- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #11.541
Çok teşekkür ederim canım benimm... :) darısı sana olsun inşallah sen doktora gittin mi kontrol içinOy kocaman kocaman maşallah
Çok şeker olmuşun tatlım, fit hamiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benimm... :) darısı sana olsun inşallah sen doktora gittin mi kontrol içinOy kocaman kocaman maşallah
Çok şeker olmuşun tatlım, fit hamiş.
Çok teşekkür ederim canım benimmm :) darısı sana ve diger arkadaslara olsun en kisa zamanda böyle göbüş resimlerinizi görelim inşallahinteriorarchitect cok tatlısınız cnm Masallah bir karnın var
Canım cuma gideceğim kontrole. En son 6 kilo almıştım. Bana da herkes kilo almadın diyor sadece göbek :) kızıma hâlâ isim bulabilmiş değilim
En güzeli canım ben çok korkuyordum toparlak olmaktan :)Canım cuma gideceğim kontrole. En son 6 kilo almıştım. Bana da herkes kilo almadın diyor sadece göbek :) kızıma hâlâ isim bulabilmiş değilim
kimse benim kadar kontrollü olamaz ben 4 kilo aldım şimdiye kadar şekerlerimCanim masallaj kontrollu gitmis kilo isi. Seninle aramizda 10 gun var gorunuyor ama ben simdiden 9kg artisi gordum. Biraz hizli gidiyor benim kilo isi
inşallah canım, ama test sonucunu yaz mutlaka çok merak ettimBekle diyor bi r yanim ama bir yandan da bu kasık batmalari bel ağrısı falan dusunduruyor.yarın yaptırayım perşembe de doktoruma gdeyim muayene etsin inş 25 ustu olur.doktorum öyle dedi varsa 25 ustu ckar dedi
İnşallah en kısa zamanda bulurum çünkü hazırlıklar yapmak istiyorum... sizlerin de fikirlerini alabilirim aslında isim konhsunda. Bizim aklımızda defne, gökçe, zeynep mina, gülse var. Kızlar bi el atın isim konusuna :) bu isimler dışında farklı önerilere de açığım :)En güzeli canım ben çok korkuyordum toparlak olmaktan :)
12 hafta var daha bulursun ama geciktirme canım :) ağzınız alışsin doğmadan prenses :)
maaşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, önceki yazılarında okudum. ne güzel her hafta çekmişsin, benim daha hiç fotografım yok hamile kaldığımdan bu yana hiç aklıma da öyle birşey gelmedi ama karnımda hakaret ederken videoya almayı düşünüyorumEki Görüntüle 1830001 canım mağazada çekilebildim sonunda fırsat bulup :)
iyiyiz canım, sen nasılsın, böyle karamsarlıklara kapılma lütfen güzel düşün güzel olsun, hatırlarsan benim de ilk zamanlarda çıkmamıştı. ne kadar geçtikten sonra adetim çıkmıştı. hiç belli olmaz yine de umudunu kaybetme lütfenNasılsınız kızlar yarin bat ama hic umudum yok pcumartesi sabah ıdrar testi yaptım sonra test bozuk gibiiydi attım çöpe ertesi gun baktım resmen silik çizgi vardı hemen tekrar yaptım pazar gunü bomboş dun tekrar ıdrar testi yaptım negatif cikti
valla hepsi de güzel isimler canım. ben seçemedim. ama zeynep ismini sevmediğimi söyleyebilirim. tabi bu benim şahsi görüşürüm. birde şöyle zeynepler genelde ağır kanlı mız mız insanlar oluyorlarİnşallah en kısa zamanda bulurum çünkü hazırlıklar yapmak istiyorum... sizlerin de fikirlerini alabilirim aslında isim konhsunda. Bizim aklımızda defne, gökçe, zeynep mina, gülse var. Kızlar bi el atın isim konusuna :) bu isimler dışında farklı önerilere de açığım :)
Gülse güzelmiş canım defne acaip var çok koyulan bi isim o yüzden bence biri buna dur demeli ben gülseyi beğendimİnşallah en kısa zamanda bulurum çünkü hazırlıklar yapmak istiyorum... sizlerin de fikirlerini alabilirim aslında isim konhsunda. Bizim aklımızda defne, gökçe, zeynep mina, gülse var. Kızlar bi el atın isim konusuna :) bu isimler dışında farklı önerilere de açığım :)
Amin canim benimmm sende sağlıkla al miniğini kucağına inşallah :) az kalmış hayırlısıyla bari şu günlerde bolca cek resim canım hatıra kalır :) ben de Video ya alıyorum ama duruyo kuzum ben video ya almaya başladığımdamaaşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, önceki yazılarında okudum. ne güzel her hafta çekmişsin, benim daha hiç fotografım yok hamile kaldığımdan bu yana hiç aklıma da öyle birşey gelmedi ama karnımda hakaret ederken videoya almayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim canım benimm... :) darısı sana olsun inşallah sen doktora gittin mi kontrol için
Nasılsınız kızlar yarin bat ama hic umudum yok pcumartesi sabah ıdrar testi yaptım sonra test bozuk gibiiydi attım çöpe ertesi gun baktım resmen silik çizgi vardı hemen tekrar yaptım pazar gunü bomboş dun tekrar ıdrar testi yaptım negatif cikti
kimse benim kadar kontrollü olamaz ben 4 kilo aldım şimdiye kadar şekerlerim
İnşallah en kısa zamanda bulurum çünkü hazırlıklar yapmak istiyorum... sizlerin de fikirlerini alabilirim aslında isim konhsunda. Bizim aklımızda defne, gökçe, zeynep mina, gülse var. Kızlar bi el atın isim konusuna :) bu isimler dışında farklı önerilere de açığım :)
Sekerim sen direk bebisi besliyorsun demek ki. Masallah sana. Keske bizde senin gibi olabilseydik ama napalim bebisler saglikla dogsun dakimse benim kadar kontrollü olamaz ben 4 kilo aldım şimdiye kadar şekerlerim
Canim biz de zeynep koyacagiz ismini bebisimizin esimde 2 isim istemisti ama anca ikna edebildim tek isme. 2 isimli olmak zor bence. Ben yasiyorum goruyorumİnşallah en kısa zamanda bulurum çünkü hazırlıklar yapmak istiyorum... sizlerin de fikirlerini alabilirim aslında isim konhsunda. Bizim aklımızda defne, gökçe, zeynep mina, gülse var. Kızlar bi el atın isim konusuna :) bu isimler dışında farklı önerilere de açığım :)