik sonrası çoğu bayan hamile kalıyor. Güzel düşün güzel olsun her şey :KK66:
Evet öyle oluyor eşim temmuzda gelecek bayramda ovulasyon dönemine denk geliyor ins o ay tutar

günaydın tatlım. sende bizden çok farklı değilsin sende bir anne adayısın sonuçta anne olmak isteyen herkes anne adayı bence, senin de geçmiş anneler günün kutlu olsun, allah da kolaylık versin canım. yoğunluğunu kolayca atlat inşallah
Teşekkür ederiimm:oops: inşallah anne olabiliriZ bizler de.. Sınav dileğin için de teşekkür ederim, haftaya bitiyor inşallah:)

Homely_angel Homely_angel canım benim çok teşekkür ederim, aynen haftayadan sonra tam gaz sizinleyim inşallah:KK200: bakalım her şey güZel olur inşallah:anne:

evet canım bende yaşayınca öğrendim bu kimyasal gebeliği hemen hemen her kadın yaşarmış ve gecikmiş bir adet olarak adlandırırlarmış bilmeden yani, ben de senin gibiyim canım benim eşim de şehir dışında çoğunlukla hamile kaldığım ay sadece 4 günlüğüne gelmişti inşallah ardına hemen hamile kalırsın hiç canını sıkma ben öyle olmuştum,

aynen de dediğin gibi adetin geçmeden enazından 5 gün geçmeden test yapma o zaman strese giriyor insan

Teşekkür ederiimm:oops: inşallah anne olabiliriZ bizler de.. Sınav dileğin için de teşekkür ederim, haftaya bitiyor inşallah:)

Homely_angel Homely_angel canım benim çok teşekkür ederim, aynen haftayadan sonra tam gaz sizinleyim inşallah:KK200: bakalım her şey güZel olur inşallah:anne:

olacak olacak güzel olacak :) inanalım ki enerjimiz de pozitif olsun ve hep olumlu şeyleri çeksin bize.

Back