• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Nasılsınız kızlar yarin bat ama hic umudum yok :( pcumartesi sabah ıdrar testi yaptım sonra test bozuk gibiiydi attım çöpe ertesi gun baktım resmen silik çizgi vardı hemen tekrar yaptım pazar gunü bomboş dun tekrar ıdrar testi yaptım negatif cikti :KK61:

Canım cuma gideceğim kontrole. En son 6 kilo almıştım. Bana da herkes kilo almadın diyor sadece göbek :) kızıma hâlâ isim bulabilmiş değilim:KK43:
En güzeli canım ben çok korkuyordum toparlak olmaktan :)
12 hafta var daha bulursun ama geciktirme canım :) ağzınız alışsin doğmadan prenses :)

Bekle diyor bi r yanim ama bir yandan da bu kasık batmalari bel ağrısı falan dusunduruyor.yarın yaptırayım perşembe de doktoruma gdeyim muayene etsin inş 25 ustu olur.doktorum öyle dedi varsa 25 ustu ckar dedi
inşallah canım, ama test sonucunu yaz mutlaka çok merak ettim

En güzeli canım ben çok korkuyordum toparlak olmaktan :)
12 hafta var daha bulursun ama geciktirme canım :) ağzınız alışsin doğmadan prenses :)
İnşallah en kısa zamanda bulurum çünkü hazırlıklar yapmak istiyorum... sizlerin de fikirlerini alabilirim aslında isim konhsunda. Bizim aklımızda defne, gökçe, zeynep mina, gülse var. Kızlar bi el atın isim konusuna :) bu isimler dışında farklı önerilere de açığım :)

Eki Görüntüle 1830001 canım mağazada çekilebildim sonunda fırsat bulup :)
maaşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, önceki yazılarında okudum. ne güzel her hafta çekmişsin, benim daha hiç fotografım yok hamile kaldığımdan bu yana hiç aklıma da öyle birşey gelmedi ama karnımda hakaret ederken videoya almayı düşünüyorum

Nasılsınız kızlar yarin bat ama hic umudum yok :KK43: pcumartesi sabah ıdrar testi yaptım sonra test bozuk gibiiydi attım çöpe ertesi gun baktım resmen silik çizgi vardı hemen tekrar yaptım pazar gunü bomboş dun tekrar ıdrar testi yaptım negatif cikti :KK61:
iyiyiz canım, sen nasılsın, böyle karamsarlıklara kapılma lütfen güzel düşün güzel olsun, hatırlarsan benim de ilk zamanlarda çıkmamıştı. ne kadar geçtikten sonra adetim çıkmıştı. hiç belli olmaz yine de umudunu kaybetme lütfen

İnşallah en kısa zamanda bulurum çünkü hazırlıklar yapmak istiyorum... sizlerin de fikirlerini alabilirim aslında isim konhsunda. Bizim aklımızda defne, gökçe, zeynep mina, gülse var. Kızlar bi el atın isim konusuna :) bu isimler dışında farklı önerilere de açığım :)
valla hepsi de güzel isimler canım. ben seçemedim. ama zeynep ismini sevmediğimi söyleyebilirim. tabi bu benim şahsi görüşürüm. birde şöyle zeynepler genelde ağır kanlı mız mız insanlar oluyorlar

Gülse güzelmiş canım defne acaip var çok koyulan bi isim o yüzden bence biri buna dur demeli :-) ben gülseyi beğendim

maaşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, önceki yazılarında okudum. ne güzel her hafta çekmişsin, benim daha hiç fotografım yok hamile kaldığımdan bu yana hiç aklıma da öyle birşey gelmedi ama karnımda hakaret ederken videoya almayı düşünüyorum
Amin canim benimmm sende sağlıkla al miniğini kucağına inşallah :) az kalmış hayırlısıyla bari şu günlerde bolca cek resim canım hatıra kalır :) ben de Video ya alıyorum ama duruyo kuzum ben video ya almaya başladığımda :-)

Çok teşekkür ederim canım benimm... :) darısı sana olsun inşallah sen doktora gittin mi kontrol için

Amin :)
Doktora gittim, iyiymiş içerde durumlar. Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle devam et dedi. Korunmuyorum şimdi. Ama normalde benim yumyum günleri olmalıydı, hala koyu çizgi yok. Acaba bu ay yumyum olmayacak mı diye düşünüyorum.

Nasılsınız kızlar yarin bat ama hic umudum yok :KK43: pcumartesi sabah ıdrar testi yaptım sonra test bozuk gibiiydi attım çöpe ertesi gun baktım resmen silik çizgi vardı hemen tekrar yaptım pazar gunü bomboş dun tekrar ıdrar testi yaptım negatif cikti :KK61:

ama hani umutsuz olmuyorduk, battan önce test yapıp üzülmüyorduk :skandal:

Canım hepsi güzel bence. Ama içlerinde favorim Defne, hatta benim kızım olursa da düşündüğüm isimlerden biri.

Öneri olarak da: Tuana, Destina, Esila, Kumsal, Deniz :) Bunlar benim sevdiğim kız isimleri.

Canim biz de zeynep koyacagiz ismini bebisimizin :halay: esimde 2 isim istemisti ama anca ikna edebildim tek isme. 2 isimli olmak zor bence. Ben yasiyorum goruyorum

Back