- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.581
Yani bi doktora görünüp alırsan daha iyi olur canım bazen iğne tedavisi veriyorlar bana iğne şeklinde vermişti doktorum o zaman hamile değildimaklıma geldi aslında B12 vitamini alıp içsem mi acaba?
bulabilirsen her ikisini de dene ağzının içine iyice sür canım. benim de olmuştu bir keresinde yemek yiyemiyordum artık. dairede bir abi getirdi bana reçerili bir gün yedim böyle her tarafına sürerek ağzımın ertesi güne hiçirşey kalmadıaa bilmiyordum, tazesini de bulurum. Bazı manavlar var, her mevsim bulunuyor.
Cnm 4,36 snucum.kimyasal gebelik gevirmisim.bir ay korun dediler.dusuk yasamissin dediler zaten esimde temmuz ayına kadar yok burda nasip dglms çok üzüldüminşallah canım, ama test sonucunu yaz mutlaka çok merak ettim
üzülme canım. korunma da ben de kimyasal gebeliğin ardından hemen hamile kaldım adetim biraz geç oldu iki ay kadr adet olmadım. adet olduktan sonra da birdaha adet olmadım hamile kalmışım. inaşllah seni de öyle olur. bu kimyasal gebelikte korummana gerek yok. karın kasık ağrıların bir sonraki adetine kadar devam edecektir. bir sonraki adetin de biraz sancılı olabilir yoğnu olabilir. ondan sonra hamile kalırsın gör bakCnm 4,36 snucum.kimyasal gebelik gevirmisim.bir ay korun dediler.dusuk yasamissin dediler zaten esimde temmuz ayına kadar yok burda nasip dglms çok üzüldüm
Evet bende bu kasık ağrısı ne zmn geçer DİE dusunuodum.yarn yumurtlama günüm ya ikiye katlandı bugün sancm.bnm ovulasyon da da agrim oluyor çünkü.bide bnm eşim yanmda dgl temmuzda bayramda gelecek yani mecbur koruncam.olsun ama en azndan tutmuştu,2,5 senedr hiç tutmamisti.üzülme canım. korunma da ben de kimyasal gebeliğin ardından hemen hamile kaldım adetim biraz geç oldu iki ay kadr adet olmadım. adet olduktan sonra da birdaha adet olmadım hamile kalmışım. inaşllah seni de öyle olur. bu kimyasal gebelikte korummana gerek yok. karın kasık ağrıların bir sonraki adetine kadar devam edecektir. bir sonraki adetin de biraz sancılı olabilir yoğnu olabilir. ondan sonra hamile kalırsın gör bak
Ama şöyle bir şeyde var bir daha adetim gecikmeden test yapmayacağım.emin olmadan kesinlikle mesela ben şüphelenip kanama ustune test yapmasam bunu da bilmeyecektm kendiliğinden geçip gdecekti.uzulmeyecekyim hiç dglse.hayrlisi buymus bilmem gerekiyor muş ins bayramda tutarüzülme canım. korunma da ben de kimyasal gebeliğin ardından hemen hamile kaldım adetim biraz geç oldu iki ay kadr adet olmadım. adet olduktan sonra da birdaha adet olmadım hamile kalmışım. inaşllah seni de öyle olur. bu kimyasal gebelikte korummana gerek yok. karın kasık ağrıların bir sonraki adetine kadar devam edecektir. bir sonraki adetin de biraz sancılı olabilir yoğnu olabilir. ondan sonra hamile kalırsın gör bak
Yani bi doktora görünüp alırsan daha iyi olur canım bazen iğne tedavisi veriyorlar bana iğne şeklinde vermişti doktorum o zaman hamile değildim
bulabilirsen her ikisini de dene ağzının içine iyice sür canım. benim de olmuştu bir keresinde yemek yiyemiyordum artık. dairede bir abi getirdi bana reçerili bir gün yedim böyle her tarafına sürerek ağzımın ertesi güne hiçirşey kalmadı
Ama şöyle bir şeyde var bir daha adetim gecikmeden test yapmayacağım.emin olmadan kesinlikle mesela ben şüphelenip kanama ustune test yapmasam bunu da bilmeyecektm kendiliğinden geçip gdecekti.uzulmeyecekyim hiç dglse.hayrlisi buymus bilmem gerekiyor muş ins bayramda tutar
Bebise hazırlık olarak düşün tatlım :)ufff yine mi doktor, yine mi iğne
Evet öyle oluyor eşim temmuzda gelecek bayramda ovulasyon dönemine denk geliyor ins o ay tutarCanım üzme kendini, kimyasal gebelik bir çok kadının fark etmeden yaşadığı bir durummuş. Üstelik kimyasal gebelik sonrası çoğu bayan hamile kalıyor. Güzel düşün güzel olsun her şey
Bebise hazırlık olarak düşün tatlım :)
Hadi bakalım inşallah :)Evet öyle oluyor eşim temmuzda gelecek bayramda ovulasyon dönemine denk geliyor ins o ay tutar
Teşekkür ederiimmgünaydın tatlım. sende bizden çok farklı değilsin sende bir anne adayısın sonuçta anne olmak isteyen herkes anne adayı bence, senin de geçmiş anneler günün kutlu olsun, allah da kolaylık versin canım. yoğunluğunu kolayca atlat inşallah
evet canım bende yaşayınca öğrendim bu kimyasal gebeliği hemen hemen her kadın yaşarmış ve gecikmiş bir adet olarak adlandırırlarmış bilmeden yani, ben de senin gibiyim canım benim eşim de şehir dışında çoğunlukla hamile kaldığım ay sadece 4 günlüğüne gelmişti inşallah ardına hemen hamile kalırsın hiç canını sıkma ben öyle olmuştum,Ama şöyle bir şeyde var bir daha adetim gecikmeden test yapmayacağım.emin olmadan kesinlikle mesela ben şüphelenip kanama ustune test yapmasam bunu da bilmeyecektm kendiliğinden geçip gdecekti.uzulmeyecekyim hiç dglse.hayrlisi buymus bilmem gerekiyor muş ins bayramda tutar
Homely_angel bende geldimmm :))
Teşekkür ederiimminşallah anne olabiliriZ bizler de.. Sınav dileğin için de teşekkür ederim, haftaya bitiyor inşallah:)
Homely_angel canım benim çok teşekkür ederim, aynen haftayadan sonra tam gaz sizinleyim inşallah bakalım her şey güZel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?