- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #11.501
benim jüri yaklaşıyo yineonun derdine düştümmm koca göbeğimle çizim yapıyorum
e bir daha ki anneler gününe gidip alacaz o kartlardankızlar bugün çok mutsuzum iş yerinde bayan arkadaşlardan sadece çocuğu olanlara anneler günü kutlama kartları dağıttılar...
evet bir karta muhtaç değilim ama içime çok dokundu
yutkundum neredeyse hüngür hüngür ağlayacaktım...eve kadar zar zor dayandım
sanırım çok duygusallaştım yada çok hassasım
Amin inşallah hemencecik geçer de evimin tadını çıkarırım inşallah yarın atayım bi göbek resmi inşallah :) günler o kadar yoğun geçiyo ki resim çekmeyi unutuyorum normalde hafta hafta çekiyordum iki haftadır çekemédimoyyy kolay gelsin, kolaycacık geçiversin. Hani bize göbek resmi?
kızlar bugün çok mutsuzum iş yerinde bayan arkadaşlardan sadece çocuğu olanlara anneler günü kutlama kartları dağıttılar...
evet bir karta muhtaç değilim ama içime çok dokundu
yutkundum neredeyse hüngür hüngür ağlayacaktım...eve kadar zar zor dayandım
sanırım çok duygusallaştım yada çok hassasım
amin canım Allah ım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahCanım benim yaaa, anneler günü benim için de hassas geçti aslında. Çünkü bebiş benimle kalsaydı, ilk anneler günüm olacaktı. Ama hep kendi kendime bir sonraki anneler günü için dua ettim. Hepimiz bir dahakinde bebeklerimizle karşılayalım inş.
Amin inşallah hemencecik geçer de evimin tadını çıkarırım inşallah yarın atayım bi göbek resmi inşallah :) günler o kadar yoğun geçiyo ki resim çekmeyi unutuyorum normalde hafta hafta çekiyordum iki haftadır çekemédim
günaydın herkese.......
çok şükür, gün sayıyorum artık işten ayrılmak için, iki hafta daha çalışıp ayrılacam, tabi bu haftayı saymıyorum bundan sonra iki hafta, izne ayrılsam da bir evde olsaydım beklemek daha kolay olacak sanki. çok yoruyor işe gelip gitmek beni,günaydın tatlım, nasılsın her şey yolunda mı?
adet oldun mu olmadın mı ?Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce
Oldum cnm 30 nsan yazdm.adet oldun mu olmadın mı ?
normal doğum yapmak istiyorum canım ben inşallahMerhaba kızlar, nasılsınuz? Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatır inşallah.
@Angel devil çok çok sevindim senin adına. Kalp atışlarını da duyarsın inşallah ikizlerinin.
interiorarchitect kaç kilo aldın? Bebişin gelişimi nasıl? Göbüş çok çıktı mı?
mf_d sen doğumu nasıl yapmak istiyorsun?
üstüne görmüşsün canım sen o zaman ya da adetin biter bitmez hemen hamile kalmışsın diyecem de adetten sonra ilişki oldumu onu yazmamışsın, gerçekten biraz karışık, birkaçgün sonra yeniden test yaptır şöyle bir hafta falan bekle benceBraz karışık yazmsm ve gerci heyecandan panikten 30 nsanda oldum,sonra testlerim pozitf ckti.
Yok cnm benm eşim yanmda yok en son 14 nsanda oldu iliskimiz.snra 30 unda adet oldum ama kasik larm batiyordu adetn 3. Günü test yapmaya başladım hepsi pozitf kan verdm 14,2 ckti.kimyasal olabilir diyoym ama sol kasık bolgemde hala tatlı bi ağırlık var.ağrı gbi ama dglüstüne görmüşsün canım sen o zaman ya da adetin biter bitmez hemen hamile kalmışsın diyecem de adetten sonra ilişki oldumu onu yazmamışsın, gerçekten biraz karışık, birkaçgün sonra yeniden test yaptır şöyle bir hafta falan bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?