• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ooo harikasın, sana da kocaman maşallah :nazar::nazar::nazar:

o zaman senden de bir göbüş resmi alsak mı?
olabilir. çekeyim ben de bir resim canım zaten ben öncesinde çok kilolu olduğum için mümkün olduğu kadar yememeye çalışıyorum. öğünler dışında yemiyorum pek birşey akşamları falan meyveyle sütle geçiştiriyorum. yoksa 100 kilo olurum. mecburiyetten böyle yani

Bu da bizim nazli kuzumuz Zeynep'imiz....:KK200::KK200::KK200:

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-10-20-38-04-1.png
    Screenshot_2016-05-10-20-38-04-1.png
    222,3 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın kızlar:) ben en yoğun 2 haftama girdim, sık giremiyorum nete.. Gönlüm aklım sizde:) bu arada geçmiş anneler gününüz kutlu olsuun:))

Sekerim sen direk bebisi besliyorsun demek ki. Masallah sana. Keske bizde senin gibi olabilseydik ama napalim bebisler saglikla dogsun da
tutuyorum kendimi canım, yememeye çalışıyorum ben zaten çok kilolu başladım. hamile kaldığımda 83 kiloydum. şimdi 87 kiloyum yani depodakileri kullanıyo benim çocuk. interiorarchitect interiorarchitect a bakıyorum resmine maaşallah zaten bayağı uzun boylu ve zayf canım. benim boyum da kısa şekerim 163 boyum

Günaydın kızlar:) ben en yoğun 2 haftama girdim, sık giremiyorum nete.. Gönlüm aklım sizde:) bu arada geçmiş anneler gününüz kutlu olsuun:))
günaydın tatlım. sende bizden çok farklı değilsin sende bir anne adayısın sonuçta anne olmak isteyen herkes anne adayı bence, senin de geçmiş anneler günün kutlu olsun, allah da kolaylık versin canım. yoğunluğunu kolayca atlat inşallah

Amin :)
Doktora gittim, iyiymiş içerde durumlar. Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle devam et dedi. Korunmuyorum şimdi. Ama normalde benim yumyum günleri olmalıydı, hala koyu çizgi yok. Acaba bu ay yumyum olmayacak mı diye düşünüyorum.
Canımm çok sevindim :) bence geç yumurtlayacaksin sıkı takibe devam :) hadi inşallah güzel haberlerini alırım burdan :)

tutuyorum kendimi canım, yememeye çalışıyorum ben zaten çok kilolu başladım. hamile kaldığımda 83 kiloydum. şimdi 87 kiloyum yani depodakileri kullanıyo benim çocuk. interiorarchitect interiorarchitect a bakıyorum resmine maaşallah zaten bayağı uzun boylu ve zayf canım. benim boyum da kısa şekerim 163 boyum
Canım doğumdan sonra inşallah verirsin emzirp düzenli beslenirsen kızlar bu arada emzirirken çok dikkat etmeliyiz çünkü daha çok kilo alabiliriz hobidi gırtlak yiyerek :) benim görüncem 6 kilo aldı hamileliğinde doğumdan sonra daha da aldı tutamadı yemesini.. Halbuki süt için en faydalı şeyler su ve bol yeşillik sebze ve bakliyat tüketmek bunlarda aynı zamanda kilo vermemizi de sağlayacak şeyler dikkat
Edersek :) şimdi strese girmeyelim şu kadar kilo aldım diye önemli olan doğumdan sonrasi minik kuşlar sağlıkla doğsun da ben topik açarım birlikte kilo verelim diye hep beraber kuş gibi oluruz evvelallah :-) :-)

olabilir. çekeyim ben de bir resim canım zaten ben öncesinde çok kilolu olduğum için mümkün olduğu kadar yememeye çalışıyorum. öğünler dışında yemiyorum pek birşey akşamları falan meyveyle sütle geçiştiriyorum. yoksa 100 kilo olurum. mecburiyetten böyle yani

merakla bekliyoruz o zaman canım :)

sık dişini canım iki hafta sonra bol bol konuşuruz zaten ;) sınavın çok iyi geçsin de o da ayrı enerji versin sana.

Canımm çok sevindim :) bence geç yumurtlayacaksin sıkı takibe devam :) hadi inşallah güzel haberlerini alırım burdan :)

her halde öyle her gün kontrol ediyorum test ile. Ama bu ay çok takmıyorum, vücudum tam toparlanmadı sanki. Dudağımda uçuklar, ağzımın içinde aft filan çıktı.

İnşallah en kısa zamanda bulurum çünkü hazırlıklar yapmak istiyorum... sizlerin de fikirlerini alabilirim aslında isim konhsunda. Bizim aklımızda defne, gökçe, zeynep mina, gülse var. Kızlar bi el atın isim konusuna :) bu isimler dışında farklı önerilere de açığım :)
beyza ismi de çok güzel anlamda güzel benim kız olsa onu koyacaktım.azra da olabilir hz.meryem in isimlerinden.nihal var bide :)

her halde öyle her gün kontrol ediyorum test ile. Ama bu ay çok takmıyorum, vücudum tam toparlanmadı sanki. Dudağımda uçuklar, ağzımın içinde aft filan çıktı.
B 12 ya da d vitamini eksikliği olabilir canım ona göre yemene dikkat edersen toparlarsin tatlım
Ne zaman hayırlısıyla o zaman olsun inşallah canim cok bekletmeden annesini strese sokmadan gelsin inşallah :)

canım ağır içi yaralar için siyah dut çok iyi geliyor. bir günde geçiriyor. reçelini bulablirsen mutlaka ye, böyle ağzının içine tamamına sürerek gün içinde birkaç kaşık.

Canim biz de zeynep koyacagiz ismini bebisimizin :halay: esimde 2 isim istemisti ama anca ikna edebildim tek isme. 2 isimli olmak zor bence. Ben yasiyorum goruyorum
Zeynep ismi çok çok fazla. Bu yüzden koymak istemiyorum. Okula başladığında zeyneplerle dolu olacakmış gibi hissediyorum. Diğer taraftan da zeynep çok anlamlı ve çok güzel bir isim.

Canım hepsi güzel bence. Ama içlerinde favorim Defne, hatta benim kızım olursa da düşündüğüm isimlerden biri.

Öneri olarak da: Tuana, Destina, Esila, Kumsal, Deniz :) Bunlar benim sevdiğim kız isimleri.
Bir türlü karar veremiyoruz canım. Bu gidişle isimsiz kalacak kuzum. Defne çok hoşuma gidiyor ama son zamanlarda çok moda oldu. Bu yüzden kararsızım.

B 12 ya da d vitamini eksikliği olabilir canım ona göre yemene dikkat edersen toparlarsin tatlım
Ne zaman hayırlısıyla o zaman olsun inşallah canim cok bekletmeden annesini strese sokmadan gelsin inşallah :)

aklıma geldi aslında B12 vitamini alıp içsem mi acaba?

canım ağır içi yaralar için siyah dut çok iyi geliyor. bir günde geçiriyor. reçelini bulablirsen mutlaka ye, böyle ağzının içine tamamına sürerek gün içinde birkaç kaşık.

aa bilmiyordum, tazesini de bulurum. Bazı manavlar var, her mevsim bulunuyor.

Bir türlü karar veremiyoruz canım. Bu gidişle isimsiz kalacak kuzum. Defne çok hoşuma gidiyor ama son zamanlarda çok moda oldu. Bu yüzden kararsızım.

Kalmaz tatlım bir anda duyduğum bir isim hoşuna gidiverir bakarsın. Bu arada İpek de güzel isim.

Back