Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar bugün çok mutsuzum iş yerinde bayan arkadaşlardan sadece çocuğu olanlara anneler günü kutlama kartları dağıttılar...
evet bir karta muhtaç değilim ama içime çok dokundu
yutkundum neredeyse hüngür hüngür ağlayacaktım...eve kadar zar zor dayandım
sanırım çok duygusallaştım yada çok hassasım

Üzülme ttlim çok çalışacaz v
e bir daha ki anneler gününe gidip alacaz o kartlardan

oyyy kolay gelsin, kolaycacık geçiversin. Hani bize göbek resmi?
Amin inşallah hemencecik geçer de evimin tadını çıkarırım inşallah yarın atayım bi göbek resmi inşallah :) günler o kadar yoğun geçiyo ki resim çekmeyi unutuyorum normalde hafta hafta çekiyordum iki haftadır çekemédim

Canım benim yaaa, anneler günü benim için de hassas geçti aslında. Çünkü bebiş benimle kalsaydı, ilk anneler günüm olacaktı. Ama hep kendi kendime bir sonraki anneler günü için dua ettim. Hepimiz bir dahakinde bebeklerimizle karşılayalım inş.

amin canım Allah ım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

günaydın tatlım, nasılsın her şey yolunda mı?
çok şükür, gün sayıyorum artık işten ayrılmak için, iki hafta daha çalışıp ayrılacam, tabi bu haftayı saymıyorum bundan sonra iki hafta, izne ayrılsam da bir evde olsaydım beklemek daha kolay olacak sanki. çok yoruyor işe gelip gitmek beni,

Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce

Braz karışık yazmsm ve gerci heyecandan panikten 30 nsanda oldum,sonra testlerim pozitf ckti.

normal doğum yapmak istiyorum canım ben inşallah

Braz karışık yazmsm ve gerci heyecandan panikten 30 nsanda oldum,sonra testlerim pozitf ckti.
üstüne görmüşsün canım sen o zaman ya da adetin biter bitmez hemen hamile kalmışsın diyecem de adetten sonra ilişki oldumu onu yazmamışsın, gerçekten biraz karışık, birkaçgün sonra yeniden test yaptır şöyle bir hafta falan bekle bence

@tkglcn kimyasal gebelik de yaşamış olabilirsin canım eğer bir hafta sonra değerlerin düşük çıkarsa kimyasal gebeliktir yükselirse hayırlı olsun diyelim

Yok cnm benm eşim yanmda yok en son 14 nsanda oldu iliskimiz.snra 30 unda adet oldum ama kasik larm batiyordu adetn 3. Günü test yapmaya başladım hepsi pozitf kan verdm 14,2 ckti.kimyasal olabilir diyoym ama sol kasık bolgemde hala tatlı bi ağırlık var.ağrı gbi ama dgl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…