- 25 Kasım 2014
- 2.881
- 2.227
- 448
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.521
Ben yarın yaptrcam test cnm.dayanamam bi hafta perşembe de doktoruma gtcem sonuclarla@tkglcn kimyasal gebelik de yaşamış olabilirsin canım eğer bir hafta sonra değerlerin düşük çıkarsa kimyasal gebeliktir yükselirse hayırlı olsun diyelim
İnşallah... ben de normal doğum istiyorum. Normal doğum için herhangi bir şey yapıyor musun?normal doğum yapmak istiyorum canım ben inşallah
çok şükür, gün sayıyorum artık işten ayrılmak için, iki hafta daha çalışıp ayrılacam, tabi bu haftayı saymıyorum bundan sonra iki hafta, izne ayrılsam da bir evde olsaydım beklemek daha kolay olacak sanki. çok yoruyor işe gelip gitmek beni,
Homely_angel sen nasılsın canım ?
ben kimyasal gebelik yaşadığım için biliyorum canım, iki kez. yani adet döneminde değerlerin yüksek çıkıyor. idrarda daha uzun süre pozitif çıkıyor daha geç atıldığı için, en son testi ne zaman yapmıştır. yarın yaptığından iki katına yakın oranda yükselmişse iki gündür periotlar sıkıntı yoktur. ama yükselmemişse ya da çok az yüzkelmişse böyle bir durum olabilirYok cnm benm eşim yanmda yok en son 14 nsanda oldu iliskimiz.snra 30 unda adet oldum ama kasik larm batiyordu adetn 3. Günü test yapmaya başladım hepsi pozitf kan verdm 14,2 ckti.kimyasal olabilir diyoym ama sol kasık bolgemde hala tatlı bi ağırlık var.ağrı gbi ama dgl
hiçbirşey yapmıyorum özel olarak beklemekten başka, daha doğrusu yapacak birşey de yok gibi sanki kendini hazırlamak önemli, yürü diyorlar bol bol ama ben zaten çalışıyorum günlük otobüsle gelip gidiyorum yürüdüğüm belli bir mesafe var o mesafe yeterli gibi sanki , ayrıca son haftalarda yürümek gerektiğini düşünüyorum. çünkü benim son bir aydır bebek doğum pozisyonunda zaten kafası aşağıda duruyorİnşallah... ben de normal doğum istiyorum. Normal doğum için herhangi bir şey yapıyor musun?
ne bileyim çok yoruluyorum sanki ya gel git. evimle işim arası mesafe 50 dakika ve otobüsle gelip gidiyorum. yoruyor otobüsler beni.olsun güzel beklemeler bunlar, onun keyfini düşün canım daha kolay geçer. Evde olunca daha zor geçiyormuş zaman öyle diyor herkes.
tatlım zaten rahat olmak önemli olan kendini rahat hissetmek hazır hissetmek, ben artık çocuk falan istemiyorum uğraşmayacam da hiçbirşekilde şu tayinim belli olana kadar dediğim zamanda hamile kaldımiyiyim canım ben de, cumartesi doktora gittim. Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle davran dedi :)
En son testi kan testini dün yaptmben kimyasal gebelik yaşadığım için biliyorum canım, iki kez. yani adet döneminde değerlerin yüksek çıkıyor. idrarda daha uzun süre pozitif çıkıyor daha geç atıldığı için, en son testi ne zaman yapmıştır. yarın yaptığından iki katına yakın oranda yükselmişse iki gündür periotlar sıkıntı yoktur. ama yükselmemişse ya da çok az yüzkelmişse böyle bir durum olabilir
ben beklemeni tavsiye ederim. ama beklemek istemiyorsan ve kendinden emin olmak istiyorsan yarın yaptır. değerin iki katı ve üzeri çıkarsa hamilesindir. ama yine de birkaçgün sora tekrar yaptırman gerekirEn son testi kan testini dün yaptm
Bekle diyor bi r yanim ama bir yandan da bu kasık batmalari bel ağrısı falan dusunduruyor.yarın yaptırayım perşembe de doktoruma gdeyim muayene etsin inş 25 ustu olur.doktorum öyle dedi varsa 25 ustu ckar dediben beklemeni tavsiye ederim. ama beklemek istemiyorsan ve kendinden emin olmak istiyorsan yarın yaptır. değerin iki katı ve üzeri çıkarsa hamilesindir. ama yine de birkaçgün sora tekrar yaptırman gerekir
bekliyoruz göbüşü :)
Canim masallaj kontrollu gitmis kilo isi. Seninle aramizda 10 gun var gorunuyor ama ben simdiden 9kg artisi gordum. Biraz hizli gidiyor benim kilo isiEki Görüntüle 1830001 canım mağazada çekilebildim sonunda fırsat bulup :)
Canim masallaj kontrollu gitmis kilo isi. Seninle aramizda 10 gun var gorunuyor ama ben simdiden 9kg artisi gordum. Biraz hizli gidiyor benim kilo isi
masaAllah kilo da çok normal duruyor. tam erkek bebek gobegi sivri büyümüş MasaAllah :) ya bende istiyorum cikmamis gobus un diyolar benimde moralim bozuluyorEki Görüntüle 1830001 canım mağazada çekilebildim sonunda fırsat bulup :)
canım benimmm dur bi çıkıyo birden pörtlüyo :) ben az önce resimlerime bakıyorum göbeğim çıkmamış zorlamışım kendimi resim de çıksın diye :) :) şimdide okula gidip gelirken çekiniyorum diye saklamaya çalışyıorum olmuyor :) benim göbeğim aldı daha çok istediğim gibi inşallah sizinde öyle olurmasaAllah kilo da çok normal duruyor. tam erkek bebek gobegi sivri büyümüş MasaAllah :) ya bende istiyorum cikmamis gobus un diyolar benimde moralim bozuluyor
Eki Görüntüle 1830001 canım mağazada çekilebildim sonunda fırsat bulup :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?